23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Paloheinä Golf Ry:n kokous?

Etusivu Foorumit Yleistä Paloheinä Golf Ry:n kokous?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei! Paloheinä Golf Ry:n tämän päivän kokoukseen en päässyt, joten miten kokous meni? -Saadaanko tasoituskortit tälle kaudelle PHG:stä ? -Tuliko kotikenttäasiaan mitään lisäselvyyttä? Kiitos vastauksesta!

    – tasoituskortit saa ainakin kolme seuraava vuotta PHG ry:ltä, jäsenmaksunsa maksaneille kortit postitetaan Golfliiton hallituksen ja liittovaltuuston kokouksen (3.4.) jälkeen.

    – kotikenttäneuvottelut kariutuivat lopullisesti maanantai-iltapäivänä

    Eli ilmeisesti kukaan ei eilen saanut kortteja?

    Oliko jotain lisäkerrottavaa seuran ja liiton neuvotteluista maanantaina?

    Mikä on seurn jatko? Onko 3v. siirtymäaika, jonka aikana seura ajetaan alas?

    Mistään alasajosta ei ole kysymys, kolmen vuoden aikana kenttäkysymys on ratkaistava. On löydettävä kotikenttä tai käynnistettävä kenttähanke.

    Liiton kanssa oli sovittu maanantain iltapäivän viime hetken neuvottelusisa, että kortit postitetaan vasta Liiton 3.4. kokousten jälkeen. Kortit olisi voitu jakaa eilen, mutta jäsenet myös halusivat kunnioittaa Liiton toivetta.

    Uusia jäseniä olisi kuulemma tulossa ja niitä voidaan ottaa eronneiden (vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana) tilalle.

    Mielestäni asiallista linjausta Golfliiton taholta.

    Joku viikonlopun hesarissa ehdotti että malmin kentän tilalle pitäisi saada kerrostalojen sijasta golf-kenttä. Tässä haastetta Karille.

    Käytännössä siis seuran jäsenmäärä jäädytettiin viime vuoden tasolle. Siirtymäajaksi laitettiin 3 vuotta, ellei kotikenttää saada aikaiseksi. Ihan reilua sinänsä, nyt voi tehdä omia päätöksiään.

    Mitäs päätöksiä 3.4 tehdään sitten, kun kortit saa postittaa vasta sen jälkeen? Voiko homma mennä vielä mönkään?

    Nimetön

    Saako tassoituskortit 3.4:ttä vaikka Golfliitto ei hyväksyisikään jäsenanomusta HCG:lle.?

    Minun käsitykseni mukaan 3.4. vahvistetaan Golfliiton johdon ja PHG ryn sopimat käytännöt.

    Kuten esim. HCG:n sivulla todetaan, Golfliitto on lähettänyt jo tasoituskortit PHG ry:lle ja ne ovat puheenjohtajan halussa. Jotain perin ihmeellistä pitäisi tapahtua, elleivät kortit lähtisi postiin jäsenmaksunsa maksaneille maanantaina 5.4.

    Olisi tietysti HCG:n etu, että PHG ryn asia ratkeaisi nyt ja heidän asioitaan päästäisiin pohtimaan.

    Kaikkien etu olisi, että Paloheinä -otsikot häviäisivät. Tosin kentän laajennushankkeen kangertelu kaupungin elimissä olisi aivan asiallinen keskustelun aihe. Yksityishenkilönä annan täyden tukeni kentän laajennushankkeelle.

    Vähän ihmettelen, etteivät puuhamiehet ole vieläkään käynnistäneet nimien keräystä hankkeen tukemiseksi? Nimiä varmasti löytyisi seurasta riippumatta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Paloheinä Golf Ry:n kokous?

Etusivu Foorumit Yleistä Paloheinä Golf Ry:n kokous?