Aihe: Nuorekas golfseura - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Nuorekas golfseura

Etusivu Foorumit Yleistä Nuorekas golfseura

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188471 Ilmoita asiaton viesti

  Hei Itselläni olisi tarkoitus alkaa etsimään pääkaupunkiseudulta kotikenttää. Tähän asti olen vedellyt etäjäsenyydellä ja Tee Offilla ym. systeemeillä. Osaisiko joku sanoa, mikä Helsingin lähialueen seuroista olisi hengeltään ’nuorekkain’, ts. missä on enemmän nuoria jäseniä ja letkeä tunnelma. Vastaavasti olisi kiva tietää, missä jäsenistö on eniten ’pappaantunutta’. Kenttien paremmuus on mielestäni aika balanssissa niiden hintojen kanssa, joten ajattelin miettiä tällaista kriteeriä päätöksenteon apuna.

  #491186 Ilmoita asiaton viesti

  Nopeasti ajateltuna korrelaatiokäyrä lienee sama kuin jo esittämäsi: hinta karkottaa nuoret (jos nyt tarkoitat nuorilla opiskelijoita tai juuri työelämään päässeitä, siis 20-30 vuotiaita -siis niitä jotka maksavat itse pelaamisensa) ja edullisuus vetää samaa ryhmää puoleensa. Vaikka täytyy sanoa, että suurimmalla osalla kentistä jäsenistö lieneekin varsin heterogeenistä, kenties Sarfvikiä lukuunottamatta.

  Viime kaudella, niin kuin tulevanakin, allekirjoittanut pelasi vuokrapelioikeudella Peuramaalla. En ainakaan havainnut mitään ’pappaantumista’ -jos nyt edes ymmärsin, mitä sillä haet. Korkeaa keski-ikää vai tietynlaista konservatiivista ajatusmaailmaa?

  yst. terv. RM, 24 v.

  #491187 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen tehnyt sen havainnon että kellonajalla on suuri merkitys jos miettii peliseuran ikää. Arkisin aamulla aikaisin kiertävät seniorit ja työpäivän jälkeen työikäiset. Illemmalla saattaa liikuskella todella nuoria jotka hiovat peliään ruuhka-ajan jälkeen. Samansuuntaista se on myös viikonloppuisin. Kentällä ei varmaan ole suurta merkitystä.

  #491188 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä nuoret älyköt aina toisensa löytävät, huoli pois! Missähän se Kimi Räikkönenkin pelaisi, jos pelaisi..?

  #491189 Ilmoita asiaton viesti

  Kimi pelaa muuten usein ainakin Rinkussa.

  #491190 Ilmoita asiaton viesti

  Olen huomannut että ikä ei tosiaankaan ole tae rennosta ilmapiiristä golffin parissa.

  Händäri kertoo jotain mutta pääasiassa mitä pidempään on harrastanut golffia niin sitä rennommin siihen suhtautuu.

  Hakiessasi rentoa klubimeininkiä on teikäläisen vaan mentävä katsatamaan eri kentät.
  Ota päiväksi lauantai pelaa pari rundia ja hörppää toisella kierrokselle myös bogeille kunnolla niin kyllä se klubi meiniki tuntuu yllättävän rennolta riippumatta klubista.
  Ittestä tää on kiinni.

  #491191 Ilmoita asiaton viesti
  ajs

  Olen myös sitä mieltä, että ikään katsomatta letkeintä seuraa ovat matalampihändäriset ’sedät’. Aivan uskomattoman pitkäpinnaisia tyyppejä jaksamaan seurata tällaisen ei vielä niin paljon pelanneen ajoittaista kuokkimista.

  Availen myös toista kautta Peuramaalla. OK, tällä foorumilla on moneen kertaan tuomittu VP:n ja Porkkalan lay out ja joillakin on sitkeä käsitys kenttien heikommasta kunnosta. No leiska on se mitä maasto sallii, mutta kentät ovat kunnossa ja lisäksi lätkillä pääsee Hill Sideen, mikä on oikein kiva kenttä. Minut veti Peurikselle takaisin sopiva matka Helsinkiin, kohtuuhintainen vuokrapelioikeus (jää rahaa vieraisiin) ja nimenomaan rento meininki ja hyvä henki klubilla. Viime kesänä osui ryhmään ainoastaan kerran herrasmies, jonka kanssa en niin välittäisi toista kiekkaa.

  #491192 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pelisilmääkin kannattaa käyttää lähtöaikaa varatessa. Peuramaalla ainakin oman kokemukseni mukaan tunnetaan suurin osa pelaajista ja osataan sijoittaa sinut tällaiseen ’nuorekkaaseen’ ryhmään mikäli sitä muistat kysyä. En tosin tiedä että kuinka hyvin uudet kädärit tuntevat pelaajia näin keväällä mutta kesällä varmasti em. homma hoituu.

  Tavataan Peuramaalla!

  #491193 Ilmoita asiaton viesti

  Tavataan vaan Peuramaalla. 🙂

  Itse katson aina aikaa varatessa ryhmän tasoituksia ja etsin saman tasoisisa pelaajia. Muuten iällä ei ole loppujen lopuksi merkitystä. Tosin vanhat jäsenet aina kurkkivat bägilätkää ja sitten kysyvät että oonko ollut pitkäänkin jäsenenä kun ei olla ennen tavattu.

  #491194 Ilmoita asiaton viesti

  Nuorekkaita 80-kymppisiä riittää peliseuraksi !
  (Itsekkin kyllä vanhenet, kun jonotat jäsenyyttä noin 20-vuotta..)

  #491195 Ilmoita asiaton viesti

  Pari kesää sitten tuli pelattua paljon Nevaksessa. Ei peliseura ollut aina ’nuorekasta’, mutta aina oli hyvää peliseuraa!

  Talissa on tullut pelattua viimekesinä paljon, eikä voi valittaa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Nuorekas golfseura