Aihe: par:iin tai alle? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

par:iin tai alle?

Etusivu Foorumit Yleistä par:iin tai alle?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189862 Ilmoita asiaton viesti

  kiinnostais tietää kuinka moni on joskus pelannu 9 tai 18 reikää par:iin tai alle. Mikä oli silloinen tasoitus, kun tuo maaginen rajapyykki rikkoutui? kenttä, ilma, ym.. Mitenkäs läheltäpiti kierrokset, mihin kariutui?

  #511920 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tämä on niin tuskallista…

  Täysiä ysejä on pariin mennyt useampia eli yli kaksi ja luulisin, että alle 8. Jokunen myös ilman birkkuja. Niistä ei niin tule pidettyä lukua, mutta lienee ekat tulleet alle 10 händärin jälkeen.Haamutavoitteena on pelata 18 pariin ja mieluummin jo alkavana kautena.

  Pisin par-putki on ollut samalla rundilla 14 / Messilä joku vuosi sitten. Loppu menikin tupla-tripla- bogi-tupla ja kysyä voi, mikä meni mieheen ensin ja mikä lopuksi ja kumpi oli isompi ihme…

  #511921 Ilmoita asiaton viesti

  Laem Chabang, Pattaya, Thaimaa.

  Toisena pelikesänä (hcp 16) etuysillä 9 paria perätysten. takaysillä alkoi jo lopussa vähän jännittämään, mutta onneksi bogey vikalla reiällä takasi ekan alle 80:n kierroksen.

  Loistava kenttä !

  #511922 Ilmoita asiaton viesti

  Par’iin ja alle on tultu pelattua lukemattomia ysejä, yleensä toinen ysi on sitten mennyt heikommin. Oma ennätykseni on 2 alle par’in 70 (Vanha Tarina, back tee – viime kesänä), ja kyseinen rundikin hieman ’hajosi’ lopussa. Olin vielä nimittäin 4 alle pari reikää ennen loppua.. Yhdeksän reiän ennätys on -3. Tasoitus on ollut pari viime kesää 4 (+/- 0.5), voisi ehkäpä olla paljonkin alhaisempi (ja toivottavasti tulee olemaan) jos vain saisi hieman kehitettyä tuota mentaalipuolta. On nimittäin ollut tapana ’pissiä’ kilpailukierrokset totaalisesti parin-kolmen viimeisen reiän aikana. Ja Btw. kisassa enkka ysille on ’vain’ -1, koko rundia en kisassa ole edes par’iin saanut runnottua…

  Hyviä pelejä!!

  #511923 Ilmoita asiaton viesti

  Ei ole onnistunu, ei. Aina olen ryssiny sen joko heti lähtölaukauksella tai sitten kalkkiviivoilla.

  Pari vuotta sitten Wiurilassa oli lähellä, takatiiltä avausysi kaksi alle, sitten kympille bogi, kaikki vielä elossa.

  11, 12, 13, 14 par’issa, 15 (helpoin kaikesta) tupla ja jo yksi yli. 16 par, 17 bogi ja 18 tupla.

  Tunsin itseni ääliöksi. Tuohon aikaan tasoitus oli karvan yli 6.

  Par-kolmosella olen kerran pelannut yheksän reikää tulokseen -3.

  Joskus on käynyt toisinkin päin. Alku persiilleen ja sitten lopussa hyvä birkkuputki (8 on ennätys kierrosta kohti) ja tulos oli par. Kuvitelkaa. Kaks triplaa, yksi tupla ja 8 birkkua ja loput par’issa. sanoisin toisenkin kerran että ääliö.

  Puhun nyt kisakierroksista.

  #511924 Ilmoita asiaton viesti

  Ei vielä kumpaakaan (hcp ~7). 18, 75 ja 9, 37. Tossa ysin viimeisellä tais tulla duffattu chippi + 2 puttia.

  Oporto Golf 2 viikkoa sitten 38 takaysi. Vielä par 15 jälkeen. Sitten 16 metrinen börö ohi ja kahdelle viimeselle bogit.

  Lopussa tapana ryssiä ja kunnolla. Tai sitten ihan alussa, kun ei viitti/ehdi lämmitellä.

  #511925 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Voi voi. Vai että ensimmäisen kesän jälkeen hcp 16,0. Te onnelliset. Omalla kohdallani tuntuu ettei lyöntiä saa millään tasaiseksi. Toisena päivänä kulkee, toisena ei. Jopa saman päivän aikana lyönti voi yhtäkkiä muuttua hyvästä surkeaan…

  Kerran nimittäin pelasin jokseenkin hyvin (siis meikäläisittäin) ensimmäisen ysin +4. Sitten kympillä avaus outtiin ja tripla. Lyönti katosi kuin salaman iskusta. Loppukierros meni samaan malliin päättyen viimeiselle par neloselle tulokseen 9. Ja lopputulos siis 27 yli.

  Mutta onnea teille muille nyt ainakin!!!!!!!

  #511926 Ilmoita asiaton viesti

  Täyden kierroksen ennätys on 1 alle (hcp oli silloin jotain 9), even on tullut pelattua niinikään kerran. Kentän puolikkaan ennätys taitaa olla -2.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä par:iin tai alle?