Aihe: Palaajan ÄRTYMYS ja mikä ihmeen (sticky) - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Palaajan ÄRTYMYS ja mikä ihmeen (sticky)

Etusivu Foorumit Yleistä Palaajan ÄRTYMYS ja mikä ihmeen (sticky)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Pitkän ajan jälkeen taas golfpisteen sivuja selailemaan ja mitä huomaankaan, sivusto on muuttunut ja ei kaikin osin niin mukavaan suuntaan, hemmetin botti nakuttaa kokoajan joka liikkeestä jotain viestejä millon niitä on 1 ja millon 50, poistat yhden ni seuraava on jonossa… Olisko poikaa jos siihen bottiin sais jonkun poista botti käytöstä tms… TODELLA ÄRSYTTÄVÄ

  ja
  Sitten täälä on joku ”Moderaattoreiden toimenpiteet (sticky)”
  Kunnioitetaanhan tässä kuitenkin perustuslakiamme ja sananvapauden oikeutta (joka oikeuttaa myös ikävempään ja ei niin mielekkääseen kommentointiin) ja se nyt mitä katsoin noita TUOMIOITA niin hienoja numero yhdistelmiä sielä oli. Paremman median tuottamiseksi niin niiden numeroiden perään ne tarkennukset mitä on rikottu ja mikä nimen omaan on se ”rikkonut” lause. Tosin tässä on kaksipiippuinen asia mennäänkö kunnianloukkauksen piiriin jos julkisesti ”tuomitaan”. Ei oikeassakaan rikosoikeudessa julkisteta henkilöitä tunnistettavasti, vaan tuomion saanut saa tiedon etc.

  No mutta tässä taas hyvä sykäys sille miksi edelleenkin kannattaa pysyä poissa… Suomalaisen golfin nivusissa on siis enistä enemmän hiekkaa ja homma menee entistä heikompaan suuntaan… Foorumillakin samat itkemisen aiheet ”miks ei miehet saa pitää shortseja”, no sitä on kaikki tervekärkiset ihmetelly jo pidemmän aikaa, ja kaikkia muitakin ”pukeutumiseen” liittyviä. Niin kauan kun ei tajuta sitä eroa että pukeutumis ”coodi” on alunperinkin tarkoitettu kilpailuihin ja se arkinen pelaaminen on periaatteella kunhan nyt et alasti juokse ni kelpaa. Pukeutuminenkin on kuitenkin yksilön vapautta… suomigolf ei vaan tunnu sitä koskaan oppivan.

  Mutta hyviä golf pelejä teille, mä jatkan poissa olollani =)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Palaajan ÄRTYMYS ja mikä ihmeen (sticky)

Etusivu Foorumit Yleistä Palaajan ÄRTYMYS ja mikä ihmeen (sticky)