5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Osakkeen hinta dyykkaa…

Etusivu Foorumit Yleistä Osakkeen hinta dyykkaa…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178661 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Moro asiantuntijat, Mulla Talman osake ja olen ajatellut myydä pois. Keväällä hinnat pyöri 10 K€ tuntumassa ja nyt myydään varmaan alle 8 K€. Kaverini myi pois kolme vuotta sitten samanlaisen ja sai 11,5 K€ vaikka seuralla oli pasmat pahasti sekaisin ja kentät huonossa kunnossa. Nythän kenttä hyvässä (täydellisessä!) iskussa ja seuran/yhtiön asiat asiallisessa kunnossa. Onko sama meininki myös muilla kentillä? Onko jossain päin hinnat nousussa? Kytäjät & Kulloot jne eivät vissiin saa myöskään osakkeita kaupaksi eli onko Golfin kasvun rajat tullu vastaan. Ei tuo kyllä sinänsä ihmetyttäisi – hauskaahan tämä peli ei ole ellei osaa pelata. Ja vaikeaa pelaaminen tuntuu monella olevan. Bera

  #344152 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Golfin kasvun rajat eivät varmaan ole tulleet vastaan, mutta sellaisten kenttien, joissa osakkeen hinta on viisinumeroinen, määrä on liian suuri. Ei tästä maasta löydy sellaista määrää varakkaita golffareita, kuin olisi tarvis uusien ’tasokkaiden(?)’ kenttien täyttämiseksi.

  #344153 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tuskinpa ne osakkeiden hinnat juurikaan halpenee. Syksy vaan sattuu olemaan kaikkein surkeinta aikaa ryhtyä tekemään kauppaa esim. veneillä ja golfosakkeilla (siis myymään niitä).

  Talman osakkeita on jonkin verran sijoittajilla, mutta tuskin hekään laittavat niitä myyntiin ennen kevättä. Toisaalta pääset siitä kyllä eroon, jos myyt sen 7.000-8.000 euroon (tiedän ostajia).

  Pidä mieluummin osakkeesi kevääseen asti ja vaihda se silloin vaikkapa uuteen moottorikelkkaan (sellaiseen joista nyt maksetaan n. 15.000 €). Pelaat vuokraosakkeella kesän ja myyt uuden kelkkasi hyvällä hinnalla vuoden päästä alkusyksyllä Rovaniemen markkinoilla. Tai vaihdat sen takaisin Talman osakkeeseen + 5.000 € välirahaa.

  #344154 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Niin kauan kun vuokrapelioikeuksia on tarjolla hintaan 500-1000 e/kausi, pysyvät osakkeiden hinnat varmaankin aika lailla stabiileina. Jos vuokrapelioikeuksien hinnat alkavat olla lähempänä kahtatuhatta kuin tuhatta euroa, luulisin osakkeiden kysynnän kasvavan ja sitä myöten hintojen nousevan.

  Luultavasti kaikkein potentiaalisimpia golfosakkeen ostajia olisivat nykyiset vuokralaiset, joten nousun avaimena on vuokrapelioikeuksien tarjonnan riittämättömyys. 1990-luvun lopulla veikkailtiinkin vuokrapelioikeuksien tarjonnan jäävän kysyntää vähäisemmäksi, mutta ei siinä niin käynytkään, pikemminkin päinvastoin.

  #344155 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Olen tehnyt samansuuntaisia havaintoja oman osakkeeni suhteen, myös myös käytettyjen välineiden hinnat ovat aivan toisella tasolla(alemmalla) kuin joku vuosi sitten, jos saa myytyä. Porukka alkaa ehkä huomata myös sen, että kyseessä on aivan älyttömästia aikaa vievä harrastus verrattuna melkein mihin tahansa asiaan.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Osakkeen hinta dyykkaa…

Etusivu Foorumit Yleistä Osakkeen hinta dyykkaa…