Aihe: Palstalla ’harvinaisia’ valehtelijoita! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Palstalla ’harvinaisia’ valehtelijoita!

Etusivu Foorumit Yleistä Palstalla ’harvinaisia’ valehtelijoita!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 57)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189559 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tätä en ymmärrä! Miten ensimmäisen pelikesän jälkeen tasoitus voi olla 11-15..? No, näitä näkee. Isäni kaveri, on pelannut 11 vuotta, ja tasoitus on 19,5! Tottahan tietysti on, että juniorit oppivat nopeammin golfin, kuin seniorit, taikka keski-ikäiset. Mutta tämä palsta on kuin tehty valehtelijoille! Vaikka 4.:kin pelikausi menossa, niin eihän yhdellä kolmasosalla voi tasoitus olla siis neljännellä pelikaudella 4?! Näitä juttuja en ymmärrä! Ymmärrän kyllä jos esim 6-8 vuotta pelattu, ja tasoitus on lähemmäs 10-15. Mutta se siitä! Rehellisempää keskustelua!

  #508575 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mieti PJP ennen kuin puhut. Itselläni ensimmäinen kausi menossa ja kaksi viimeistä kierrosta on pelattu +14, sitä ennen +11 ja +12. Toki huonompiakin (noin +20 – +25) on joukossa.

  #508576 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En usko sua, sori!

  #508577 Ilmoita asiaton viesti

  Itselläni kohta neljä kautta takana ja händäri 6,2.

  Pelasin viime viikolla miehen (n.45v !) kanssa joka on aloittanut 1 1/2 vuotta sitten.Tasoitus 15 ja löi lähes yhtä hyvin kuin minä.Tosin hieman epävarmammin,mutta svingi oli kohdallaan.

  Mikä on itelläs tasotus PJP?

  22 10vuoden jälkeen??

  #508578 Ilmoita asiaton viesti

  Oletko kuullut kisasta nimeltä Oracle Open?Katselepas sieltä viime vuosien parhaita niin oot vellit housussa!

  #508579 Ilmoita asiaton viesti

  on se ihmeellista kun taytyy olla kateellinen tallasistakin asioista.

  voihan se olla vahan vaikeeta uskoa etta joku osaa lyoda palloa yhden kauden jalkeen kun itse lyot kauheeta slaissia outiin joka toisella reialla viela monen vuoden jalkeen. ei se singelin tasotukseen paaseminen kuitenkaan vaadi muuta kuin hieman lahjakkuuta tai harjoitusta (kauden verran).

  #508580 Ilmoita asiaton viesti

  Itselläni on 3. pelikausi menoillaan ja tasoitus on 4,2. Turhaa selittää tommosta PJP. Et varmaan ole hirveän tunnollinen harjoittelija, pelailet silloin tällöin kavereiden kanssa kaljoista sunnuntai kierroksia. Harjoitus palkitaan sanoi vanha kiinalainen munkki.

  #508581 Ilmoita asiaton viesti

  No menipäs se PJP ny hiljaseks…

  #508582 Ilmoita asiaton viesti

  Kolmas kausi menossa ja tasoitus 4,1. HHEHEHAHAhhahh

  #508583 Ilmoita asiaton viesti

  Pari aihetta alempaa PJP:n aloittama keskustelu PÄIVÄN TULOKSESTA!

  PJP:pelaan punasilta ja oon 12vee,HCP 28 ja pelaan ekaa kautta…

  Mee kotiin kasvaan ja karvottuun (tai rangelle reenaan) ja tuu vaikka 5 vuoden päästä uudestaan!

  #508584 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä se händärin tiputtaminen jollain voi olla aika ilmiömäistä. Eräs tuttuni, entinen maajoukkuetason tennispelaaja, aloitti golfin viitisen vuotta sitten ja pelasi ensimmäisen pelivuoden päätteessä singelissä. Lähipeli oli maagista heti alusta alkaen.

  #508585 Ilmoita asiaton viesti

  Ihmettelen kyllä mitä epäilemistä siinä on jos joku sattuu olemaan lahjakas ja vielä kova treenaaja, ja tätä kautta pudottaa händärin nopeasti singeliin.

  Ainakin itse nostan hattua ja kunnioitan sellaisia henkilöitä jotka tähän pystyy.

  Omalta osaltani lahjat loppu jo kauan sitten ja jokainen pykälä alaspäin on kovan työn takana, erityisesti henkisellä puolella…Niin ja se putti!

