23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Par5-lehti

Etusivu Foorumit Yleistä Par5-lehti

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #178447 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei! Kuka vielä muistaa keväällä julkaistun Par5-lehden, jota markkinoitiin näyttävästi. Numeroita luvattiin tänä vuonna ilmestyvän muutaman kappaleen, vuositilausmaksu mk 100.- ja suoritettua maksua vastaan sai vielä hanskan. Lisäksi lupaukseen kuului viikottain ilmestyvä netti-lehti! No hanska tuli parin puhelinsoiton jälkeen, mutta sitten on ollutkin jo hiljaisempaa… Näyttää siltä, että projekti liittyy nähin nk ’rahat pois hölmöiltä’ sarjaan, mutta olisin noin periaatteessa kiinnostunut kuulemaan mitä projektille tällä hetkellä kuuluu ja minkä nimisä hemmoja sen taustalla oli. Ihan vaan uteliaisuudesta! Liittyykö homma sarjaan ’golfkenttä kannattaa vasta kolmannen konkurssin jälkeen’?

    #341718 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä eewee, itsekin olin unohtanut koko lehden, mutta nyt kun katselin maksettujen laskujen pinoa, löysin maksetun laskun.

    Lehtiä pitäisi tulla 5 kpl. vuonna 2001. Muistaakseni olen nähnyt yhden tai kaksi numeroa.

    Laskussa firma näkyy olevan sports Design Oy / Par5-lehti. Rahapajankatu 1, 00160 HKI Puh. 0424 56781. Fax 0424 5678 501.

    Nettisivu http://www.par5online.com

    Nettisivu on samannäköinen, kuin siellä viimeksi käydessäni. (kun lehden joskus tilasin).

    #341719 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Niinpä niin. Ei ole tullut hanskaa, vaikka on maksettu, eikä lehteä. Viimeinen lehti tuli keväällä, taisi olla numero 2. Olen yrittänyt soitella numeroihin joita lehdessä on, mutta niihin ei vastata. Kun olen saanut jonkun kiinni, olen yrittänyt perua tilausta ja saada rahani takaisin. Ollaan vastattu, että ollaan lomalla ja palataan asiaan kun palataan jne. Ollaan luvattu palauttaa rahat, eipä ole näkynyt. Lehden julkaisusta vastaa ainakin mainostoimisto m&m design Oy:stä Mikko Mäkelä niminen henkilö. Ilmeisesti lehden tilanneet, jotka ovat saanneet hanskan ovat tyytyväisiä, että ovat saaneet rahallensa jotain vastinetta. Meitä golffareita voidaan näköjään k…ttaa miten vaan, vai mitä?

    #341720 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaa varmaan kävellä tonne Rahapajankatu 1:een ja selvittää asiat kasvotusten herrojen kanssa.

    #341721 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kun menee Sonera Finderiin ja laittaa hauksi esimerkiksi ’mainostoimisto m&m’, saa 13 vastausta ja puhelinnumeroa, joihin ei kukaan viitsi vastata. Kokeilkaa, ihan vaan ajankuluksi. Palkioksi saatte tietoa organisaatioista, jotka tarvitsivat esim minun satastani tosi paljon. Toivottavasti meni tarpeseen….

    #341722 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hanska oli oikein laadukas. Lehdestä en sano mitään. Veikkaampa, että tästä lehdestä emme kuule jatkossa mitään (positiivista).

    #341723 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tervehdys,
    Ainakin Jukalle ja Eeweelle iloisia uutisia. Par 5-lehti näyttää olevan vielä/taas jaloillaan. Mainostavat itseään Suomen eniten myydyksi Golf-lehdeksi ja vieläpä Golfpisteen etusivulla. Nyt ei näyttänyt olevan hanskaa tarjolla, joten teidän tarjous oli siltäosin parempi. Sinne vaan yhteyden ottoja. Hyviä talviharjoittelujaksoja.

    t. JKa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Par5-lehti

Etusivu Foorumit Yleistä Par5-lehti