23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Pallo sillalla vesiesteessa

Etusivu Foorumit Säännöt Pallo sillalla vesiesteessa

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Pallo on vesiesteessa puusillan paalla. Kavelen sillalla pallolle, jolloin silta romahtaa. Miten voin toimia jatkossa ja mitka ovat mahdolliset penaltit?

    ts

    Pallon liikuttamisesta 1 penaltti ja pallo asetettava takaisin paikalleen. Jos ei tähän pysty, asetetaan lähimpään vastaavaan paikkaan 🙂

    Nimetön

    Liity painonvartijoihin. Aluksi selvitetään sinun yksilölliset ’punaiset’ ruokasi, jotka ovat moisen massan saaneet kertymään.

    Amerikoissa jo sitä ennen yhteys vahingonkorvausjuristeihin.

    Jos olet selvinnyt hengissä kuivalle maalle (mikä on moisella ylipainolla todennäköistä), droppaat yhdellä penaltilla pallon vesiestesäännön mukaan ja jatkat peliä mikäli kykenet niskatuen kanssa pelaamaan. Niskatuki tarvitaan aina oikeudenkäyntiä varten.

    Matkalla alas vesiesteeseen kaiva driverisi, tähtää ja lyö palloa ilmasta kohti lippua.

    Tarkempi merkkari antaa rankun likkuvan pallon lyömisestä mutta onnistuessasi sinua pidetään pelimiehenä…

    Onko massonin kuvailemaa tapausta koskaan tapahtunut? Siis niin, etta penaltteja on tosiaan pitanyt alkaa miettia (turnaus).

    Luulisi tuohon tilanteeseen sopivan yksinkertainen vesieste-saanto?

    Mä ainaki menisin antamaan kenttämestarille kunnon litsarin, semmosen napakan 0-10 skaalalla 9:n arvoisen bitch-slapin, ja pyytäisin toimitusjohtajalta mun Kauhia-Kauko green feen takaisin pelilippujen kera. Vaatteet pesettäisin Pohjois-Euroopan kalleimmassa pesulassa.

    Johan on kumma jos ei golkentälle saada aikaseks kunnon siltaa. Siellä on sentään hauraita eläkeläisiä ja uimataidottomia nykynuoria kolffaamassa.

    Totuushan on että sillalta saa vapaan dropin.

    Se että silta hajoaa pelaajan kävellessä ei merkitse tässä tilanteessa mitään. Mielestäni ei voitane tulkita että pelaaja olisi liikautanut palloa kun silta huonouttaan hajoaa.

    Jos pallo hukkuu pelaaja saa jatkaa uudella pallolla. Jos taas pelaaja hukkuu hän ei saa vapaata droppia.

    Vain rannalle selvinnyt pelaaja saa kavereiltaan kunnon tujaukset droppia, näin hän ei itseasiassa selviäkään rannalle. Mutta pystyy kuitenkin jatkamaan peliä.

    Älä, hyvä ihminen, ilmoita asiaa totuutena, jos et ole ehdottoman varma siitä.

    Massonhan kertoi pallon olevan vesiesteessä= silta on myös vesiesteessä=ei freedroppia.

    Oikaiskoon joku, jos tämä ei ole totuus.

    Nimetön

    Eipä ainakaan Westwood saanut viime vuoden reikäpelimestaruuskilpailuiden päätöskierroksella Wentworthissa vapaata droppia vaan joutui lyömään sillan päältä.

    No joo, koko kysymys on vähän samaa tasoa, kuin että ’mitä tehdään jos lipputangon nuppi putoaa kysyjän päähän?’

    En tarkoittanut vastaustani kovin vakavasti otettavaksi.

    Mutta sanotaan nyt että yleensä paikallissäännöllä kerrotaan miten menetellään esim. teiden ja rakenteiden suhteen. Droppiahan siitä otetaan. Muttei oo pakko, jos ei taho!

    Nimetön

    Sorry vaan kaverit jotka kyseenalaistitte Jylanin tulkinnan joka oli lähes virheetön kun silta on ns. maasilta. Ko tilanteessa myös hukkunut peluri saa vapaan dropin. Itse dropista ei sen enempää.

    ts

    Eipäs nyt sentään vesiesteessä olevasta kiinteästä haitasta ruveta vapaata droppia ottamaan. Tolkku pitää olla kerjätessäkin. 24-2b.

    Vapaata droppia esteessa ei o eikä tu ja pallon liikuttamisesta saa ne tavalliset rankut, olikos se nyt yksi lyönti?

    Hmm, epäonnistunut suoritus.

    Palli o tarkotus lyyä lampeen eikä siis sillalle joka ei kestä sukellusvehkeitä. Tälläisessä tapauksessa ministeriön suositus on jättää käyttämättä asianmukaisia välineitä, lyödä oikeasti lampeen ja sitten dropin kautta kuppiin. Onnistuneen korjauksen jälkeen voi sitten tilata gondolieerin.

    Nimetön

    Eikö palloaan saa nostaa esteestä ennen droppia. Samallahan saa varmistuksen siihen, että oma pallo todella oli esteessä ja mennyt siitä yli, mistä sen luultiinkin menneen. Eri asia on, jos jatkaa esteestä. Jos noita liikuttelupenalteja tulee, sitten sääntöjä rikotaan melkein jokaisella pelatulla kierroksella, niin kisoissa kuin harjoituksissakin. Miten on?

    Vertaa : ’sillalla vesiesteessä’.

    ts

    Tottakai pallon saa nostaa jos on jo päättänyt dropata. Jos sen sijaan esteestä aikoo lyödä, ei palloa saa nostaa, eikä sitä tarvitse edes tunnistaa omakseen. Esteestä väärällä pallolla pelattuja lyöntejähän ei lasketa eikä niistä myöskään tule rangaistusta.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Pallo sillalla vesiesteessa

Etusivu Foorumit Säännöt Pallo sillalla vesiesteessa