Aihe: Orlando ja Florida - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Orlando ja Florida

Etusivu Foorumit Matkailu Orlando ja Florida

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632369 Ilmoita asiaton viesti

  Tosiaan nyt pääsee ottamaan kesää vastaan Floridaan 22.2.-11.3.

  Mailat pitää ostaa paikanpäältä, kun hinnat ovat varmaankin järkeviä ja matkaan saavutaan toisesta reissusta. Golfsmith on ykkösvaihtoehto mailojen hankintaan Orlandosta. Onko ’parempia’ ehdotuksia?

  Olekan porukan ainoa golffaaja, joten yksin pitää tunkea kentille. Mites tämä yleensä sujuu amerikoissa? Buukkaavatko muita mukaan vai laittavatko suomalaisen tarpomaan yksikseen? Ainakin osan lähdöistä ajattelin tilata http://www.golfnow.com kautta. Näyttää ihan toimivalta systeemiltä. Täytyy varmaan ottaa lähtöjä, joissa alle 4 paikkaa vapaana niin saa peliseuraakin.

  Kenttiä näyttää olevan lukemattomia, ja yli kympin tasoituksella lähes kaikki taitavat olla mukavia talven jäljiltä.

  Tarkoitus olisi liikkua ainakin Miami – Orlando välillä, joten sinne olisi mukavaa peliseuraa tarjolla, jos jotakuta kiinnostaa.

  #638068 Ilmoita asiaton viesti

  Floridassa on tapana laittaa tuntemattomia samaan ryhmään, joten yksin ei tarvitse pelata.

  #638069 Ilmoita asiaton viesti

  Niissä paikoissa Jenkeissä, joissa minä olen pelannut, ei ole ollut vaaraa, että joutuisi yksin pelaamaan. Aina on mukavaa peliseuraa löytynyt ja on tuntenut itsensä tervetulleeksi. Jenkeissä päästetään kentille myös kaikenkarvaisia tumpeloita, joten yhtään ei tarvitse arkailla, vaikka olisi esim. hiukan korkeampi tasoitus.

  Floridassa pelataan teidän sillä ollessanne kaksi PGA Tourin kisaa. Tsekkaapa täältä ajankohdat. Olen pari kertaa ollut katsomassa jenkkitourin kisoja, jotka ovat aina käymisen arvoisia. Floridassa olen käynyt katsomassa Arnold Palmerin Bay Hill Club & Lodge -kentällä tänä vuonna 13.-16.3. pelattavaa kisaa, jonka missaatte, kun livistätte maasta muutama päivä liian aikaisin.

  #638070 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin pääsee pelaamaan yksin. Kenttiä riittää joka lähtöön, esim. marraskuussa Orlandossa Kissimeen kentillä joko yksin tai sattuman varaisen porukan kanssa, myös ilman ajanvarausta.

  #638071 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olin itse Floridassa joulukuussa.

  Ostin draiverin ja uudet wedget golfsmithista. Kävin aika monessa golfkaupassa ja se oli ilman muuta paras. Halvemmalla en nähnyt missään ja valikoima on paras. Kannattaa vilkaista käytettyjen mailojen hyllyyn. Sieltä voi löytyä lähes iskemättömiä helmiä hyvään hintaan.

  Golfsmithissa esim wedget oli kaikkia merkkejä ja kaikki mahd lofti ja bounce yhdistelmät. Muissa paikoissa oli rajatummin valinnanvaraa.

  On myös sellaisia golfin halpahalleja, mutta niissä nämä valtamerkit ovat jopa kalliimpia. Mikäli kelpaa joku halvempi merkki niin silloin joku outlet voi olla paras.

  Jenkeissä ei tarvitse yhtään arkailla. Toisin kun suomessa siellä olet tervetullut asiakas kentälle kun kentälle. Mikään toive ei ole liikaa. Olin myös yksin liikkeellä. Soitin kentälle, esitin lähtöaikatoiveen ja pyysin laittamaan johonkin sopivaan porukkaan. Kaikki sujui loistavasti.

  En ole kokeillut nettivaausta – eli en tiedä onko se halvempaa kun jos soittaa suoraan kentälle.

  Ei muuta kun hyvää matkaa! Muista varoa alligaatoreita ;-)!

  #638072 Ilmoita asiaton viesti

  Tahan voi sen verran vastailla, kun molemmat mainitsemistasi firmoista on lahella sydantani.

