Aihe: Pafos Kypros - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

Pafos Kypros

Etusivu Foorumit Matkailu Pafos Kypros

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631923 Ilmoita asiaton viesti

  Viime viikolla tuli pelattua muutama kierros Minthis Hillsin ja Elean kentillä. Molemmista jäi hyvä maku. Kesäkuun alku oli low-season, joten peliaikoja sai helposti. Lämpötila oli 27-30 astetta, joten lämpimän ystävillä oli mukavaa. Kävellen kyllä pärjäsi kun varasi vettä mukaan. En laita tähän linekkejä tai par-lukuja, ne löytyy googlella helposti.

  Minthis Hills (Entinen Tsada Golf) on kumpuilevaan maastoon sijoittuva perinteinen puistokenttä. Väylät olivat hyvässä kunnossa ja kaikki perusasiat kohdallaa. Klubi toimii parakissa kun uusi klubitaloprojekti on jo pari vuotta myöhässä, mutta palvelut saa toki sieltäkin. Kierros maksoi 48 € ja kärry erikseen 6,50.

  Eléa on Nick Faldon suunnittelema 5-tähden kenttä, joka valmistui vasta viime vuonna. Itse kenttä on hauska yhdistelmä links-kenttää kumpuineen ja bunkkereineen, ja paikallsita kalliomaisemaa. Kenttä sijoittuu kukkuloiden alarinteeseen loivaan paikkaan, joten tälläkin pärjää hyvin kävellen. Kauniiden kenttien bongareille tämä on must! Klubitalo oli viiden tähden hotellitasoa (valet parking). Kierroksen listahinta taisi olla 75 €, mutta kun netissä mainostettin internethintaa 63 €, sain sen paikan päältä pyytämällä. Kärry taisi maksaa vitosen, ja muutama euro juomarahaa mailojen pesusta.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Pafos Kypros