Aihe: ÖykkäriTango! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

ÖykkäriTango!

Etusivu Foorumit Yleistä ÖykkäriTango!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190510 Ilmoita asiaton viesti

  Täällä puhutaan vaan hitaammista ja nopeammista ryhmistä ja näiden ryhmien sopeutumista samalle kentälle ja vierekkäisille tiiausajoille. Olisi kiva tietää miten nämä Sarfvikin höyryjunat toimivat, jos samaan ryhmään sattuu normaali golffari…… joka vielä sattuu olemaan pelilippupelaaja. Miten nämä valtakunnan YKKÖS-JORMAT ’kouluttaa’ greenfee-maksajaa!!! Toivottavasti vieraspelaaja ei pelaa viimeistä kierrostaan Sarfvikissa. Öykkärit eivät varmaan pysty antamaan rehellistä vastausta, mutta vierestäkatsojia varmaankin löytyy. Eikä Sarfvik ole ainoa kenttä, missä näitä pasuunanpuhaltajia löytyy – niitä löytyy joka kentältä ja itsekin olen joutunut kerran sellaisen uhriksi. Eivätkä loppujen lopuksi pysyneet perässä kuin sen yhden kohtaamishetken. Saivat kuitenkin ryhmämme pelin muutaman väylän ajaksi sekaisin.

  #520557 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Minun mielestäni on turha yksilöidä tätä ongelmaa eri seuroihin tai tiettyjen seurojen jäseniin, tälläiset ongelmat syntyvät aina ihmisistä ja heidän asenteistaan. Joskus täytyy pystyä ajattelemaan että ehkä ’öykkärillä’ sattui olemaan vain huono päivä kun piti noin käyttäytyä mutta ei sellaisesta pidä ottaa itseensä tai antaa sen vaikuttaa peliinsä, koska me kaikki sen tiedämme että jos jossain niin golffissa tarvitsee olla pää mukana 100%. Pääsääntöisesti kohteliaalla käyttäytymisellä saa kohteliaisuutta mutta ei tietysti aina, meillä kaikilla on huonot päivämme.

  Tänä kesänä pelasin yhden kierroksen Sarfikissa greenfeellä, kenttä oli todella hyvä, palvelu oli hyvää ja klubi on muutenkin viihtyisä, yksi ohituskin tehtiin kierroksen aikana ja sekin meni kivuttomasti.

  Ainoana miinus puolena voisin sanoa että hävisin reikäpelini =)

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä ÖykkäriTango!