18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

Olisiko Ryder Cup pitänyt pelata?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Olisiko Ryder Cup pitänyt pelata?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tekikö Ryder Cup komitea oikean päätöksen siirtäessään kisan vuodella eteenpäin? Onko pelaajien (erityisesti amerikkalaisten) pelko turvallisuutensa puolesta ymmärrettävää? Entä pitäisikö joukkueet valita uudestaan ensi kauden meriittien perusteella? Osallistu Ryder Cuo keskusteluun tällä palstalla!

  Mielestäni päätös siirtää kilpailu vuodella on hyväksyttävä, vaikkakin se on erittäin valitettava asia.
  Samoilla joukkueilla vuoden päästä pelaaminen sen sijaan on minun mielestäni huono ajatus. Ryder Cup-pisteiden keruuta pitäisi jatkaa, koska näin ensi vuonna pelaaava joukkue koostuisi sillä hetkellä parhaan pelikunnon omaavista pelaajista. Edelleen kaikilla joukkueeseen valituilla olisi tietysti mahdollisuus säilyttää paikkansa, mutta se edellyttäisi hyvää peliä myös ensi vuonna.

  Olisi.

  Syystä että nyt täällä Suomessa joudutaan odottamaan US Mastersiin asti ennen kuin televisio näyttää taas kunnon golfia. 🙂

  Noh, leikki leikkinä. Mutta kuitenkin tuota peruuttamispäätöstä mielestäni leimaa pieni tekopyhyys ja ehkäpä hätiköinti. En halua halventaa PGA-pelaajien pelkoa omasta tai perheidensä turvallisuudesta enkä tuskaa mahdollisten menetysten johdosta, mutta maailman on pyörittävä radallaan iskun jälkeenkin. Itsekin läheisiä ihmisiä yllättäen menettäneenä tiedän, että paluu arkeen mahdollisimman nopeasti on paras lääke.

  Kuinka kauaksi aikaa USPGA aikoo halvaantua muutaman terroristin takia? Olisiko asia ollut toinen jos isku olisi sattunut viikkoa aiemmin kuin nyt? Kahta viikkoa? Kahta kuukautta? Ja mitä tuon ajan kuluessa olisi tapahtunut? Miksi Ryder Cup olisi ollut vähemmän vaarallinen pelata? Ja miten tästä eteenpäin, peruutetaanko samalla ensi vuoden British Open koska jenkkipelaajat eivät halua matkustaa?

  Olisi, sillä kuten Montgomeriekin sanoi, että terroristit voittavat jos pelko kasvaa niin suureksi, ettei uskalla matkustaa ulkomaille. Mutta golfari tekevät itse ratkaisut eikä heitä voi kritisoida siitä että he huolehtivat perheistään ja läheisistään.Toisaalta joukkueiden tasot voivat vaihdella huomattavasti vuoden kuluessa, joten mielestäni vuoden kuluttua joukkueet tulisi valita uudelleen. Mutta elämä jatkuu…

  Mielestäni ’Monty’ -tosin eurooppalaisena- mutta kuitenkin esitti asian hyvin: Ryder Cupin peruuttaminen on yksi sulka lisää terroristien meriitteihin. Se mitä jenkeissä tapahtui on erittäin valitettavaa ja tuomittavaa mutta elämän on jatkuttava niillä, joilla se jatkuu Joukkueet ensi vuodelle pitäisi valita ensi vuoden saavutusten perusteella mutta lienee kohtuullista, että paikka säilyy entisenä, sillä vaivan näköä järjestelyistä ennätti varmasti tulla lähes pidettyjen kisojen verran.

  Kyllä ehdottomasti. Olen muiden kanssa täysin samaa mieltä. Terroristit saavat vain lisää kuuluisuutta, kun kilpailu peruttiin. Terroristi-iskun ei pitäisi vaikuttaa noin paljoa että yksi jännittävimmistä kilpailuista peruutetaan. Noh mutta täytyy sitten jäädä odottelemaan vain ensi vuotta. Hyvää loppukautta kaikille ja hyviä kierroksia =)

  Lue lisää: golfarit.net

  Muistatteko vielä RC:n vuodelta ’99? Tapahtumien valossa RC:tä ei kannata enää vaalia ja koko pelimuoto pitäisi unohtaa. USA:n puolella tapahtuvat pelit ovat menneet sirkukseksi, jossa yleisö ei osaa käyttäytyä. Jatkuva vastapuolen pelaajien häiritseminen ei kuulu golfiin. Valitettavasti tällainen rodeoyleisömeininki on tullut erään nimeltämainitsemattoman tummaihoisen pelaajan menestymisen myötä.

  Haudattakoon RC ja palataan todellisen golfin pariin

  Taisi olla älyratkaisu! Ketä se nyt haittaa.

  Käsitääkseni myöskään rasismi ei kuulu golfiin. Olipa boogie:lta uskomaton yleistys, jos yhden ei arjalaisen menestyminen saa aikaan tälläistä. Kannattaisiko hiukan ajatella kommenttejaan ennen kuin niitä julkaisee yleisesti

  Olen boogien kanssa hiukan samaa mieltä.. tepolla on ollut vaikutus lajin yleisömääriin, jotka ovat suuresti kasvaneet.sen myötä tietysti tulevat aina negatiivisiakin asioita, jotka pitäisi saada kontrolliin.. ihmettelin kyllä itsekin amerikkalaisgolfareiden käytöstä ottelussa olazabal vs. leonard..lähteä nyt juoksentelemaan griineille vaimoineen päivineen varmasti häiriten vastustajan peliä.. koska tämä on golfia eikä mitään lätkää missä voidaan rynnätä maalin tultua jäälle… ellei muuteta sitten golfin mainetta täysin(joka olisi mission impossible 3), että lyöntien ainakin yleisö kannustaisi, kuten elokuvassa Happy Gilmore hän pyytää yleisöä hurraamaan tee-lyöntinsä aikana saadakseen tahtoa lisää!:)
  olen samaa mieltä, että ryder cup olisi ehdottomasti pitänyt pelätä..mutta ne on jenkkejä, jotka valitettavasti suhtautuvat asioihin niin eri tavalla kuin me… ja pieni eurooppa on liiakseen USA:n armolla..mut näin nyt ja toivottavasti tulevaisuudessa aivan toisin!

  Eikös tuo samainen hulina mikä tapahtui Jenkeissä ole myös Euroopassa tuttua?
  Ainahan sitä on syytetty milloin mistäkin kun pelataan toisen mantereella.

  Jostain muistain lukeneeni kyselystä joka tehtiin pelaajille, että haluavatko he yleisön olevan hiljaa vai kannustavan pelaajaa lyönnin aikana ja osa vastasi, ettei ole mitään väliä , osa jopa halusi huutomyräkkää lyönnin aikana.
  Itseäni ei haittaa hälinä ympärillä kun valmistaudun mutta jos se on yht’äkkistä, niin se häiritsee.

  Ai niin, se kysymys. Minun mielestä olisi täytynyt pelata.

  Kysymys 1)

  Olisi pitänyt pelata, vaikka sillä nyt tuskin on mitään merkitystä, mitä me täällä ajattelemme.

  Pitää myös muistaa, että Amerikassa oli ’oikein’ olla surullinen ja vetää isoa draamaa tässäkin asiassa. Kukaan ei olisi uskaltanut lähteä pelaamaan, kun yleinen mielipide oli kääntynyt perumisen kannalle.

  Kysymys 2)

  Pitäisi valita uudet joukkueet.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Olisiko Ryder Cup pitänyt pelata?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Olisiko Ryder Cup pitänyt pelata?