23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

pelaaminen ruåtsissa

Etusivu Foorumit Yleistä pelaaminen ruåtsissa

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188915 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    tervehdys kaikille olemma marras-joulukuun vaihteessa menossa naapurimaahan ruotsiin, tukholmasta alaspäin, ja kysyisin onko kellään tietoa kuinka paljon etelään pitäisi suunnata että pääsisi suht varmasti pelaamaan? Elikkä onko tietoa kentistä, suosituksia, greenfee hinnoista, majoituksista ym ym. Vai olisko viisainta unohtaa koko juttu?

    #500100 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Osoitteessa golf.se löytyy nappi ’golfguide’ josta näet kaikki kentät. sitten ei muutakun valitse paikka ja klikkaa ’hemsida’-nappia. pääset suoraan kentän kotisivulle. Luultavasti yli puolet on vielä auki ja toinen puoli on talvigreeneillä.

    Tänään 30/10 on täällä Tukholmassa n. +8 lämmintä ja n. viikoksi eteenpäin on luvattu samanlaista.

    Tervetuloa.

    Lue lisää: Ruotsin kenttäopas

    Jarkalle kiitokset. Lähinnä kuitenkin tuumin kauden pituutta ruotsissa. Jos tukholman seudulla jo nyt puolet talvigreeneillä, kuinkahan paljon alaspäin tarvis ajella että sais kohtuullisen varmasti pelata kesäviheriöillä? Kuinkakohan eteläisessä ruotsissa on kenttiä auki ympäri vuoden vai onko ollenkaan?? Kelejä pitää varmaan seurata lahden molemmin puolin, onhan meilläkin vielä joitain kenttiä auki, huhujen mukaan oulua myöten. Jönköping on alustavasti ollut kohteena, stokiksesta reilut 300 km, tuumittu vaan on mahtaako riittää?

    Nimetön

    Muista ottaa ruotsiin nauhattomat golfkengät.Turvallisuuskysymys.Jos nauha aukeaa,uskallatko sitoa kentällä kiinni.Ei onnistu pyllistämättä.

    #500103 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt on alkanut pakkaset puremaan tukholmassakin joten luulisin että skåneen asti pitää mennä jos haluaa varmuudella kesägeeneille. jos ruotsin kielen taitoa löytyy niin parhaillaan keskustellaan golf.se:n palstalla avoimista kentistä jönköpingin lähettyvillä.

    Lue lisää: Jönköpingin greenit…

    #500104 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Tämähän nyt ei kuulu sinänsä tähän aiheeseen, mutta onpahan hieno speakers corner golf.se -sivuilla. Voi chatata suoraan, katsoa keskustelijan profiilin ja vaikka lähettää henk. koht sähköpostiviestin. Lisäksi voi loggautua suoraan viestin lähettäjän www -sivuille jos sellaiset on määritelty. Komeaa on ruotsissa… kai siellä on vieläkin kadut sitten leveämpiä 🙂

    #500105 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Huomasin aivan saman 🙂

    Nooh, onhan meillä hieno etusivu… Kyllä ruotsalaisia harmittaa…

    #500106 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onhan meillä täällä Suomessakin yhtä komeaa, siis tuolla liiton foorumi sivuilla. Täällä on nyt kuitenkin ’äänestetty jaloilla’ tämä Clubhouse – Elisan Keskustelu voittoon ja piste.

    Anteeksi muilta vanhemmilta käyttäjiltä, että tämä asia kaivettiin taas tänne keskusteluun.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: pelaaminen ruåtsissa

Etusivu Foorumit Yleistä pelaaminen ruåtsissa