  …Niin ja pelkkä singeli händäri ei mielestäni ole vielä juuri mitään, pelimiehiä ovat vasta ne joilla hcp on jossain alle kuuden. Ja oma händärinihän on about kasi, eli kaukana pelimiehestä.

  #508586 Ilmoita asiaton viesti

  itselläni kymmenes kausi menossa ja tasoitus 2,9. Paljoakaan en ole ikinä harjoitellut, tunteja olen prolta kuitenkin tasaisesti ottanut. Voin vannoa, että tähän tasoitukseen pääsee HUOMATTAVASTI nopeammin kuin minä, jos on aktiivinen harjoittelija, omaa hyvän ’pelisilmän’ ja on vähänkin palloilutaustaa alla!!!

  Taitaa PJP:n pipo kiristyä kuin ei tulosta tule vaikka kuinka harjoittelee!!! Piristyksesksi ’ Lahjattomat ne on jotka harjoittelee ’ 😉

  #508587 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kuule,

  jos pelaat ainakin 5 kertaa viikossa ja panostat peliin sekä erilaisiin treeneihin ( lyönteihin, lähipelit, putit yms. ), niin varmasti saat hyvinkin tasoituksesi putoamaan, eikä siinä tarvitse huijata ketään. Olen itse pelannut nyt neljä vuotta ja tasoitukseni on 12,8. Ensimmäisenä kesänä pudotin sen noin 36 hujakoille ja siitä ollaan alaspäin tultu, kun on vain jaksanut HARJOITELLA ja USKOA ITSEENSÄ !!! Hauskoja pelihetkiä….

  T: Hcp 12,8

  #508588 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei kait se tasoituksen tiputtaminen kaikkein vaikeinta ole, hankalinta on pystyä siihen sitten aina pelaamaan 😉

  Itse aloittelin viime kesänä ja pelasin 5 tasoituskelpoista kierrosta, joiden aikana päädyin lukemaan 30,5. Tänä kesänä on takana vasta 3 kierrosta, eikä tulos ole vielä tippunut (yllätys) – omaan pariin kylläkin.

  Kyllä pienelläkin harjoittelulla pääsee mielestäni helposti jo alle kahdenkymmenen ja sitä tänä kesänä tavoitellaan. Eli taasen harjoituskentälle, kelikin on siihen sopiva…

  #508589 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, kuten jo onkin selvinnyt, ei tartte olla kun pää ja lihasten koordinaatio kunnossa niin hyvin menee.

  Hyvällä koordinaatiolla pystyy toistamaan lyöntinsä haluamallaan tavalla ja pelisilmällä+hermoilla homma sujuu joiltakin melko vaivattomasti ja tulosta syntyy.

  Toisaalta jotkut ei opi hommaa ankarallakaan treenillä jos lihasten koordinaatiokyky on heikko ja vielä lisäksi hermot palaa usein mutta helposti.

  Valitettavan sama juttu missä tahansa hommassa.

  #508590 Ilmoita asiaton viesti

  Salamalla on hyvä pointti siinä että ei se HCP:n pudotus ole sinänsä vaikeata vaan siihen aina pelaaminen.

  Käsi sydämellä, kuinka monta kertaa (prosentuaalisesti) pelaatte händäriin ja jätättekö koskaan myös tasoituksia nostavia kortteja? Uskallan väittää että harva näin tekee.

  Asiasta on paljon puhuttu, mutta omasta mielestäni on jotenkin ’väärin’ (nyt tulee varmaan palautetta sananvalinnasta) kun huippukierroksen jälkeen, joita me kaikki joskus pelaamme, pudotetaan händäri esim. 5-6 pykälää, (en tarkoita nyt +37 pelaajia) ja seuraavan kerran päästään samaan joskus 20 kierroksen jälkeen.

  Ei se anna oikeata kuvaa pelaajan nykytasosta. Itselle siitä tulee hyvä mieli just silloin, mutta paineet seuraavalle kierrokselle sen kun kasvavat kun pitäisi taas yltää samaan. Toisaalta, onko sillä tasoituksella loppujen lopuksi niin suurta merkitysta? Eiköhän jokainen meistä yritä parhaansa kun kentälle lähtee, enempään kun ei pysty.

  Hyvää pelikesää kaikille.

  #508591 Ilmoita asiaton viesti

  Kun tiettyjä vastauksia lukee, niin kannattaa miettiä, kenen sinne kotiin pitäisi mennä kasvamaan!!

  #508592 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Aika erikoista, että jokainen pelaaja on ’lahjakas’.

