23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

pelaamisesta yleensä

Etusivu Foorumit Yleistä pelaamisesta yleensä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • minua ainakin ärsyttää lukea tekstejä hitaasta pelaamisesta, aloittelijoista mollaten jne. ilmeisesti se joka niistä kirjoittaa ei varmaan muista omaa golfuran aloitusta…tuskinpa sinäkään mikään pikanopea olit ensimmäisillä kierroksilla…ja se että mitataan aikaa… tyyliin…kiersin kentän alle kahden tunnin..silloin varmaankaan et juurikaan nauttinut pelistä vaan pingoit kuin pupu reiältä toiselle…ensikerralla kun menet kentälle..nauti pelistä äläkä tuijota sekunttikelloa koko ajan ja antakaa aloittelijoille mahdollisuus aloittaa mukava harrastus ilman niskaan hengittämistä ja huuteluja…eikös golf ole herrasmiesten ja naisten harrastus ja mitäs sääntökirjassakin sanotaan pelaamisesta… ja jos tuntuu että pitää kiertää kenttä juosten niin eikös sen juoksulenkin voisi tehdä jossain muualla kuin golfkentällä.. nautittavia pelihetkiä ilman kieli vyön alla juoksemista…

    Ei millään pahalla, mutta ei aloittelijatkaan saa käyttää yli 4,5 tuntia kierrokseen. (omasta mielestäni kaikki yli neljän tunnin kierrokset ovat jo liian hitaita). Golf on kuitenkin urheilulaji – ei sunnuntaikävelyä.

    Katso ketju hitaasta pelistä – ei peliaika ole suoraan suhteessa tasoitukseen vaan yleiseen käyttäytymiseen (ennakoivaan sellaiseen) kentällä.

    Toivotaan suvaitsevaisuutta kentällä puolin ja toisin !

    Nimetön

    Kyllä kaikilla kentillä on peliohjesäännöissä mainittu, kuinka kauan 9 reikään saa aikaa käyttää.Pyörii yleensä 1.50 -2.10 tunnin välillä kentästä riippuen.Mitään merkitystä ei ole sillä,mikä on tasoitus.Miköli tässä aikataulussa ei pysy.kannattanee harkita siirtymistä golfista sauvakävelyyn.Siinä voi nautiskella ,ei ole kiirusta.Herrasmiesgolfarin tunnistaa ja myös rouvasnaisgolfarin siitä ,että pysyy tässä ohjesäännön mukaisessa aikataulussa.

    Sekunttikellon katsominen kannattaa vai jos omaan lyöntivuoroon käyttä jatkuvasti yli 20sek. Silloin kannattaa korjailla omia rutiineja.

    Muuten reipasta kävelyä ja hauskaa etenemistä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: pelaamisesta yleensä

Etusivu Foorumit Yleistä pelaamisesta yleensä