  Golfnow tosiaan on mainio paikka varailla tiiaus-aikoja. Sielta etusivulta kun klikkaa Floridaa, niin jo alkaa hyvia tiiausaikoja loytymaan. Mutta jos haluat vielakin parempia diileja, niin kannattaa rekisteroitya heidan email-listalle. Kun olet heidan email-listalla, niin sielta alkaa tulemaan vielakin parempia diileja. Toi golfnow kun toimii niin, etta golf-kentat laittaa omaa invetaariotaan noille webbi-sivuille (ja toki niissakin on ihan hyvia diileja) ja vastaavasti paikallisen golfnow:n omistaja (franchise kun on) laittaa sitten omaa inventaariotaan naihin email-spesuihin omilla hinnoillaan.

  Golfsmith taas on maan paras golf-firma. Ei pelkastaan johtavana golf-komponenttien valmistajana, vaan myos OEM:ien myyjana. Valikoima on suurempi kun yhdellakaan toisella vastaavalla. Lisaksi he tarjoavat 115% hintatakuun.

  #638073 Ilmoita asiaton viesti

  Orlandossa kannattaa käydä myös Edwin Wattsin suurimmassa myymälässä.
  Oliko nyt Turkey Lake Roadilla, Intenationalin ja Sand Lake Roadin lähellä.
  Golfsmith on lähempänä Orlandon downtownia, Millenia mallin lähellä, eikä
  mielestäni ollut valikoimiltaan kauhean vakuuttava, ainakaan vuosi sitten.
  Tiiaikojen kanssa ei todellakaan ongelmaa, kun menet yksin kentälle.

  #638074 Ilmoita asiaton viesti
  T7

  Orlandon alueelta löytyy yli 100 kenttää mistä valita. Hinnat vaihtelevat, mutta kaikille kukkaroille löytyy kenttiä. Jos yhtään enempää on hilloa, kannattaa tsekata myös Disneyn alueen kentät.

  Peliseura on lähes poikkeuksetta mukavaa ja pelaaminen rentoa, kentillä kiertelee mm. kärryjä myymässä alkoholijuomia. Suosittelen Kissimmeen alueen kenttiä jotka ovat edullisia, osassa on päivä greenfeet. Mm. Remington golf clubilla syöt, harjoittelet ja pelaat yhdellä feellä (muistaakseni 100 taalan pintaan).

  Soita kentälle ja varaa aika, niin onnistut parhaiten. Jos pelaat vuokramailoilla, tsekkaa millaiset kentältä löytyy ja varaa ne samalla. Mailoissa on toivomisen varaa ja niitä on vähän (paitsi disneyn kentillä).

  Jos ostelet mailoja, Edwin Watts on hyvä ja edullinen. Heidän liikkeistään löydät myös erilaisia lehdyköitä joiden välissä kuponkeja joilla saat jopa 15$ pois green geestä tietyillä kentillä.

  Itse olen lähdössä kesällä Scottsdaleen, Arizonaan ja Las Vegasiin, joten jos jollain kokemuksia siltä suunnalta otan kiitollisena vastaan!

  #638075 Ilmoita asiaton viesti

  Orlando on hyvä pelipaikka ja kenttiä löytyy 150 n. 1h ajoetäisyyden säteellä.
  Hintahaarukka on melkoinen, joten se kannattaa tarkistaa ennen kentälle menoa.

  Vuokramailat ovat muualla kuin ’high-end’ kentillä mitä sattuu, joten oma setti kannattaa hankkia heti alkuun ja siihen tarkoitukseen Edwin Watts saa myös minun ääneni. Ehdottoman hyvä palvelu ja loistavia tarjouksia edellisen kauden huipputuotteista. http://www.edwinwattsgolf.com/

  Paikallinen peliseura on yleensä nautittavaa, joten ei muuta kuin hauskaa ja aurinkoista matkaa!

  #638076 Ilmoita asiaton viesti

  Pari yötä reissuun, ja kyllähän täältä jo joutaa.

  Täytyy katsoa mailoja ainakin golfsmithiltä ja Edwiniltä. Aikoja olen varannut muutaman, kentältä suoraan ja golfnow:sta. Kisoja olisi kiva mennä katsomaan, mutta päivät ja golf-päivät ovat niin rajalliset, että pelaan mieluiten itse tällä kertaa.

  Kiitoksia hyvistä kirjoituksista.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Orlando ja Florida