23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pattaya ja Chiang Mai tammi-helmi-maaliskuussa 2018

Etusivu Foorumit Matkailu Pattaya ja Chiang Mai tammi-helmi-maaliskuussa 2018

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kun nämä talvet Suomessa ovat välillä umpisurkeita, niin tekisi mieli lähteä esim. Thaimaan lämpöön. Olemme ajatelleet tammi-helmi-maaliskuussa Pattayan ja Chiang Main yhdistelmää – 4 viikkoa plus 4 viikkoa. Suurimpana tekijöinä näille valinnoille ovat ilmasto (tammikuu ei ole vielä liian kuuma Pattayalla) ja esim. Phukettia halvemmat hinnat (golf, majoitus) sekä se että emme ole ennen käyneet Chiang Maissa.
    Olemme yrittäneet ottaa sähköpostitse yhteyttä Finland Golfiin (entinen Vivian Golf) Pattayalla huonolla menestyksellä.
    Mikähän mahtaa olla Finland Golfin tilanne ja oikeat kontaktitiedot?
    Onko kellään yleensä tietoa Pattayan sekä Chiang Main hyvistä kontakteista ja/tai hyviä suosituksia (golf & majoitus)?

    Terve McTavis –

    Kokeilepa Pattayan alueen tiedoissa suoraan pera@finlandgolf.fi

    Chiang Maissa taas joko kari@sirelius.net ja/tai magnus@cm.ksc.co.th

    Peralle ja Karille suomeksi, Magnukselle ruotsiksi tai englanniksi.
    Hyvää matkaa!

    Terve Lukija7 – suurkiitos tiedoista!
    Hyviä swingejä Suomen kesään!

    Jep – jos tarvitset lisätietoja niin tänne vaan kyselyä.
    Lämpöä odotellessa;)

    Kari asuu paikan päällä ja hänen kanssaan pääsette pelailemaan ChiangMain kentille sopivasti, koska hän on jäsen useilla kentillä.
    Magnuksella on oma lafka, josta saa erilaisia palveluja golfin lisäksi, retket ja edulliset hotellimajoitukset onnistuu. http://www.thaiteeoffservice.com/
    Eka kerta Maissa, niin voisi olla järkevä ottaa hotelli keskustasta, jolloin kaupungin jutut on kävelymatkan päässä.
    Tämä http://www.duangtawanhotelchiangmai.com/ on hyvä hotelli, jonka saa edullisesti Magnuksen kautta.

    Pattayalla minusta parasta palvelua saa Thaigerlinegolfista, viimeisen 5 vuoden aikana kertaakaan ei ole tullut ongelmia, saksalaista täsmällis. http://thaigerlinegolf.com/en/

    Muutenkin Pattayalla paras hinta/laatu -suhde. Keskihinta minulla viime vuosina ollut 65 € sisältäen kuljetukset Pattayalta + caddiefeet + tipit. Ainoa ongelma on aika ajoin pitkät ajomatkat kentälle (kestää joskus tunti per siivu), mutta sen ajan voi esim. nukkua.

    Kiitokset kaikille vinkeistä ja kommenteista. Kyllä näillä eväillä pitäisi pärjätä.
    Kun nyt nuo kelit lämpenisivät edes hieman.

    Reissu on nyt tehty ja kierroksia kertyi vaimon (ja vähän muidenkin kanssa) 26,5 kpl parin kuukauden aikana. Yksi sadepäivä, jolloin piti jättää takaysi kiertämättä.
    Kiitokset kaikille ohjeista ja vinkeistä.
    Joitakin huomioita matkasta:
    1) Pattaya oli kuuma & kostea ja täynnä ”huonosti käyttäytyviä” venäläisiä, ruplan kurssi on näköjään edelleen vahvistunut. Kentät olivat ihan OK, kuljetusten järjestäminen oli hiukan tyyristä hotellilta käsin. Mutta johtopäätös oli selvä:
    me emme enää Pattijoelle mene.
    2) Chiang Mai oli golfin ja kaikkien järjestelyiden osalta ihan toista maata. Chiang Maissa hyviä ruokapaikkoja, nähtävyyksiä ja tapahtumia riitti (mm. Kiinalainen Uusi Vuosi sattui samalle ajalle). Magnus ja Tee-Off Service hoiti kaikki järjestelyt erinomaisesti ja joustavasti. Majoitus Magnuksen Riverside Condossa ja Duangtawan hotellissa toimi erittäin hyvin. Vaikka oli kuumakin niin suhteellinen kosteus on paljon alhaisempi kuin Pattayalla jolloin pelaaminen oli suunnattomasti helpompaa. Pelaamamme kentät olivat loistavia, ainoastaan pari jättäisin väliin: Inthanon ja Gassan Panorama. Chiang Maita golf-kohteena voimme suositella lämpimästi.

    Hyvä että olitte tyytyväisiä Magnuksen järjestelyihin. Ne on aina toimineet. Gassan Marina remontoitiin kokonaan ja avattiin keskeneräisenä. Laittoivat uudelleen kiinni vain kuukauden aukiolon jälkeen saadakseen kentän ja paikat kuntoon. Aukeaa uudelleen aikaisintaan elokuussa. Mikä tökki Inthanonissa ?

    McTavis, mainitset Pattayan golfin olleen tyyris, mutta jotenkin minulla on ollut mielikuva jotta Chiang Mai:ssa pelaaminen olisi huomattavasti kalliimpaa (greenfeet)?

    Kun pelasimme Inthanonin niin se oli erittäin kuiva ja väylät kivikovat. Griinit olivat suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta klubitalo alkeellinen jne. Ymmärsin tapaamaltani britiltä että kenttä oli muutama vuosi sitten siirtynyt korealaisomistukseen ja että omistajat eivät ole valmiita satsaamaan kentän kunnossapitoon. Olisiko tämä syynä, en varmuudella tiedä.
    Tarkennus: kiinnitin huomiota kalliinpuoleiseen kuljetukseen (hotelli-kenttä-hotelli) Pattaylla, en kenttien hintaan. Mitä tulee kenttien hintatasoon vertailussa Pattaya vs. Chiang Mai, voisin todeta että vertailu on kohtalaisen vaikeaa koska erillaiset alennukset (Pattay Sports Club) ja sesonkihinnat sotkevat vertailua. Lisäksi hintataso vaihtelee kenttien arvostuksen mukaan: Laem Chabang, St.Andrews 2000 n. 75-85 EUR (arkipäivänä) ja esim. Plutaluang (yllättävän hyvässä kunnossa) n. 20 EUR. Chiang Maissa hinnat olivat ehkä rahtusen korkeammat ”normikentällä”, mutta Magnuksen kautta sai erillaisia alennustikettejä joilla hinnat olivat ihan OK.
    Plus edullinen kuljetus. Kokonaispaketti golf-kuljetus-majoitus on ratkaiseva, ja se on Magnuksen putiikin etu.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Pattaya ja Chiang Mai tammi-helmi-maaliskuussa 2018

Etusivu Foorumit Matkailu Pattaya ja Chiang Mai tammi-helmi-maaliskuussa 2018