11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Paloheinä

Etusivu Foorumit Yleistä Paloheinä

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Koskakohan maahtaa auet5a toi paloheinän range ja kenttä

  Kentästä ei ole tietoa, mutta range avautuu 14 tai 15. päivä Huhtikuuta.

  13.4 Lauantaina mun tietojen mukaan…

  Radiomainonnan mukan range on ollut auki iät ja ajat, todellisuus on kuitenkin hieman karumpi. Viikonloppuna ei paikalla näkynyt ristinsielua, lyönttlavoista puhumattakaan. Tiedustelevan ja hieman ikäväsävyisen puhelun jälkeen selvisi, että range todellakin avataan tulevana lauantaina

  Jos kaikki käyttäis vähä järkee niin soittais aina paikan päälle et onko auki vai ei, kun ei niist mainoksist ym. ikinä tiedä onko ne totta vai ei. Semmonen puhelu maksaa 10c, ja se ei oo todellakaan paljon verrattuna ajamiseen.

  Niinpä, ja caddiemasterit istuu päivän puhelimessa ja asiakaspalvelu pelaa 😉

  Kyllähän julkisessa tiedotusvälineessä julkaistuun tietoon pitää pystyä luottamaan, ainakin jos kyse on tämän tason perusasiasta, kuten aukiolosta. Ajatellaanpa, että Golfseuraa X ilmoittaa sunnuntain Hesarissa, että range avataan seuraavana päivänä. Kuinkahan moni soittaa ja tarkistaa? Vai pitäsiköhän ylipäätään vetää sellainen johtopäätös, että radio mediana on jollakin muotoa epäluotettava ?

  Kyllä munkin mielestä radiomainontaan pitäisi pystyä luottamaan. Nyt on vissiin Paloheinän koloseuralla käynyt joku bugi.
  Toisaalta tällaiset asiat kannattaa aina varmistaa, ainakin jos kauempaa on tulossa. Voihan käydä niin, että range on jonain päivänä auki ja seuraavana suljettu syystä tai toisesta…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Paloheinä

Etusivu Foorumit Yleistä Paloheinä