Aihe: Oivaltaminen ja pelikauden loppu - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Oivaltaminen ja pelikauden loppu

Etusivu Foorumit Yleistä Oivaltaminen ja pelikauden loppu

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188225 Ilmoita asiaton viesti

  Tänään sitä tuli taas aloittelijana oivallettua jotain uutta. No mikäs siinä, mutta johan käy hermon päälle kun tietää pelikauden olevan lopuillaan ja mahdollisuuksien uusien oivalluksien käyvän vähiin. Olo on oikeestaan kuin liito-oravalla pellon laidalla. Ei kai tässä muu auta kuin käydä vielä niin paljon pelaamassa kuin vain mahdollista. Mutta jo valmiiksi syö miestä kun tietää pelikertojen olevan laskettavissa yhden käden sormilla. Ensi keväänä on aivan varmaa, että tämäkin lamppu on sammunut ja taas hakataan päätä seinään. Onko kellään lääkettä tähän tuskaan? Ulkomaanpelimatkat ei oikein tule kyseeseen. 🙁 Aivan varmasti ei oivalluksia näy kauden alussa vaan Murphyn lain mukaan aivan lopussa…

  #486044 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Jos tää nyt vaikka lohduttaisi:

  Oma kalenterini on niin turvoksissa menoa työn yms. puolesta, että sekä treenauksen että pelaamisen osalta taitaa kausi olla jo enemmän tai vähemmän paketissa. Ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa. Kuitenkin mieli palaa kentälle ja treenaamaan aivan mielettömästi. Valitettavasti asiat on priorisoitava ja tehtävä muuta.

  #486045 Ilmoita asiaton viesti

  Talvihan on parhainta aikaa harjoitella swingiä ja lähipeliä sisähalleissa. Itse ainakin siirryn sujuvasti ulkokauden päätyttyä sisäkauteen ja suuntaan Golf Sataman ja Suomenojan sisähalleihin sekä aloitan treenaamisen ensikautta varten. Otan varmaan heti alkuun tunnin Prolta ja aloitan treenin hänen antamien harjoitteiden mukaisesti.

  #486046 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Samaa ajattelin tehdä kuin SideSpin. En viitsi enään olla 4 kk koskematta mailoihin ja aloittaa alusta. Hallitreeniä sopivasti ja myös muuta kivaa.

  #486047 Ilmoita asiaton viesti

  SideSpin kirjoitti: (25.9.2006 10:02:32)
  … Otan varmaan heti alkuun tunnin Prolta ja aloitan treenin hänen antamien harjoitteiden mukaisesti…

  Eri hallit, mutta sama idea. Tosta alkukaudesta, että mulla nous melkeen sen maksimin (kaks lyöntiä) tän kauden alussa, kun en ollut keväällä pahemmin hallilla käyny.

  Hallissa treenatessa on ensiarvoisen tärkeää, että treenaa oikein. Ajatellaan, että aktiivista hallikautta on viisi kuukautta. Kerran viikossa tunnin treenaava (á 100 palloa) lyö noin 2000 palloa, josta ei ole niin haittaa kuin hyötyäkään. Ehkä sillä voi vanhan pitää elossa.

  Muistaakseni uuden asian oppimiseen tarvitaan 10 000 toistoa -> 2000 / kk -> 500 / vko -> 100 / pvä viitenä päivänä viikossa. Yhden uuden asian – esim svingin – oppimiseen.

  Eli, jos nyt syttynyt lamppu vaatii muutoksia, niin talvihan on parasta aikaa ’ottaa asioita käyttöön’ – ei tule kiusausta lähteä kiertämään, vaikka tarkoitus oli mennä rangelle reenaamaan =)

  PS Myös pelaamalla tarvitsee treenata, mutta ei silloin ei treenata svingiä.

  PPS ts:ää lainatakseni: ’Pitää tietää mitä treenaa, ettei käy niin, että treenaat rangella lyömistä. Sillon susta tulee hyvä rangella lyöjä.’

  #486048 Ilmoita asiaton viesti

  Joo eiköhän tuo Suomenojan halli tule tutuksi talven aikana. Tuossa eilen appiukko antoi myös kokeilemisen arvoista vinkkiä rangelle jotta mielenkiinto säilyy. Eli ei sitä pelkkää maila/10 palloa ja seuraava vaan pelaten kuten kentällä. Avaus driverilla ja sitten siitä jatko sen mukaan millainen lyönti oli. Ja mukaillen vaikka jonkin kentän profiilia tuloskortin avulla. Ainakin mielekkyys sekä pelimäinen harjoittelu lisääntyisi tuolla tapaa. Tarvitsee huomenissa käydä kokeilemassa tuota. Itsehän olen mielikuvitukseltani sen verran ahdas, ettei moinen olisi varmaan ikinä tullut mieleen.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Oivaltaminen ja pelikauden loppu