23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Oikean käden nimetön

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Oikean käden nimetön

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen viime aikoina pelaillut paljohkosti ja sen seurauksena oikean käden nimetön on tullut kipeäksi. Mistähän se voisi johtua? Tietääkö joku, onko syynä a) väärä ote mailasta ja jos niin millä lailla väärä vai b) joku sormessa oleva vamma (jänne, nivel tms). Millä lailla grippiä tai lyöntiä pitäisi korjata, jos teen jotain väärin?

    Liikaa puristusta kenties? Oikealla kädellä kevyt puristus kylläkin syntyy juuri nimettömän ja keskisormen taholta.

    Kyseessä lienee oikean nimettömän viimeisen nivelen pikkusormen puoleinen reuna?

    Itselläni se tulee hieman araksi silloin, kun treenaa paljon ja johtuu siitä, että tuo kohta on gripissä kiinni vasemman etusormen kanssa. Tämä aiheuttaa ainakin minulla ’painetta’ nimettömään ja sen seurauksena kohta kipeytyy. Ilmenee minulla treenipäivän jälkeen, jos olen lyönyt rangella esim. 10 korillista palloja. Niin kipeäksi se ei vielä ole tullut, että se haittaisi lyöntiä

    Mul kans keskari koko kesän kipeenä. Tuli ku ekaa kertaa kirmasin keväällä rangelle ja hakkasin parisataa pallia. Oli ihan liikaa puristusta mailasta!

    Nyt alkaa oleen jo vähä parempi, ku en enää pelaa nii paljoa…

    Eli just sieltä nivelen kohdalta sormen ulkoreunasta. Sen myös sillai hiukan turvonnu. Joku pieni tulehdus kai…

    Nimetön

    Moro,

    Todennäköisesti käytät ’inter lock’ drippiä. Ite käytin vielä keväällä ko. otetta mutta tuli duffattua railakkaasti, jolloin nimetön tuli samasta kohdasta tosi kipeäksi. Syy tähän oli pienen pähkäilyn jälkeen se, että vasemman käden sormet väänsivät niveltä.

    Tapahtuman jälkeen vaihdoin gripin Vardoniksi ja vaiva ei ole uusiutunut ja peli muutenkin parantumut.

    Ou jea, ei tullunna mieleenkään että käytössä olisi interlock. Eikös vardon ole se ainoa oikea? =)

    Itsekkin olen huomannut nimettömän kipeytymisen ja nyt testaan muutamassa mailassa paksumpaa grippiä, koska liian ohutta grippiä helposti puristaa liian kovaa. Mikäli tämä grippien paksuntaminen toimii niin se on varmasti helpompi toimenpide kuin koko otteen muuttaminen.

    Toisin kuin Laphroaigh, jota huomenna kilpailujen jälk. otan lasin, ehkä kaksi, on mukavasti savunmakuinen, ei Vardon ole se ainoa oikea..

    Kyl nää o makuasjoja näimmä. Mulla taas on tosta paksusta gripistä jääny semmonen kuva että sitä tulee puristettua kun sormet ei taho kunnolla kiertyä jumpari. Ohuemmasta saapi sitten delikaatimman otteen joka luonnostaankin on kevyt… hä? Kevyt vai? Teipin liimat vaan tursuu kun minä räppään =D

    Minä taasen aion ottaa huikan kesken kisan. Huomenna.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Oikean käden nimetön

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Oikean käden nimetön