Aihe: Outo tapaus golf kentällä - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

Outo tapaus golf kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Outo tapaus golf kentällä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178457 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olin tänään pelaamassa Nurmijärvellä, ja löin c:n 9:llä driverillä hyvän slicen ja pallo meni väylälle hyvin, näin että meni pienen kummun kohdille.. Etsin palloa siinä 5min ja olin jo lähdössä takaisin keltaisille kun huomasin että siinä kummussa (n40cm kork) on reikä. Astuin sen päälle, ja se ikään painui tyynyn tapaan! Onko muilla kentiää saman laisia ’maa luistaa alta’. No, palloni oli kumminkin titun professional ja en halunnut sitä hävittää, suurensin pallon alastulo reikää ja otin sen pallo ongella n. 1m syvyydestä!! PalloHAN ei ollut puhdas, kaveri antoi vapaan dropin, mutta ei pallon putsaamista.. Siitä oli kiva mätäyttää spoonilla yli veden 180m päähän greeni bunkkeriin ja tein vaikealla 560m par5:lla bogeyn.. Mielestäni hyvä saavutus.. Ne jotka väylän tietää niin.. Onko muilla kentillä siis samanlaisia myhkyröitä jotka luistaa alta ja… Mistä tuo johtuu?

  #341736 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mun tietääkseni kyseisellä väylällä ei ole greeni bunkkeria ellei siihen sitten sellasta oo viikon aika rakennettu

  #341737 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  tiedän homman ja nurmijärvel on muillaki väylil joskus sellasta, sinne alle on menny kai vettä tai jotai muut shittii , mut anyway hyväl pallol jätkä ainaki pelaa. ps. mäki olisin kaivanu sen ylös. ps. onks sil väyläl griini bunkkeri muka?

  #341738 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  tost on jo pari vk, en muista oliko se 9n reiän vai ku alotin pelaa uudestaa sitä C:ä, niin C1:llä.. Tais olla noin, mut tein siinä bobeyn, tai tuplan..

  HCP 34..

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Outo tapaus golf kentällä