Aihe: Pelaako Mikko? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

Pelaako Mikko?

Etusivu Foorumit Yleistä Pelaako Mikko?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189035 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eli pääsikö Ilonen mukaan WGC:hen? Kisa kun pelataan USA:ssa niin ’Live Scoring’ ja niiden kommentointi pitäisi väen valveilla pitkään viikonloppuna. Olisi lystiä seurata perjantai-illan keskustelua Cutin lähestyessä kun jengi pikkupöhnissään ottaa lujasti kantaa Ilosen suorituksiin.

  #501556 Ilmoita asiaton viesti

  EI PÄÄSSYT- siellä pelaa vain parhaat…….

  #501557 Ilmoita asiaton viesti

  Olipa tyhjentävä sepustus…

  #501558 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Selitys oli tyhjentävä ja tarkka. Mikko ei pääse mukaan, koska on huono. Ja huonolla tarkoitan verrattuna maailman huippuihin en esim. itseeni. Mikon taso on golfissa suurinpiirtein sama, kuin Markus Pöyhösellä 100m:lla. Joskus voittaa jonkun keskitasoisen, mutta ikinä ei tule voittamaan mitään mainitsemisen arvoista.

  #501559 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jeesus sentään näitä besserwissereitä… jos sanoo että joku ei KOSKAAN tule saavuttamaan jotain, niin pitää olla kyllä aikamoinen kompetenssi takana asian tiimoilta, jotta pystyy asiantuntemuksessaan tällaisia johtopäätöksiä tekemään.

  #501560 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lyödäänkö 1000 EUR vetoa ? Minä väitän, että Mikko ei tule sijoittumaan seuraavan viiden vuoden aikana kolmen parhaan joukkoon missään major turnauksessa. Tähän vetoon saat kertoimen 2:1.

  #501561 Ilmoita asiaton viesti

  Ditto 5v ja ei koskaan ei kuitenkaan ole sama asia.

  Mikko on kuitenkin 5v päästä vieläkin varsin nuori golffari jos sanoisit 25v niin se olisi jo lähellä ei koskaan. ellei seniori majoreita vielä oteta mukaan 🙂

  #501562 Ilmoita asiaton viesti

  Onneksi golf on kilpailulajina paljon mielenkiintoisempi kuin joku sadan metrin juoksu.

  Maailmassa löytyy tuskin edes toistakymmentä kaveria jotka voivat realistisesti voitta jonkun ison 100m kisan, esim jonkun GP-kisan.

  Golfissa vastaavasti luku on varmasti ainakin kymmenkertainen, esimerkkeinä vaika tämän vuoden majorvoittajat Crane ja Micheel (meniköhän nimet oikein?). No, kuitenkin.

  Eikös Derksenin world-ranking sijoitus ollut jossain lähellä 500 kun hän voitti keväällä Dubaissa ja sielläkin oli monta maailman kärkinimiä mukana vaikka Tiger ei uskaltanutkaan tulla.

  #501563 Ilmoita asiaton viesti

  Mielenkiintoinen kisa tiedossa tuolla Woodstockissa. Vasurit ja Woods ovat olleet aika matalalla profiililla viime viikot. Kyseisen kentän nelosväylä on muuten 600 jaardia ylämäkeen par 5. Siinä vois olla Clubhousen hirmudraivaajillakin vaikeuksia kahdella päälle.

  Veikkaus: K.J. Choi

  #501564 Ilmoita asiaton viesti

  eikös se oo aika paskan hailee, mitä te täällä spekuloitte. se ei tuon ilosen peliä muuta suuntaan tai toiseen.

  #501565 Ilmoita asiaton viesti

  Hmh…

  #501566 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Niin. Minä en oikeastaan ottanut kantaa siihen, miten Mikko tulee jatkossa pärjäämään, vaan siihen, että millä argumenteilla tuomitaan kaveri häviäjäksi mentaliteelitilla ’tämä kaveri on niin HUONO, että hän ei KOSKAAN tule pärjäämään MISSÄÄN isossa KISASSA’. Jostain syystä joka kerta kun Mikko koskee mailaan tourilla, niin tämä keskustelu käydään just tällä samalla tavalla.

  Jos joku ihminen on niin ammattilainen, että pystyy ennustamaan parikymppisen kaverin koko tulevaisuuden kehityksen, niin siinä on saavutusta itsessään.

  PPE:lle kommentti, että ovatko Majorit ainoat kisat, jossa kaverin kansainvälinen menestys mitataan?

  #501567 Ilmoita asiaton viesti

  Tuo Ilosen parjaaminen on HELVETIN säälittävää.. Ei ihme, että suomesta ei tule enemmän hyviä pelaajia kun maamme on täynnä PPE:n tapaisia kannustajia.

  Lue lisää: Deili

  #501568 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikolla on ennen Senior Toureja reilu NELJÄNNESVUOSISATA aikaa kehittyä jopa mahdolliseksi Tourin osakilpailun voittajaksi.

  Jonkun mielestä täällä on turha spekuloida koko asialla, mutta joidenkin mielestä taas aihe on sinällään mielenkiintoinen; varsinkin kun löytyisi juupas-eipäs sanailun tilalle uusia näkökulmia.

  Ja onhan niitäkin joiden mielestä lehtien urheilusivut pitäisi tarpeettomina poistaa.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Pelaako Mikko?