23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Omien mailojen vikoja?

Etusivu Foorumit Yleistä Omien mailojen vikoja?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Täällä aika usein kehutaan omia mailoja, mikä on ymmärrettävää. Tuleeko mieleen mitään parannettavaa tai epäilyttävää piirrettä omissa mailoissa? Vai onko jengi kokeillut ja vaihtanut mailoja niin kauan että täsmälleen sopivat ovat löytyneet? Rehellisesti. Luulen että minun mailani ovat aavistuksen verran liian raskaslapaiset. (Mizuno Pro II, TT-rauta R300)

    ts

    Ei mulla mitään vikoja ole. Mulla on Hoganit 🙂

    Niinpä niin. Taitaa tulla taas lyhyt ketju 🙂

    Pitäisin todennäköisenä että enemmän pelanneet kaverit osaisivat sanoa JOTAKIN objektiivista omista mailoistaan, kun taas nuoremmat olisivat ’merkkiuskollisia’. Saapa nähdä miten asiaan suhtaudutaan.

    Jaa vai pitäs alkaa haukkua omia mailojaan 😀 Onhan niiden oltava huonot kun eivät aina toimita palloa sinne mIHin sitä olen lyömässä. No ei parannettavaa… tai siis olis pitäny perskuta ottaa kuitenkin ottaa se M eikå CM setti. Muuten ei mailoissa mielestäni ole vikaa.

    Komponentti.. kiina.. lada… kauko…

    Dodiin. En oo vielä päässyt testaamaan tositoimissa mitä vikoja kasaamissani Toskeissa sekä SMT draiverissa on. Putteri on kyllä IHan liian kevyt… ja pitkä… onneks on dremel ja wolframia.

    Eikun juu. Mailoissa ei oo koskaan ollut juurikaan vikaa. Mutta… tähän puolisettiin oon uhrannut paljon ajatuksia sen suhteen minkälaiset mailani tulisi olla. Varren pituus on sellainen asja. Oon aina kokenut pelaavani liian lyhykäisillä kepeillä. Gripit. Oon nyt löytänyt sopivan gripin jollaisen oon istuttanna jokaiseen keppiin. Aiemmissa kepeissä on ollut liian paksuja tai ohkaisia tai liukkaita grippejä. Mailan muita ominaisuuksia on tullu sitten säädettyä puhtaasti mielijohteesta.

    Tässä vaiheessa kautta en siis ala kepulaardejani haukkumaan.

    Mitään vikoja ei ole, ne on parhaat ja toimii kuin unelma !

    … jos tässä vaiheessa alkaisi etsiä mailoista vikoja, niin ensi kausihan olisi piloilla jo nyt, kun tulisi uskon puute ja epävarmuus niiden toimivuudesta 😉

    Mitään vikoja ei ole, ne on parhaat ja toimii kuin unelma !

    Mitään vikoja ei ole, ne on parhaat ja toimii kuin unelma !

    jne.

    Edellistä settiä valittelin (seli, seli) pitkien rautojen osalta hieman liian vähän anteeksiantavaksi, ja varretkin ampuivat lyhyillä raudoilla hieman liian korkealle… Nyt ei ole mitään valittamista. Uusi setti on *täydellinen* lapa-varsi-grippi -kombinaatio: MacGregor 1025M + Project X 6.0 + New Decade Multicompound. Äijässä vika, jos ei näillä onnistu.

    Ps. Tuloksen kannalta tietty joku lapiosetti olisi ehkä parempi, mutta sitähän tässä ei kysyttykään…

    Mun r5:n varsi on kiero… 🙁

    Mun raudoissa (Golfsmith Tour Cavity Mild Steel LH) on yksi iso vika – niitten valmistus lopetettiin ihan liian aikaisin, taisi jäädä yhteen sarjaan. Varsivalinta on swingattavuudeltaan ja pallon lennolta erittäinkin OK, mutta minä en ole tuon TX-90:n osumatuntuman suurin ihailija.

