26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Paljonko pelaatte kaudella…?

Etusivu Foorumit Yleistä Paljonko pelaatte kaudella…?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • montako kertaa käytte kentällä kesän aikana? entä missä käytte harjoittelemassa ja kuinka paljon? mitä sitten teette lajin eteen talvisin? tossss……

    Mä pelaan kesällä suunnilleen 120 kierrosta ja treenaan noin tunnin ennen kierrosta ja joskus puoli tuntia kierroksen jälkeen. Sitten mä käyn valmennuksessa ja treenaan muuten vaan kesällä viikossa ilman noita ennen ja jälkeen kierrosta treenauksia noin 6-9 tuntia joka on suunnilleen 250 tuntia pelkkaa treenausta kesän aikana ja sitten talvella käyn 2-3 kertaa viikossa treenamassa 2-3 tuntia hallissa plus sitten valmennus et sellaista pientä kivaa =0)

    Tsah,
    kesällä tulee pelattua n. 40-50 kierrosta plus erinäinen määrä range kertoja päälle.

    Talviharjoittelu jää yleisen kuntoilun varaan jos ei putterin puristelua sohvan nurkassa kevättä odotellessa lasketa.

    paljonko maksat kyseisestä lystistä vuodessa?

    Kesäisin harjoitustunteja tulee viikossa n. 30-40 tuntia, johon lasketaan kierrokset kentällä ja range- sekä lähipeliharjoittelu.. kierroksia tulee semmoinen 100.
    talvisin harjoittelutunteja on viikossa 10-15.
    Olen kilpapelaaja ja siitä nämä suuret määrät.. täytyy kuitenkin muistaa että laatu korvaa määrän joten ei ole mitään hyötyä treenata 40 tuntia viikossa ellei tiedä mitä tekee.

    Huh! Kova kaveri tuo treenaaja. Itse pelaan ehkä 50 kierrosta kaudessa, lähes kaikki kilpailuja. Harjoituskierroksia pelaan harvoin, enkä rangellakaan viihdy muuta kuin 10-15 minuuttia lämmittelyä ennen kierrosta. Talvella en koske mailoihin enkä pahemmin edes ajattele koko lajia lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Ehkä se vuosien rutiini ja armoton tuuri korvaavat treenin (hcp 4)…

    Vaihtelee vuosittain: 1999 40 kierrosta,2000 65 kierrosta ja 2001 25 kierrosta.

    Keväällä tulee käytyä rangella, keskellä pelikautta pelkästään puttigreellä 10 min ja eikun kiertämään… Talvella 2 h joka toinen viikko lyön pressuun, simulaattorissa tai puttailen/chippailen muuten vaan. Paria kuukautta ennen pelikautta alkaa ’tehoharjoittelu’, käyn pari kertaa viikossa rangella huiskamassa 3 tuntia kerrallaan.

    Näillä harjoitusmäärillä singelin tasoituksen pitäisi olla selvää pässin lihaa ensi kesänä.

    Voi voi kun ehtisikin pelata 100+ kiekkaa kesässä! Yllättävän suuria kierrosmääriä ihmisillä siihen nähden että välillä toukokuun alku-syyskuun loppu on n 150 päivää. Siinä ei sitten varmaan paljoa konttorilla homehduta, tai sitten on sellainen duuni missä voi käydä aamupäivisin kierroksella…

    Mitenkäs paljon kierroksia saadaan mahtumaan työssäkäynnin oheen? Ja miten? =)

    Itse olen pelannut noin 35 kierrosta kesässä, tosin tulevana kesänä olisi kyllä tarkoitus vääntää vähän useampi kierros, vähemmän kiireitä, ainakin toivottavasti.

    no mä ehin sen takia pelata ja treenata niin paljon ku oon koululainen ja mulla on pitkä kesä loma, oon muuten minäki singeli Huom oon pelannu joku 2v

    jos otetaan huomioon 8-10 h työpäivät niin
    rundeja tulee tollanen 25-40 kaudessa.
    oon nyt pelannut 2 kesää ja viime kaudella putos händäri 54sta 25teen. että semmosta.

    Virallinen tasoitus ollut kaksi vuotta. Tasoitus tippunut vuosittain: 54 -> 27,8 -> 17,6.
    Alkavana kautena pitäis päästä kympin kinthaalle.

    Ekana kesänä about 25-30 kierrosta ja paljon treeniä ja pro-tunteja. Paras oppia heti mahdollisimman tasapainoinen swingi ettei tule turhaan revittyä. Tokana kesänä ei tunteja mutta yli 60 pelikierrosta ja paljon lähipelitreeniä. Alkukesästä tulee reenattua enempi ja loppukesästä vähemmän.

    Talviharjoitteluun ollaan panostettu kerran kuukaudessa kuplahallissa ja muu aika on mennyt GT:tä nauttiessa.

    Yhden jutun olen huomannut: venyttely on aivan sikatärkeetä. Liikeratojen olis oltava riittävän laajat ja notkeus sopiva.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Paljonko pelaatte kaudella…?

Etusivu Foorumit Yleistä Paljonko pelaatte kaudella…?