5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Omituinen putki

Etusivu Foorumit Yleistä Omituinen putki

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kehuskelijoille käy tunnetusti huonosti, joten tämä tositarina älköön menkö sellaiseen piikkiin. Takana kaksi kierrosta kotimaassa ja putkessa kaksi chipattua birkkua. Tänään Kotojärven 11. reikä sieltä tien puolelta outin tuntumasta. Millaisia kertomia tarjotaan putken jatkumiselle? Voisin itse lyödä vetoa hyvälaatuisesta viskipullosta sen puolesta että putki ei jatku. Haluaisin huomauttaa epäilijöille, että lähipelini on sen verran laadutonta, että chippibirkku saattaa onnistua vahinkokylkkärinä 50 metristä, joten ketunhäntä ei ole kainalossa.

  Mä näin kerran ku kaveri veti sändillä kylkkärin noin 40 metristä lievään ylämäkeen ja noin 3 metriä matala lento pääty suoraan ilmasta kuppiin. Uskomaton tsägä!

  Itse oon tsippaillu kuppiin vain noin kolme kertaa kesässä, eli noin joka 20. kierros. Joten voisin lyödä henkisestä panoksesta vetoa, että seuraavalla rundilla et onnistu… 😉

  valitettavasti

  Aika omituista tsipata 50 metristä?

  Toissa vuonna löin kuivalta savelta yhdellä par4:llä neljännen lyönnin R7:lla noin 135 metristä kohti griiniä. (Ekan oli lyönyt syvälle metsään ja hylännyt)

  Pallo lähti matalana ja näytti menevän yli griinin. Ei sitä tarkaan nähnyt. Haeskelin aikani palloa griini takaa kunnes vaimo katsoi kuppiin ja totesi pallon olevan siellä. Tuli tehtyä par.

  Normaali griini on noin 40-50 metriä leveä pisin läpimitta. Jos vaik lippu on toisessa reunassa ja pallo 10 metriä toisella puolella griiniä. Silloinhan se on selvä chippi…

  Pidän myös outona chipata noin kaukaa. Itse lyön tolta etäisyydeltä ns. leikatun lyönnin tai pitchin.

  Juu, veljet on oikeassa termistön suhteen. Jostain 50 metristä lähtee minultakin puolikas pitchi ja silloin tällöin kylkkärinä.

  Leikattu lyönti??

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Omituinen putki

Etusivu Foorumit Yleistä Omituinen putki