26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Pelaaminen Italiassa Napolin – Sorrenton alueella

Etusivu Foorumit Matkailu Pelaaminen Italiassa Napolin – Sorrenton alueella

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kenelläkään tietoa kentistä tai pelimahdollisuuksista lähellä Sorrentoa?

    Italian golfkenttiä voi selata alueittain Italian golfliiton sivuilla. Campanian maakunnan kentät löytyvät täältä: http://www.federgolf.it/GolfClub.aspx?regione=15 . Lisäksi on olemassa uusi 18-reikäinen kenttä Golf Le Costiere, joka on painetussa Italian kenttien luettelossa ja näkyy esim. Googlen kartoissa, mutta ei löydy em. sivuilta. Mikään noista kentistä ei ole kovin lähellä Sorrentoa.

    KL

    Golfin peluusta Sorrenton lähistöllä en valitettavasti tiedä yhtään mitään, mutta kyseisestä pikkukaupungista ja sen lähialueesta paljonkin vierailtuani siellä kuusi kertaa. Muutama vinkki golfin oheen:
    – Pompei & Herculaneum; näitä et halua jättää väliin.
    – Costiera Amalfitana; ’maailman kaunein rantatie’, joka johtaa Sorrentosta Positanon kautta Amalfiin. Jos mahdollista, aja tämä reitti kaksipyöräisellä.
    – Capri & Anacapri; tämän lähemmäs vuosituhanten historiaa et pääse (paitsi Pompeissa…). Caprilla ovat aikaansa viettäneet aikojemme kuuluisuudet Rooman keisareista ja ylimyksistä lukuisiin viime vuosisatojen taiteilijoihin ja kirjailijoihin.
    – Grotta Azzurra l. Sininen Luola (Caprilla); sisältä erittäin kaunis, mutta lähinnä turistipyydys ja maksaa kosolti. Toisaalta, jos sinne asti vaivautuu kerran elämässään, niin miksipäs ei.
    – Napoli (tunnin junamatkan päässä Sorrentosta); jos et koskaan ole kokenut oikeaa kaaosta, Napoli on siihen oikea paikka.

    Mukavaa matkaa!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Pelaaminen Italiassa Napolin – Sorrenton alueella

Etusivu Foorumit Matkailu Pelaaminen Italiassa Napolin – Sorrenton alueella