23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ottaa pannuun – mitä mieltä?

Etusivu Foorumit Yleistä Ottaa pannuun – mitä mieltä?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • DCI

    Tilasin kesäkuun 24. rautakakkosen ja toimitusaikaa luvattiin 3-4 viikkoa, koska maila piti tehdä tilaustyönä tehtaalla. Maila oli Titleist DCI 990B eli pitäisi löytyä. Nyt en kuitenkaan ole saanut mailaa kymmenien puhelinsoittojen jälkeenkään. Hatuttaa kun ei tunnu olevan Golf Acella kiinnostusta huolehtia asiakkaiden tilauksista. Tilasin mailan liikkeestä (jonka nimeä en viitsi mainita sen viattomuuden takia), josta luvattiin venyneen odottelun takia, että maila tulee suoraan maahantuojalta minulle laskulla eikä postiennakolla liikkeen kautta kuten normaalisti. Viime perjantaina kysyessäni sanoivat, että maila on samana päivänä lähetetty. Silloinhan sen olisi jo pitänyt olla minulla – ainakin aina ennen olen saanut perjantaina lähetettyjä jo maanantaina ja nyt on sentään jo tiistai. Aiemmin minulle luvattiin että maila tulee tiistaina ja siitäkin on jo kulunut kaksi viikkoa. Ei voi olla, että he olisivat unohtaneet lähettää sen, koska olen muistuttanut heitä siitä joka kerran kun maila ei ole tullut so*******na aikana (ja senkin jälkeen olen odottanut suunnilleen viikon ennen kuin otin yhteyttä jos maila vaikka tulisi pari päivää myöhässä). Onko muilla ollut samantyyppisiä *******maisuuksia Golf Acelta päin? Meni nimittäin Golf Ace minun silmissäni syvään rotkoon.

    jtr

    Talvella 2000 tilasin DCI 981 rauta 2 mailan special varrella ja toim.ajaksi taidettiin luvata vakio 3-4 vk. Ace:sta tuli useaan kertaan pitämättömiä lupauksia, joten pelikauden jo alettua hain vakiovartisen rauta 2 mailan. Eipä jäänyt hyviä fiiliksiä, vaikkakin todellisuus taitaa olla niin et Ace oli ihan välikätenä lupailemassa optimistisia toim.aikoja. Pallo oli koko ajan valmistavalla yksiköllä.

    Ehkäpä oli hyvä et näin kävi, sillä regular vartinen r2 on tosi hyvä edelleen.

    Onhan noita kokemuksia golfliikkeistä, vaikka yleensä vaan käytetyn tavaran parista.

    Parantamisen varaa on palvelun täsmällisyydessä(toimitusajat), sekä asenteissa.

    Golfvarusteliikkeen ensimmäinen edellytys pitäisi olla , että liike pystyy ja haluaa tehdä mailankorjausta ja muutostöitä. Mikä tärkeintä…ammattitaidolla. Näitä palveluita ei jokainen ’bulkkimailakauppias’ pysty tarjoamaan.

    Osaavasta ohjauksesta ja neuvonnasta puhumattakaan. Jonkinlainen palvelun arki-aikuinen taso loistaa joskus poissaolollaan. Tuntuu, että on tekemisissä jonkin pahasti keskenkasvuisen pallonräppääjän kanssa, jolla vaan menee kovaa.

    Turha kai tästä on Acea syyttää. Oma kokemukseni oli, kun tilasin ’lapselle’ tuuman tavallista pidemmät teräsvarret rautoihin(aika iso lapsi). Luvattiin sama 3-4 vkoa useastakin eri paikasta toimitusajaksi. Hinta siis ratkaisi.

    Tilaus sisään ja odottelemaan…

    Aikansa kun meni, valitin tarpeeksi isolle ’herralle’ ja sain selvityksen.

    Business malli on tämä: Euroopan tilaukset kootaan ’sumujen saarella’, siellä siis on jonninmoinen ’fullfillment house’ operaatio, ja toimitetaan sieltä edelleen tukkureille (esim. Ace), komponentit siis tulevat USAsta. Lienevät valinneet sumujen saaren sijaintipaikakseen kielen takia, saarella tuskin on isoja logistisia tai kulinaarisia etuja 😉

    Mikäänhän ei siellä toimi kuin junan vessa, paremminkin kuin brittiläinen autosähkö; mailat viipyvät kun joku mäntti oli unohtanut katsoa varaston hyllyyn ja tilata lapoja!

    Toimitusajat siis pitävät paikkansa, jos kaikki palikat sattuvat olemaan varaston hyllyllä!

    Tilasin meikälle sovitetun (pituutta ja kulmaa lisää) DCI 762 setin 4 – sw 7.8. ja toimitusajaksi lupasivat 2,5 viikkoa. Tänään pro soitti, että mailat ovat sändiä lukuunottamatta tulleet.

    Nyt ei kuitenkaan liene typpiliisin aika tilata kamaa, joten toimitusajat lienevät paremmasta päästä. Alkukesästä tilanne on varmaan toinen.

    Kannattaa myös muistaa, että jälleenmyyjällä on aina oma stoorinsa asioista ja monesti luvataan optimistisesti tai jopa vastoin parempaa tietoa liian hyviä toimitusaikoja.

    Usein se on niin että golfkaupat eivät pysty vaikuttamaan paljon toimitusaikoihin mikäli ongelma on valmistajalla. Toimitus venähtää pari päivää siellä ja lopputulos on se että mailat ovat kaksi viikoa myöhässä kun tulevat Suomeen.

    Itse tilasin viime vuonna vasurin driverin. Kesti todella pitkään, koska tilaus ei ollutkaan mennyt perille vaikka itse kuuntelin vierestä, kun myyjä soitti tilauksen suoraan ko. maahantuojalle. Driveri tuli vihdoin n. kuuden viikon perästä, loft 9,5 (tilasin 8,5 asteisen)… että sellasta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Ottaa pannuun – mitä mieltä?

Etusivu Foorumit Yleistä Ottaa pannuun – mitä mieltä?