26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

OSAATKO KEHUA MUITA ??

Etusivu Foorumit Yleistä OSAATKO KEHUA MUITA ??

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 33)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Heipä hei äidin omat mussukat ! Me suomalaiset tuppaamme olemaan toisinaan sellaista kansaa, että emme mielellämme kehaise kaveria, joka onnistuu vaikkapa golfkentällä lyömään meitä paremmin. Yleensä kuittaamme tämän onnistumisen ’tuuriksi’ tai joksikin muuksi. Nooh, hätä ei ole tämän näköinen. Nimittäin tämän viestiketjun tarkoitus olisi antaa nyt tunnustusta muille ihmisille. Nyt saa kehua ( vain positiivisesti) kavereita asiasta kuin asiasta niin paljon, että kohta niillä korvat punoittaa ja jos ei muuta, niin ainakin viesteistä tulee hyvä mieli !! Onnistuuko se meiltä suomalaisilta? Se jää nähtäväksi, kun tämä ketju etenee. Kuka rohkea uskoltaa antaa reilua tunnustusta muille ja vain sitä positiivista palautetta ?? Ole hyvä, estraadi on sinun. Ketä kiität ja kehut? Ps. Itseä ei sitten kehuta tässä ketjussa, muuten kyllä!

    Erittäin hyvä avaus – lähes täydellinen 🙂

    OK, kyllä kannustan kentälläkin.

    Nimetön

    HÄ?

    Ehdottomasti :o)!!!

    Taitaa tuo meidän porukkamme olla muutenkin vähän outoa sakkia, kun kehuja satelee puolin ja toisin – jopa kuplassa, jokaisen onnistuneen lyönnin jälkeen :o)))).

    Nimetön

    Huomenta!

    EnoAntsa kysyi; PITÄÄKÖ MUN OTSIKOIDA KAPITAALEILLA?

    vastaus: Kyllä piti, halusin korostaa otsikkoa 🙂

    mutta anteeksi taitamattomuuteni, kun tyylini häiritsi.. Koitan parantaa huonot tapani.

    ja itse asiaan,

    Haluan ehdottomasti kehua erästä foorumin taitavaa kirjoittajaa, eli Antti Barck:ia. Nimittäin ilman AB:n kirjoituksia ja kommentteja, tämä foorumi olisi huomattavasti tylsempi. Jatka Antti samaan tyyliin, sillä viestejäsi on mukava lukea ja usein ne vetävät vieläpä siis ihan positiivisessa mielessä naaman virneeseen. Kivoja ja asiallisia letkautuksia aiheesta kuin aiheesta.

    Teemulle & ylläpidolle myös vilpittömät kehut tasokkaiden golfsivujen ylläpidosta.

    Nimetön

    Minä kehun uusia mailojani. Nöyrät ja helpot, eivätkä anna huonoa palautetta lyönnistä.

    Nimetön

    Nyt kyllä narrasit, sillä helppoja mailoja ei ole olemassakaan…

    Hyvä otsikko 🙂

    Vaikea on jäyhän suomalaisen lähtee ketään kehumaan varsinkin jos pyydetään. Tässä lienee oppimista.

    Jos muuten satun kentällä kehumaan jotakuta niin se lähtee puhtaan spontaanisti, antakee anteeksi =)

    Kunhan muistat, missä välissä kajautat ilmoille raikuvat kannustus- ym. huutosi. Uusissa golfsäännöissä taisi olla joitakin uusia sanktioita tähän liittyen. Eivaiskaan, olet varmasti herrasmies jopa simukisoissa.

    Kehuminen ei olekkaan niin helppoa, mitä alunperin voisi uskoa. Minä kyllä nautin varauksetta, jos pelikaverini swingi on sulava, tai lyönti on lähes täydellinen. Vaikka olisin pieni betsikin käynnissä.

    Vaikeampaa on pelata hyvän ystävän kanssa joka pelaa kesän huonointa kierrosta, mutta yrittää urheasti pitää itsensä kasassa, eikä esim tunkea putteria ensimmäisen neuvojan… hrmh… kurkkuun… poikittain, kuten mieli oikeasti tekisi.

    Viime talvena vaan oli pari ketjua, jossa useat pelaajat arvostelivat, että eivät kestäneet, jos joku aloittelia piti 220 m avausta hyvänä ja toivat sen julki, kun kerran normaalisti lyövät vielä pitempiä.