  Olette puhuneet, että voi olla lahjakas ja hyvä pelisilmä. Sen uskon, mutta jokaisella palstan keskustelijallako?

  Tähän en usko, ’joo, oon pelannu ½ vuotta ja händäri singelissä, tartuin mailan vartee vast tänä kesän’.

  Jos joku/jotkut uskoo tuollaista *******a voi mennä kotiin miettimään, että itseänsä siinä vain huijaatte.

  Minä olen aloittanut golfin viime syksynä ja tasoitus on 28..?

  Toisilla singelissä?!

  En ehkä ole mikään suomen paras golf-pelaajaa, mutten tiedä että jonkun tasoitus ensimmäisen kauden jälkeen vaikka 8,5..?

  Tämä ei ymmärtääkseni ole mahdollista, kuin harvalla 200 suhde 5,8 miljoonaan!

  Eli jos neljä viidesosaa palstalla väittää että tasoitus on pelattu vaikka 2 kauden jälkeen singeliin, en väitä sellaista, enkä ole kateellinen, mutta tuntuu, että palstalla kyllä on huijareita.

  Ja huom! Kohta huomaatte, että hiujaatte vain itseänne tässä hommassa!

  #508593 Ilmoita asiaton viesti

  Katsoppas tää:

  https://golf.fi/oracle_open_2002.html

  Viime vuonna kukaan ei säänut ekalla kaudella 8,5 rikki,mutta 9,2 kylläkin.

  #508594 Ilmoita asiaton viesti

  Isäsi,kaverisi ja isäsi kaveri taitavat olla kovemman luokan tuuppareita kuten sinäkin…

  #508595 Ilmoita asiaton viesti

  Kuinka paljon pudottavista korteistanne on kilpailuissa ja kuinka moni harjoituskierroksilla?

  Sellainen sääntö olisi loistava, että vain kilpailukierrokset hyväksyttäisiin tasoitukseen vaikuttaviksi! Tai ainakin säännöstä, että ennen jokaista kierrosta pitää ilmoittaa CM:lle aikooko pelata tasoituskierrosta, pitäisi pitää tiukemmin kiinni!

  Mielestäni myös sääntö jonka turvin tasoitusta voi pudottaa 9:n reiän pistebogituloksella joutaisi romukoppaan! Ensinnäkin golfkierros on 18 reikää ja lyöntipeli ainoa oikea pelimuoto!

  …nämä ovat tietenkin vain minun mielipiteeni, joten herneen nenään vetäjät : Älkää vaivautuko!

  #508596 Ilmoita asiaton viesti

  Otahan nyt huomioon se, että tällä palstalla ei _todellakaan_ ole edustettua suomalainen keskivertogolffari. Väittäisin, että ne ketkä tänne kirjoittavat ottavat lajin huomattavasti koskimääräistä tuupparia vakavammin, koska itse pelaaimseen kuluvan ajan lisäksi viitsivät vielä jauhaa siitä muulloinkin. Muutenkin epäilen porukan täällä olevan hieman nuorempaa kuin esim Talin jäsenistön keski-ikä, joten se kehityskin on joillakin nopeaa.

  Ja sitten: kun esitetään kysymys ’miten nopeasti pudotitte händärin singeliin?’ niin TOTTA KAI siihen vastaavat enimmäkseen ne, jotka sen tekivät niin nopeasti että siinä on jotain mainitsemisen arvoista. Ne jotka pelaavat 10:ttä vuotta händärillä 22, ovat silloin hiljaa.

  Sinun on epätäydellisen tilastollisen otoksen (tämän palstan) perusteella _aivan_ turha ruveta leimaamaan ihmisiä valehtelijoiksi. Saat vaan ison kasan kiukkuisia fleimejä moisiin postauksiin.

  Terveisin,

  Tuoppi (<30 v, 4. vuosi ja hcp 12)

  #508597 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  V’tun pellet täällä elvistelette. Ottakaa oppia Pohjoiskorean presidentistä, joka ensimmäisellä golfkierroksellaan teki 14 holaria. Siinä on vasta sitä luontaista lahjakkuutta.

  Hävetkää kaikki tyynni, mrrh.

  #508598 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasi Pohjois-Korean ainoan golfkentän 18 reikää tulokseen 34 ensimmäisellä pelikierroksellaan, mutta teki ainoastaan VIISI holaria.

  Lue lisää: http://www2.gol.com/users/coynerhm/bouffantcom__north_korea.htm

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 57)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Palstalla ’harvinaisia’ valehtelijoita!