23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Ongolf tour Tali

Etusivu Foorumit Yleistä Ongolf tour Tali

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei! Nyt pikkasen hämmästyttää!!! Ilmoittautuminen kilpailuun alkoi 1.8,2013 klo. 12.00. Olin mukana heti kun mahdollisuus avautui, Mutta minuutissa 44 paria oli päässyt mukaan. Sijalukuni oli 47 eli kolmas varasija. Eilen totesin, että parin eli päässyt mukaan sijaluku 42. Mutta tänään katsoin Talin suvuilla, niin ei enää oltu mukana. Kaikki viitta siihen, että tässä on sisäpiiriporukka joka ohittaa kaiket. Kyllä nyt ihmetyttää vietävästi. Golfiinkin on pesiytynyt yläluokka joka etuilee järjestäjien myötävaukutuksesta. Ei hyvä. Ihmettelen miten sponnsorit voivat olla mukana tällaisessa.

    Hei! Kävin tänään klo 19.00-1915 keskustelun ongolf järjestäjän edustajan kanssa. Kävi ilmi, että kyseessä on logistiikka virhe. Tali on julkistanut keskeneräisiä osallistujalistoja.
    Nopea vastaanotto tilanne ilmoittaumisessa ei enää tominut loppupäässä. Toivon mukaan tällaista ei tapahdu jatkossa. Puolestani asia on loppuunkäsitelty. Meidän kannalta tilanne näytti pahalta, mutta tyydyn ymmärtämään, että ketjussa kun on monta toimijaa niin aina sattuu pääsimme mukaan kun osallistujamäärä korotettiin 48 pariin.

    Viking

    Se 49:s pari on todennäköisesti edelleen yhtä mieltä aloitusviestisi kanssa.

    Talin puolesta julkinen pahoittelu, että muutaman peliparin kohdalla oli epäselvä tilanne ilmoittautumisen johdosta. Tilanne johtui yksinkertaisesti siitä, että meillä oli pelaajia syötetty Nexgolfiin valmiiksi ennen kuin lopullinen ilmoittautumislista vahvistettiin OnGolfista perjantain aikana.

    Jälkiviisaana voin todeta, että näiden Tour-kisojen lähtölistat pitää salata seurojen omilta sivuilta, ettei tule väärinkäsityksiä ja epäluuloja ’sisäpiireistä’ ja niiden pesiytymisestä, jonka tämän kisan kohdalla kiellän jyrkästi.

    Toinen valitettava asia on se, että ko. kisa myytiin loppuun muutamassa minuutissa. Ja senkin vuoksi harmittaa, että yksi pelipari perui eikä huomannut ajoissa ilmoittaa tänne Taliin, josta olisimme helposti saaneet jonkun varalistalta mukaan. Nyt asia tuli käsiin vasta viime minuuteilla ja silloin oli jo myöhäistä saada ketään ehtimään teelle (yhteislähtö).

    Hei! Kyllä kannatti nähdä vaivaa mukaan pääsyn suhteen. Talin
    puitteet ovat mahtavat. Sauna hyvä jne. Sää tosin pilasi oman pelin
    sekä liikaa Adrenaliinia. Järjestäjät herääsivat mikä on hieno asia.
    Jäimme vaimon kanssa kaipaamaam give away pakettia. Tehosport
    on hyvä mutta ei riittävä. Vty. Tallink golf tour
    Digest golf tour. Golfpiste com tour. Hintaan nähden olisi ollut
    kait mahdollista. Muuten meni kaikki hyvin olosuhteisiin nähden.

    Viking

    viking kirjoitti: (1.9.2013 18:47:45)
    Sää tosin pilasi oman pelin sekä liikaa Adrenaliinia.

    Viking

    Spiidin veto ennen rundia on harvemmin hyvästä. Kokeilkaa ensi kerralla esim. betasalpaajia, tai ihan vaan perinteisiä lihasrelaxantteja.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Ongolf tour Tali

Etusivu Foorumit Yleistä Ongolf tour Tali