    Niinpä en ole kanssapelaajiani kovin äänekkäästi enää kehunut. Harmi sinäänsä.

    Jos itse lyön täysin epäonnistuneen topin joka lentää ruohoa hipoen, mutta päätyy 120 m. greenille, niin en kyllä loukkaannu jos joku hihkaisee ’Hyvä Lyönti’ Naurattaa enneminkin 🙂

    Yritän pitää mielessä, mutta se on välillä nin vaikeaa kun pelikaverit lyö niin hyvin =) En mää tosielämässä niin hirveesti kyllä elämöi…

    Mitä uusiin sääntöihin tulee, niin tästä oli hieman puhetta irkissä. Etikettiosuudessa tiukennukset tarkoittaa rankkuja ja törkeimmissä tapauksissa ’jäähyjä’ seuran taholta. TS oli sitä mieltä että tarve lisätä tälläinen kohta sääntöihin on valitettava asia ja samaa mieltä olen minäkin.

    Hupsista, taas päästiin onnistuneesti ohi aiheen 🙂

    Henkka puuttui aika tärkeään juttuun, ei vieraassa porukassa kannata kehua naapurin suorituksia, vaikka ne vaikuttaisivat hyviltä oman mittapuun mukaan.

    Tutussa porukassa osaa suhtautua omiin onnistuneisiin epäonnistumisiin humoristisesti ja ainakin meillä voi myös kehua naapurin onnistunutta epäonnistumista.

    Selvää on, että oikeasti hyviä suorituksia kehutaan.

    Kyllä kehumisessakin pitää olla varovainen, varsinkin jos ei tunne hyvin pelikaveria. Toiselle 220-metrinen lyönti suoraan on hyvä, toiselle se on taas lyhyt paska. Yksi tuttu oli pelannut kaverin kanssa, joka jostain 150 metristä löi lähestymislyönnin metrin päähän reiästä. No tuttavani tietysti äityi kehumaan, mutta kaveripa olikin vihainen ja otti kehumisen kenkkuilusta. Hän kuulemma yritti reikään!

    Aika vaikea asia on tämä toisen suoritusten kehuminenkin!

    Minä kyllä kehun pelikaverin onnistuneita lyöntejä ja putteja.

    Huonoista onnistuneista lyönneistä voi todeta, ettei täällä tyylipisteitä jaeta. Tulos näkyy kortissa ;-).

    Kerran mulle sattui yksi pelikaveri (oikein mukava mies), joka kehui kaikkia lyöntejäni ja se oli noloo. Kerrankin täräytin väyläpuulla pitkän lyönnin suoraan metsään ja puut kolisi. Joo hyvä lyönti, kilahti kivasti, mutta suunta aivan päin….

    Noni… myt päästtiin asiaan, josta voikin sitten sulavasti livetä ot… Se on kumma, miten meillä täällä kylmässä pohjolassa on vaikeeta otaa vastaan rehellistä palautetta (juuh Kobo on ollut taas seminaarissa). Sama näyttää pätevän sitten ihan tuonne harrastusten pariin. Ei se nyt voi olla kenellekään maailman loppu käsillä, jos joku kehasee vaikka omasta mielestä olis voinut paremminkin mennä… kaikille meille onnistuminen on erilaista, mäkin yritän aina kuppiin… mutta olen tyytyväinen jos ei mene outtiin. Toisille 15m putti sentillä vajaaksi on sitten maailman loppu… ei perskele olishan se voinut upotakin, mutta eipäs mennyt kolmee metrii pitkäks…

    Nyt sitten kehutaan… AB: on kybällä messissä ja laittaa itteensä likoon… hieno piirre… samaan kastiin laitetaan Henkka, mäkkäri Senior ja muut osallistujat, Gofpiste: Antaa mahdollisuuden vaihtaa ASIALLISESTI mielipiteitä, kunhan ei ruveta toisiamme ja muita solvaamaan, golfin ja muidenkin alojen osaajat (Turzi, ts, Rod, Paksis, Tetsa ym. ym… tunnistavat kyllä itsensä) neuvovat, opastavat ja ohjailevat oikeille uusille urille, Lady ja Bot antavat oman ihanan lisänsä meille kaikille :), Ritari (törppö) osaa keskustella asiallisesti muustakin kuin siitä…. ja muut joita ei nyt tässä viestissä tullut mainituksi annamme tänne ja kesällä kentille toivottavasti omaleimaisen, mutta antoisan panoksemme…

