26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Paras paikka ostaa golfsetti aloittelijalle pääkaupunkiseudulla?

Etusivu Foorumit Välineet Paras paikka ostaa golfsetti aloittelijalle pääkaupunkiseudulla?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä olisi paras liike? Onko golf center vantaanportissa heidän mainostamansa Suomen laajin valikoima?

    Sanotaanko näin, että kyseisestä liikekeskuksesta löytää varmasti asiallisen paketin, joko Peltomäki Golfista, jossa on tosi Let’s go -meininki tai sitten sieltä Golfcenteristä. Käy kohteessa ja vertaa. Muualle ei tarvitse mielestäni sieltä mennä.

    Vielä sen verran, että en tiedä onko noista jompi kumpi paras. Voipi olla että Golfbalancellakin on sanansa sanottavana, mutta kyllä noista kahdesta löytyy riittävä ammattitaito, jolloin ei tarvitse kierrellä. Pääasia vaan, että ostat sieltä mistä saat palvelun.

    Ripa44 kirjoitti: (3.3.2011 19:27:27)
    Mikä olisi paras liike?

    Tää on varma tieto: Ei sellaista ole.

    Hyviä kaikki tunnetut alan liikkeet. Mutta sanotaanko näin, että Golbalancessa olen itse ollut aina kohteessa.

    Ehdoton paikka käydä on GolfPoint Pitäjänmäellä, jos isolla kirkolla meinaa golfmailaostoksille.

    .

    Älä lähde kotikonetta kauemmas: ebay.co.uk

    Itse olen saanut aina hyvä palvely Herttoniemen Golf centerissa, sama voisin sanoa Golf balansesta Vantalla. Toisalta paras diili joka olen saanut oli Golf pointissa, oikeastan veikkan että kaikki isot antavat hyvä palvelua, kannatta menna kokeillemaan ja katsomaan.

    mutta miks ei golfautlet.fi sieltä saa vaika Mizuno MX100 tai Calaway X20 hyvän hintan…

    Paras paikka ostaa aivan aloittelijan setti on golfpisteen pörssi tai joku kaveri, jolta saat vanhat mailat huokealla/ilmaiseksi.

    Ja muista, että mailojen ostamisessa tärkeintä on että ne näyttää sun mielestä pallon takana hyvältä. Kaikki myyntipuheet tämän asian lisäksi on bullshittiä.

    Golf Balance Espoo

    Mä ostin settini Lauttasaaren Golf Centeristä. En tiedä onko se paras ostopaikka, mutta jäi niin hyvä maku asiakaspalvelusta, että pitää sen vuoksi suositella.

    En tieda onko tama nyt oikea palute alkuperaiseen kysymykseen (lienee ’vahan ensimmaisen viestin vieresta’), mutta itsellani on ongelmana lukuisat maila & bagit Suomen asunnon alakerrassa joita sinne on kertynyt Kiinan ja Thaimaan ajoilta (siis kopioita). Olen yrittanyt paasta niista eroon tori.fi:ssa ja muuallakin lahes olemattomaan hintaan, mutta ei tallaiset kaytetyt halpamailat tunnu kiinnostavan edes aloittelijoita. Mailojen kunto on joko ’kohtalainen’ tai ’hyva’. Pitaisiko ne raijata kaatopaikalle?

    McTavis kirjoitti: (3.4.2011 3:45:18)
    Olen yrittanyt paasta niista eroon tori.fi:ssa ja muuallakin lahes olemattomaan hintaan, mutta ei tallaiset kaytetyt halpamailat tunnu kiinnostavan edes aloittelijoita. Mailojen kunto on joko ’kohtalainen’ tai ’hyva’. Pitaisiko ne raijata kaatopaikalle?

    Hinta ei ole ilmeisesti vielä kohdallaan. Kokeile seuraavaksi sitä olematonta?

    lgt

    Eniten vastinetta aloittelija saa kun ostaa premium täyssetin A-Golf.sta.
    Kaikki mailat ja bägin saa pelkästään rautojen hinnalla jos ostaa muualla.

    http://www.golfpiste.fi ja sieltä osto ja myyntipalsta. Melkein sama, mitä nyt ostat, niin 1-3v päästä ostat syytä tai toisesta uudet. Älä osta liian vaikeita….

    kolf sentterissä ei saa oikeita alennuksia. Myyjät kylläkin on asiasta perillä ja hyviä. Golf balance vantaa on ylivoimainen kunhan välttää kesäpoikia !

    ts

    Ostat sen setin kotikenttäs shopista. Ne tietää että näkee sut siellä harva se päivä kaupanteon jälkeenkin ja toimivat sen mukaan.

    Eipä tuollakaan näytä olevan pahan hintaisia. Alle kahdella sadalla eurolla Clevelandin setti, ja alle 300 eurolla wilssonit. PeGo

    Eiköhän tuo ketjun avaaja ole ehtinyt jo tekemään ostopäätöksen. Tämä ketju täyttää 3 vuotta maanantaina. Hyviä vinkkejä uusille harrastajille.

    Eniten vastinetta aloittelija saa kun ostaa premium täyssetin A-Golf.sta.
    Kaikki mailat ja bägin saa pelkästään rautojen hinnalla jos ostaa muualla./I]

    Tämä kommentti aiheutti kyllä hieman pyrskähdyksiä ja kommentoijan kompetenssi suorastaan paistaa läpi. Eikä tuota jälkimmäistä lausetta voi varsinaisesti oikein suositukseksikaan kai tulkita.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Paras paikka ostaa golfsetti aloittelijalle pääkaupunkiseudulla?

Etusivu Foorumit Välineet Paras paikka ostaa golfsetti aloittelijalle pääkaupunkiseudulla?