16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

pelaamisen perimmäinen tarkoitus…?

Etusivu Foorumit Yleistä pelaamisen perimmäinen tarkoitus…?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188202 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuntuu välillä siltä, että monen suurin – ja ainoa tavoite, on händärin pudottaminen mahdollisimman alas. Pelataan jatkuvasti veitsi kurkulla ja lasketaan plussaa ja miinusta tuloskorttiin, milloin ollaan yli tai alle hädärin vauhdissa etc etc. Myönnän toki itsekin joskus kuuluneeni tähän ryhmään:), mutta parin välivuoden (ja hieman golfin syvimpään olemukseen perehdyttyäni) jälkeen olen alkanut nauttia pelistä sen arvoon sopivalla tavalla. Nykyään pelaan kerran tai joskus jopa pari rundia viikossa, mutta uskon vakaasti laadun korvaavan määrän.. ainakin minun tapauksessa. Kun joskus pääsee pelaamaan niin sitä keskittyy ja nauttii pelaamisesta aivan toisella tasolla, henkisesti erittäin positiivinen vaikutus. Mutta hei, pointti on se että ei kannata kyttäillä omaa tulosta sen uhalla että mahdollisesti kokopäivä pilalla heikon tuloksen takia, eiks je? Nauttikaa pelaamisesta, kisailkaa pienillä panoksilla ja nauttikaa toistenne, siis ystävienne seurasta. Ja hei.. kosketelkaa toisianne:)

    #485741 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pelaamisen perimmäinen tarkoitus? Hä?
    Eihän sitä kukaan mieti että minkä helvatun tähden sitä hengittää – se ny vaan on puhtaasti pakko tehä niin.

    #485742 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Juu mutta pakko ei ole pelata

    #485743 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen nykyään luopunut tavoittelemasta pelaavan ammattilaisen uraa, koska tulin siihen tulokseen ettei suomalaisen urheilijan pää kestä kovissa paineissa. Erityisesti tämä koskee meikäläistä, joka todettiin jo kouluaikoina heikkopäiseksi. Pelaankin nykyisin vain huvin vuoksi ja siksi että saan matkustella mukavassa seurassa.

    #485744 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vilzu76 kirjoitti: (11.10.2006 21:50:20)
    Juu mutta pakko ei ole pelata

    Jaa ei vai?

    #485745 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    PalleRamstedt kirjoitti: (11.10.2006 20:02:51)
    Myönnän toki itsekin joskus kuuluneeni tähän ryhmään:), mutta parin välivuoden (ja hieman golfin syvimpään olemukseen perehdyttyäni) jälkeen olen alkanut nauttia pelistä sen arvoon sopivalla tavalla.

    Eli olet tullut kehityksessä tiesi päähän 😉

    #485746 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Golfin perimmäisenä tarkoituksena on aina ollut ja on edelleenkin liikkua herrasmiesmäisesti ulkoilmassa ja seurustella samalla sivistyneesti muiden herrasmiesten kanssa.

    #485747 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No tää lienee jokaiselle omat elämyksesnä antavaa. Mitäs mä siellä kentällä teen? Kauhee hinku tehdä tulosta. Taidot riittää ’tuloksen’ tekemiseen. Tärkeintä on viihtyä kentällä hyvässä säässä ja seurassa… kiroilla pelin epäoikeudenmukaisuutta, jossa huono tuuri on aina itselle pahempi kun muille 🙂 Nauttia niistä edes toivottavasti muutamasta onnistumisesta kentällä ja tuntea näillä hetkillä itsensä paremmaksi pelaajaksi kun onkaan. Se vaan on niin mukavaa kun pääsee harvoin tällä tavalla toteuttamaan itseään. ilon kautta

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: pelaamisen perimmäinen tarkoitus…?

Etusivu Foorumit Yleistä pelaamisen perimmäinen tarkoitus…?