    Kyllä me siis olemme kaikki erilaisia, toisiamme täydentäen saamme aikaan spiritin täällä kesäll kaikilla suomen kentillä… tulis jo kevät…

    Ai nih… olikohan toka kierroksella viime kesänä samassa ryhmässä pelaili mukava noin 50:nen herras henkilö (juu kerroin että olen aloittelija), joka mielestäni löi upeesti… Erään avauksen jälkeen hätäsesti menin kehasemaan, olipas nätti pro kierre… hieman naureskellen totesi, että niin mähän tosin pelaan lehfiltä, mutta nätti fade kuitskin… molemmat hymyiltiin, että voi sen hudiksi menneenkin palautten otta ilman vitt…lua vastaan 😉

    Ohos olihan stoori… tsorit kaikille…

    Otin heti onkeeni ja kehuin ruokalan emännän niin, että rouvalla posket punotti. Ai, että tuli hyvä olo, toivottavasti kummallekin.

    ts

    Emännä vai ruoan. Siis kehuit?

    Joo, on parempi olla kehumatta esim. 3:n ensimmäisen väylän aikana. Käytä ne väylät siihen että tutustut pelikaverin tasoon ennen kuin avaat sanaisen arkkusi. Mikään ei tee sinusta hölmömpää kuin se jos menet kehumaan huonoa lyöntiä. Ja kannattaa muistaa että joka lyöntiä ei tarvitse käsitellä suullisesti – yksi tapa kommentoida on olla sanomatta mitään.

    Jos oikein nimellä ruvetaan kehumaan niin mainitaanpa Marko Kallinen RaG:sta – maajoukkuetason peluri ja myös hyvää peliseuraa.

    No, että päästäisiin tässäkin ketjussa sivuraiteille, niin voin paljastaa sinulle, ja vain sinulle ts, että kehuin samassa lauseessa sekä sapuskan että emännänkin. Yhtä nameja kumpikin.

    Oikea suunta. Keittiöihin kun pitää välit kunnossa, niin vatsa tykkää 😉

    Ja jottei menis ihan OT. Kiitokset kaikille simulaattorikisaa seuranneille ja osallistuneille. Niin hyvässä seurassa oli mukava olla mukana.

    Lähetä Makelle terveisiä. Vanha luokkakaveri. Koetin viime syksynä houkutella pariin otteeseen Makea pelaamaan, mutta hänen työkiireet estivät. Mukava kuulla että make on kentälläkin yhtä leppoisa herrasmies kuin siviilissäkin.

    Makella on ollut harrastuksessa varmaan etua, vanhasta harrastuksesta (jääkiekko).

    Make kyllä tunnistaa, kun sanot Henkalta terveiset 🙂

    Pakko kait vaihtaa nimimerkki törpöksi? Ainakin harkita. Mikä olisi komeampaa lukea kuin, että taas törppö puhuu pelkkää asiaa..

    Puhuminen hopeaa, vaikeneminen kultaa.

    Kehuminen on taiteenlaji jota kaikki ei osaa ja jos yhtään tuntuu ettei osaa, niin kannattaa pitää lärvi kiinni. Kaveriporukan tuntee ja tietää mutta vieraassa porukassa kannattaa miettiä muutamia kertoja ennekuin kehuu kaverin lyöntiä. Holarikin voi tulla topilla ja sitä en ainakaan itse haluaisi.

    Nimetön

    Golfissa ja muissa elämäntilanteissa kohtuullisella tunneälyllä varustettu fiksu ihminen pärjää. Ei elämä ole kehumista ja kehumatta jättämistä, vaan yhdessäoloa joka vaatii tilanneherkkyyttä.

    Nimetön

    Vielä kommenttina edelliseen. Arvostan fiksua ja analyyttistä peliseuraa enemmän kuin ylisosiaalista spanielia, joka suurin silmin kehuu jokaista lyöntiä ja yrittää miellyttää.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 33)
Vastaa aiheeseen: OSAATKO KEHUA MUITA ??

Etusivu Foorumit Yleistä OSAATKO KEHUA MUITA ??