23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Paras putteri/oma putteri

Etusivu Foorumit Yleistä Paras putteri/oma putteri

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Paras putteri on John Dalyn käyttämä dunlop red neck wilbur!!omistan kyseisen putterin ja kyllä on helvetin hyvä tuntuma!!suosittlen!

    No mutta menen ja ostan heti, kaksikin.

    Eräs minua paljon parempi singelipelaaja sanoi:’Puttaamisessa on 20% tuuria, 70% säkää ja loput 10% kiinni miehestä.’

    Minun putterini toimii tosi harvoin, ehkä siis ostan Scotty Cameronin Futura tai Odyssey 2-Ball White Hot putterin, jos vaikka oppisin puttaamaan. Tietenkin ens kesälle piirrän palloihin viivat suuntausta helpottamaan. Vai ostaisinko otsaan ulottuvan putterin… Vai auttaisko, jos alkaisin keksittymään putteihin, tutkimaan vähän linjoja ja harjoittelemaan…

    Putti on puhtaasti fiilistä. Ja tuota fiilistä on IHan turha treenaamalla puttia hakea.

    Mä hommasin Twoballin. Alkuun se toimi, mutta sittemmin alkoi kenkkuilla. Pätkin sen lyhyemmäksi, mikä auttoi hetken. Lopulta luovuin siitä kun rakensin ite puterin – perkula mitn silitysrautoja ikuna enää.

    Koetelkaa puttereitanne!

    Kysykääpä jo itseltänne. Onko puttipelisi OIKEASTI parantunut putterin vaihdon myötä. Vai vaikuttaisikohan parantuneeseen puttiin kenties pelaamisen mukanaantuoma kokemus, itseluottamus ym.??

    Harjoittelu attaa satavarmasti pituuskontrolliin ja suuntaukseen, mutta pallon upottaminen käy vain jonakin päivänä helpommin kuin toisinaaan..Fiilistä ja tatsia, sanon minä!

    Ei metrinen rautaputki ’toimi’ tai ’ole toimimatta’ .

    Kyllä sen putken ominaisuudet ovat ihan samat joka päivä.

    Paras putteri on ehdottomasti YES C-Groove/Amy

    putteri. Merkki joka on perehtynyt vain puttereihin.

    On jännää, että kun te kumpikin omalla tahollanne olette laajojen, kaikki maailman putterit käsittävän testiohjelman jälkeen löytäneet parhaan putterin, se ei olekaan sama. Voisitteko valaista, mikä ominaisuus tai ominaisuuksien yhdistelmä nosti sen valitsemanne putterin testiohjelmanne ykköseksi.

    Puttaamisessa on ihan samat elementit kuin muissakin lyönneissä. Pitää olla hyvä stanssi ja sitten oikea tekniikka itse puttiin. Tämä lisäksi täytyy vielä harjoitella/toistaa (oikea)liike niin monta kertaa ettei tarvitse koskaan miettiä sitä kentällä.

    Greenillä katsotaan breikit, suunta ja etäisyys. Sitten suorituksen on tultava selkäytimestä.

    Harjoitusta ja vain harjoitusta. Koskaan ei saa greenillä harjoitella muuta kuin yhdellä pallolla. Jokainen putti on oma ainutkertainen suorituksensa, on turhaa opetella lyömään toinen tai kolmas putti reikään tai sen viereen. Ensimmäisellä pitää onnistua.

    Eikä kannata piirrellä viivoja palloon, huomiovarkaaksi, tai asettaa palloa aina samoin päin. Putterillakaan ei ole juuri merkitystä.

    Tuurista ei todellakaan ole kysymys. Puttaaminen on 99% harjoiteltua taitoa ja vain 1 % tuuria. Joskus pallot vaan pyörähtelee reiän reunasta ja jonain toisena päivänä samanlainen putoaa. Se saattaa joskus olla sitä tuuria.

    Puttaaminen on muuten kaikkein hauskinta koko golfin pelaamisessa.

    Enpä usko, että putterin tai mailan merkillä on isoa merkitystä tulokseen. Tulokseen vaikuttavat ihan muut tekijät klubituupparitasolla.