    Wedgeistä löytyy enemmänkin vikaa. 431ss ei ole sopivin mahdollinen materiaalivalinta hienosäätömailoihin, osuma on ihan liian terävä.

    Puumailapaketti alkaa kohtapuoliin olla tismalleen oman makuni mukainen, sopivat väyläpuunupitkin ovat jo löytyneet. Varrethan niissä toki vaihtuvat mielialan mukaan.

    Putteri on liian pitkä 🙂

    Kaikki putterit on liian pitkiä.

    Varsinaisia vikoja ei nykyisissä mailoissani ole mutta jos jotain pitää sanoa niin.

    -Rautojen LIE-kulmat vois ehkä olla 1 aste flat, mutta tuskin lähden säätämään.

    -Gap wedgen grippi on kulahtanut joten se menee vaihtoon ennen kauden alkua.

    -Draiverissa voisi olla hiukan raskaampi varsi (nykyinen UST PF65), mutta tämä oli vain käyttämäni PRO:n ehdotus, ei siis omien tuntemusten tulos.

    Mun raudat(Yamato) ovat tunnottomat, ofsettiä on paljon ja mailat ovat muutenkin rumat. Myös gripit on pikkasen liian paksut. Voisihan sitä uudet ostaa, mutta ajattelin että olisi parempi ekaksi oppia lyömään kunnolla, ennen kuin uusia keppejä hankkii. Hcp tällä hetkellä 15.

    Nike Ignite driveriin oon tyytyväinen ja Clevelandin wedget ovat todella hyvät. Putterinki vois vaihtaa kun two-ball klooni osoitti laaduttomuutensa ja ruostui yhden kesän jälkeen.

    Loppujen lopuksi aika tyytyväinen, mutta nälkä kasvaa koko ajan…

    Yhteen rautasettiin taitaa varret vaihtua parasta aikaa… Sama temppu myöhemmin keväällä toiselle setille. Yhtä uutta settiä tekee vähän mieli… Paria uutta draiverivartta tekisi mieli kokeilla, mutta maksavat järjettömästi…

    Tilasin eilen pari tour wedgeä lisää… Ja yhden proto-hiilarivarren ym…

    Kun Suomessa saisi kunnolla uudelleenkromattua, niin varmaankin grindaisin hieman muidenkin lapojen etureunoja samalla tavalla kuin ne ovat Titun 690.MB:ssä. Puhumattakaan wedgejen lavanpohjien grindauksesta…

    Krooninen nälkä on kova. Millä siitä pääsisi eroon??? Pitänee mennä kallonkutistajalle.

    Opetus: Liiallinen välineiden vaihteleminen ei ole hyvästä vaikkakin se on todella mielenkiintoista. Pelatkaa teille ’riittävän hyvillä’ välineillä ja asettakaa raja ’riittävän hyvä’ järkevälle tasolle. Älkää opetelko liikaa eri asioita välineistä, sillä raja ’riittävän hyvä’ on sitä korkeammalla, mitä enemmän välineistä tiedätte ja Visanne vaatii huomattavasti korkeamman luottorajan.

    Mulla on vanhat käytettynä ostetut mailat, joista on Sandistä gripit kulunu melkein puhki… mutta kun pysyttelee muilla mailoilla väylillä, niin eihän sitä tarvii 😉

    Ostin aloittaessani Wilsonin jonkun halpisputterin, ja sillä sai aina metristä ohi – se oli huono… nyt on Keskiseltä ostettu 10 euron putteri jossa on piiitkä viiva – metriset menee lähes aina!! Se on siis hyvä ;o) Mussahan ei oo mitään vikaa – koskaan!

    (takana siis puolitoista kesää… sitten kun pääsen hcp:n alle 7 niin rupeen harkitsemaan uutta settiä)

    Nyt oon tuhlannut kaikki rahani puumailoihin…

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Omien mailojen vikoja?

Etusivu Foorumit Yleistä Omien mailojen vikoja?