16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Pelioik. & jäsenyys kohtuuhinnalla 13v-kaksosille, Hesassa

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioik. & jäsenyys kohtuuhinnalla 13v-kaksosille, Hesassa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Sain houkuteltua kaksoset, tyttö ja poika, kokeilemaan golfia ja siitä kimposi innostus alaan. Nyt tarvitsisi hoitaa heille asiat ’pelikuntoon’. Mikä olisi paras vaihtoehto noin niinkuin taloudellisestikin ajateltuna ? Mihin seuroihin kannattaisi olla yhteyksissä ja minkä hintaisia junnujen pelioikeuksia Suomessa olisi tarjolla ? Kun on kahdesta junnusta kysymys, ratkaisee rahakin jotain…… 🙂 Olisiko jossain tarjolla pelioikeuksia junnuille ? Entä onko olemassa junnuosakkeita saman perheen kahdelle lapselle, vai onko osakkeissa aina oltava mukana aikuisia (=perheosake) ? Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä, jotta saisin nämä kaksoset kentille.

    Gumböle golf on hyvä vaihtoehto aloittelevalle junnulle, ja myös vähän vanhemmalle pelaajalle.

    Junnujen liittyminen seuraan 370€, pelimaksu 195 € ja jäsenmaksu 60 €. Junnun pelioikeus jatkuu sen vuoden loppuun jolloin hän täyttää 21 v. Eli vuotuiset maksut noin 250 € ja pelattavissa peräti 6 kenttää riippuen tasoituksesta :))

    Kannattaa miettiä myös sitä, miten junnujen golfharrastukseen on tarkoitus panostaa. Jos junnujen haluaa kehittyvän, on syytä kiinnittää huomiota myös seurojen junnuvalmennukseen. Esim. Talman junnutoiminta on saanut paljon kiitosta.

    Jos taas kesän golfit ovat vain pelkkää pelailua, on se halvin vaihtoehto ehkä sitten se paras. Sen suhteen tuo Gumböle kuulostaa hyvältä.

    Tottakai kannattaa ja pitääkin harkita eri vaihtoehtoja, mutta kun tässä vaiheessa ei vielä ole tietoa kaksosten kiinnostuksen jatkosta, ajattelin tarjota heille mahdollisuuden kokeiluun tässä vaiheessa. Joka harrastukseen kun ei mitenkään voi heti alusta alkaen uhrata rahaa mielin määrin. Kuvaan kuluu vahvasti myös futis ja ratsastus, laskettelu, ….. Varsinaisia päätöksiä voitaisiin varmaan tehdä vasta vuoden kuluttua.

    Kiitos kommentistasi joka tapauksessa.

    Lähes jokaisella oy kentällän on omat systeeminsä junioripelioikeuksista. Yleensä ne on jollakin tavalla sidottu osakkeisiin. Tietoa löytyy kenttien kotisivuiltaPickala

    Tervehdys Kalle
    …. ja kiva, kun olit aktiivinen.
    GG on ehdottomasti koko ajan ollut mielessäni, sillä se on kotiseurani (870). Kapteeniltamme kuulin kuitenkin, että junnuosakkeiden kiintiö on täynnä ja siksi kuulostelen muita vaihtoehtoja. Mielelläni otam vastaan lisää tietoa aiheesta ja mahdollisuuksista – etenkin junnuvalmennuksesta ja -toiminnasta.

    Olet oikeassa Rutja!
    Syy tämän keskustelun aloittamiselle oli rehellisesti sanottuna se, että välttyisin selaamasta kaikkien kenttien kotisivuja ja vertaamasta niitä toisiinsa :-).
    Junnutoiminnasta ei aina edes kerrota erikseen kaikkien sivuilla.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Pelioik. & jäsenyys kohtuuhinnalla 13v-kaksosille, Hesassa

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioik. & jäsenyys kohtuuhinnalla 13v-kaksosille, Hesassa