    Neljä vuotta hakkasin päätä seinään puttaamisessa kunnes näin valon. Ei tarvi vääntää kroppaa putterin mittojen mukaan vaan väännetään putteri omien mittojen ja tyylin mukaiseksi.

    Ai ei apuviivat palliin auta vai…

    Kuka korvaa mulle 7 Juroo jonka se härpätin maksoi??? Kuka??? Kuka korvaa???

    Mitä ihmettä???

    Ei auta viivat EI! Sun puttis ei kulje,koska putteris on JÄÄSSÄ! Koska siinä ei oo HUPPUA! Saat IHan koko juuron siitä härpättimestä jos tussi tulee mukaan.

    Putterillako pitää olla huppu? Tää kuullostaa nyt vähän samantyyppiseltä vesittämiseltä ku on tää golfkäsinekin. Kyl se lämpö välittyy sieltä grippipäästä ja sieltäkin tietty paremmin ilman sitä kirottua hanskaa.

    Nii!

    =D

    Ei ne luotettavan tuntuiset putteria kaupanneet mustalaiset myyneet mulle huppua vakiona.

    Pitääkö mun nyt laittaa koko putteri hanuriin, ettei se jäädy? Se on aika iso. Hörhöllä on samanlainen. Pitääköhän Hörhö sitä hanurissa? Hörhöööö?

    Laita vaan hanuriin, jos huvittaa. Mieltymyksiä on kuulemma monenlaisia. Toiset tykkää työntää grippi edellä ja toiset lapa edellä. Nämä putteria koskevat asiat ovat niin henkilökohtaisia kysymyksiä, että niihin on vaikea ottaa kantaa. Suosittelen kuitenkin, ettet yritä laittaa väkisin ainakaan poikittain. Varsi saattaa kärsiä, eikä hoseliakaan ole suunniteltu kestämään kovin suuria vääntömomentteja. Miten tahansa insertin toteutatkin, niin en suosittele käytettäväksi silloin, kun golfauto on käytössä.

    Putterin huppukaan ei minulla ole hanurissa vaan sen vieressä. On hyvä ja sopivankokoinen kulkustenlämmitin näin kylmällä. Hienoa valkoista nahkaa ulkopinnaltaan ja lämmin karvavuori. Kelpaa esitellä vaikka ensitreffeillä. Tarrakiinnikkeet sijoitettu anatomiaa ajatellen loistavasti. Ilmeisesti mailan sinulle myynyt mustalainen tykästyi lämmittimeen niin paljon, ettei raaskinut siitä luopua.

    Threadin otsikossa haettiin helevetin hyvää tuntumaa puttaukseen ja puttereihin.

    Kannattaa olla tarkkana minkälaista huppua käyttää putterissaan. Paremman tuntoherkkyden saamiseksi voisin suositella VIVID’iä.

    Pojat niitä kayttää, mutten minä..

    P.S.

    Ei kannata lämmittää putteria hanurissa.

    Lue lisää: On hyvä pitää putteri kuumana..

    Ampukaa ittenne tai vaihtoehtoisesti asettukaa rinkiin ja ampukaa vierustoverinne.

    Talvi vaan tulee mutta vanhoihin tietoihin nojaten taasen kevät saa. Poistuen kevääseen asti Moro!

    Super-aasinsilta ja RedNekkien kimppuun:

    (ps. Ardbeg 17yo asialistalla.. Voipi vaikuttaa kirjoitusten tasoon. Nostavasti.)

    Lue lisää: Punaniskat joukolla Laviksen niskaan

    Jos palattaisiin asialinjalle, niin Golf Magazinen marraskuun numerossa oli iso putteritesti, jossa 20 tuupparia pistettiin puttaamaan 20 putterilla eri pituisia matkoja. Tulosten perusteella parhaalle (Scotty Cameron Red X) ja huonoimmalle (King Cobra IM-01) saatiin 8 prosenttiyksikön (neljänneksen huonompi) ero.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Paras putteri/oma putteri

Etusivu Foorumit Yleistä Paras putteri/oma putteri