Aihe: Pelikaveria etsitään Lakesideen, Hiisiin, Hattulaan ja Porvoon suunnalle - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Pelikaveria etsitään Lakesideen, Hiisiin, Hattulaan ja Porvoon suunnalle

Etusivu Foorumit Matkailu Pelikaveria etsitään Lakesideen, Hiisiin, Hattulaan ja Porvoon suunnalle

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632454 Ilmoita asiaton viesti

  Morjens!

  Kuka lähtis pelaan esim. otsikossa mainituille kentille puoleen hintaan? Mulla on toi Golfpiste.comin etukortti, jolla pääsee kaksi yhden hinnalla ja pelikaveri puuttuu. Paras aika on seuraavat kolme viikkoa (ennen elokuun puoliväliä), mutta senkin jälkeen onnistuu.

  #638605 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan vaan kehoituksena jättäisin kyllä Hiisin pelaamatta. Kävimme kaverin kanssa pelaamassa kentän ja lähinnä hilpeyttä aiheutti koko kompleksi. Tämä kenttä menee samaan kategoriaan kuin messukylän kenttäkin eli harjoitus/leikkigolfkenttiä molemmat… Mielestäni pitäisi ilmoittaa vieraspelaajille että kenttä ei ole todellakaan mikään oikea kenttä jos näin on… Yhdeltä tiipaikalta piti lyödä jopa matolta ?! Mieleen tuli lähinnä huonokuntoinen jalkapallokenttä ensimmäiseksi ennen kuin golfkenttä…… Tosin yksi ns. hieno väylä on ja sekin on juuri se mikä avataan matolta… Tää on melkeen sama kun olisi pellon tilalle istuttanut ihan vaan jotain nurmikkoa ja ajelee väylän hieman lyhyemmäksi jostain kohtaa ja antaa lopun repsottaa kaikkine päivineen ja kutsuu sitä golfkentäksi. Hauskaa oli myös se että kenttä tuntu siltä että se ois rakennettu kallion päälle, niin hurjia pomppuja tuli todistettua.. Tulipas tekstiä…

  #638606 Ilmoita asiaton viesti

  Lakesideen saat musta ainkin pelikaverin, mutta korttia en tarvitse, joten saat vielä kolmannenkin mukaan.

  #638607 Ilmoita asiaton viesti

  Komppaan iBallia koskien Hiisi Golfia. Tämän voisi varmaan kirjoittaa tuonne huonoin kenttä -kohtaankin, mutta ehkäpä sopii tähänkin varoituksen sanana. Tuo yksi lyöntipaikka oli lisäksi sellainen, että koko teeboksissa ei ollut ruohoa laisinkaan, ja kyseinen ’lyöntimatto’ oli huonoin ikinä näkemistäni. Auringon karrelle paahtama ja kauhtunut lätkä, johon oli turha yrittää tiitikkua kiinni kun ei ollut porakonetta matkassa. Ja lyönneistä tosiaan seurasi sellaisia yli metrin korkuisia arvaamattomia pomppuja. Pohja on sellaista kivikovaa savea. Ja rikkaruohoa ja apilaa väylät täynnä. Ja greenit oli, noh, sanotaan vaikka nopeat. Ei mene ihan top-kolmoseen tuo kenttä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Pelikaveria etsitään Lakesideen, Hiisiin, Hattulaan ja Porvoon suunnalle