28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

oikaiseminen outin yli

Etusivu Foorumit Säännöt oikaiseminen outin yli

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Luukin 12 väylä on lievästi oikealle kääntyvä dogleg par 4, jossa oikealla on kuusiaita ja sitä mukaillen outti. Löin avaukseni raffiin oikealle. Toisen lyönnin löin kuusiaidan ja outin ’yli’ greenille. Eli yleisesti kysyttynä saako outin yli oikaista. Mielestäni saa, mutta tuli nyt mieleeni kysäistä täältäkin varmistus asiasta?

  ts

  Kyllä saa. Vain pallon sijainti pysähdyttyään ratkaisee onko se kentän puolella vai ei.

  Tuli tästä kysymyksestä mieleen, kun kerran pelasin ryhmässä, jossa oli senioriteettiä liikkeellä niin pelivuosissa, kuin matkamittarissakin

  Tämä iäkäs henkilö harmitteli, kun tuosta metsän yli lyödään greenille, vaikka väylä kiertää metsän. Suoraan tätä nimenomaista väylää ei tietenkään ollut tarkoitettu. 😀

  Kysyin sitten, että onko pallo väylällä, kun se on ilmaan lyöty, metsässähän se on vasta, kun se on laskeutunut metsään ja pudonnut puusta?

  Kuuluisin outin yli lyönti tapahtuu Old Coursen 17 avauksessa, jossa pitää lyödä oikealla olevan varaston yli, sen jossa on se leijonan kuva.

  Kasti kirjoitti: (24.6.2012 13:39:42)
  Luukin 12 väylä on lievästi oikealle kääntyvä dogleg par 4, jossa oikealla on kuusiaita ja sitä mukaillen outti. Löin avaukseni raffiin oikealle. Toisen lyönnin löin kuusiaidan ja outin ’yli’ greenille. Eli yleisesti kysyttynä saako outin yli oikaista. Mielestäni saa, mutta tuli nyt mieleeni kysäistä täältäkin varmistus asiasta?

  Onnittelut hyvästä ja onnistuneesta (sekä sääntöjenmukaisesta) lyönnistä. Moni tuota yrittääkin ja droppaa sitten seuraavaksi.

  Ainoa mitä tuossa kohtaa on tärkeä katsoa, ettei siinä mutkassa, tiellä tai vieresessä varastorakennuksessa ole ihmisiä, jotka voivat joutua ’tulilinjalle’.

  Kiitos vastauksista ja onnittelusta. On tota lyöntiä tullut joskus ennenkin kokeiltua, kun on tuota slaissivikaa. Harvoin se kuitenkaan onnistuu…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: oikaiseminen outin yli

Etusivu Foorumit Säännöt oikaiseminen outin yli