16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Nordcenter ja pitkät matkat?

Etusivu Foorumit Matkailu Nordcenter ja pitkät matkat?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Seppo Mäkinen kirjoittaa Nordcenter Benzin arviossaan seuraavaa: ’Parkkipaikalta on pitkä matka kaikkialle: caddiemasterin toimistoon, ravintolaan ja rangelle. Ei hyvä.’

    Onko sitä parkkipaikkaa siirretty 6.8. jälkeen kun siellä viimeksi kävin 🙂 Eikös se ole kaiken keskellä. Rangelle on varmaan se 200m, mutta ei se nyt ole paljoa. Kohtalainen matka oli vaan Benzin avaukseen ja 18 väylältä pois (ei haitannut), mutta kyllä minusta se parkkipaikka on melkosen hyvällä paikalla.

    Nooh……olikohan tääkään nyt avautumisen arvoista 😉

    tuo oli aivan aiheellinen päänaukominen, mutta ei tuo ole vielä mitään kun luet muita kyseisen herran arvioita.

    ps. kanssasi samaa mieltä nc:stä …

    Niin no,

    Makuasioistahan ei sopisi kiistellä, mutta merkillepantavaa silti on, että Sepon kotikenttä on Kurk Golf, joten eiköhän voida jättää tuo arvostelu omaan arvoonsa…

    Kun käyt ilmoittautumassa, rangella ja ravintolassa ja menet 1-teelle, kävelet Nordcenterissä varmasti lähes kilometrin ja mielestäni se on liikaa. Kokemusta on Nordcenterissä kävelystä. Muissakin kentissä pitkät kävelyt pudottavat arvosanoja.

    Tämä on minun mielipiteeni. Jokaisella meillä on omat suosikkimme.

    Ehkä meillä on tarkoituksena arvostella kenttiä eikä arvostelijoita. Silloin kun julkinen arvostelu kohdistuu henkilöön , on kohteliasta ja minusta julkaisun edellytys (Goilfpiste huom !), että herrat laittavat sinne oman nimensä.

    Tästä kyseisestä herrasta, eli Seppo Mäkisestä ja hänen kyseenalaisista arvosteluista on myöskin vanhempi viestiketju.

    Tänne on turha laittaa mitään henkilökohtaisuuksia… Webmasterit poistakaa tämä viestiketju kokonaan. Ei täällä ole tarkotus ottaa kantaa henkilökohtaisiin mielipiteisiin jostakin kentästä varsinkaan kun ei esiinnytä omalla nimellä.

    ps. nordcenterissä on muuten aika pikät kävelymatkat paikasta toiseen.

    Olen samaa mieltä siitä, että henkilökohtaisuuksiin ei pidä täällä mennä… golfhan täällä on kai pääasia, ja golf on leppoisa vapaa-ajan peli. Turha täällä on ottaa herneitä nenäänsä pikkuasioista. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, eikä kaikki voi mitenkään olla asioista yhtä mieltä.

    Siksi minäkin nyt tuon esiin eriävän mielipiteeni (esim. edelliseen kirjoittajaan nähden) Nordcenterin ’pitkistä matkoista’.

    Kävin pari viikkoa sitten siellä pelaamassa, eikä mielestäni ollut mitenkään pitkä matka kävellä mihinkään. CM on aivan parkkipaikan vieressä, aika mahdotonta sijoittaa sitä edes lähemmäksi kuin mitä se jo on. Rangelle on noin 100m CM:ltä ja esim. puttigriini on siinä välissä. Klubille taas on CM:ltä ja parkkipaikalta vajaa 100m pikkasen toiseen suuntaan. Oiskohan Freamin nykyiselle ykköselle hieman pidempi matka kuin edellä mainitut etäisyydet? Benzin ykköselle on ehkä noin 250m CM:ltä. Mutta ei ole paljoa sekään. Verratkaa esim. vaikka Wiurilan Rangen ja CM:n/ykkösteen välistä etäisyyttä.

    aika hauska tää keskustelu muutamista hassuista metreistä. kentällä tulee kuitenkin käveltyä lähes 10 km. fream on aika raskas kenttä pelata, mutta enpä voi väittää, että hyytyminen johtuu pitkistä kävelymatkoista parkkipaikalta cm:lle tai klubille. kyllä se kentän korkeuseroita johtuu (ja huonosta kunnostani)

    onneksi pikkuhiljaa omat kävelymatkat kentällä ovat lyhentyneet kun ei enää kovin paljoa tarvitse pusikoista etsiä sinne lyömiäni palloja

    Siis eiväthän ne matkat nordcenterissä ole rasittavia tai pitkiä, jos vertaa kuinka paljon tulee kierroksella käveltyä. Mutta siis paikat ovat kaukana toisistaan jos katsotaan käytännöllisyyttä. Esim. jos menet parkkipaikalta cm:lle ja sitten ravintolaan ostamaan eväitä sitten rangelle lyömään, sitten tiille. Tässä vaiheessa olet kävellyt yli 500m. Tiillä huomaat ettei tullut otettua yhtään korttia mukaan. Ei siinä kerkeä nopeasti hakemaan cm:ltä korttia ja juosta takasin tiiaamaan.

    Esim talmassa, pickalassa ja virvikissä kaikki on suhteellisen lähellä toisiaan. En sano että nordcenter olisi ainoa paikka jossa on pitkät välimatkat onhan niitä muitakin esim. mäntsälässä range on aika syvällä metsässä ja sinne joutuu mennä autolla että ehtii tii ajalle ellei halua tulla paikalla 2h ennen lähtöä (noh okei meni ehkä hieman liioitteluksi :).

    Sori, jos tämä nyt näytti menevän joidenkin mielestä henkilökohtaisuuksiin. Se ei ollut tarkoitus. En vain paremmin osannut asiaani referoida kenttarankingin suuntaan, kuin arvostelun antaneeseen henkilöön.

    Ihmetyksenä mulla siis oli muka pitkät matkat ei seppo mäkinen. Sori. Mielipiteethän saa laukoa niin Seppo kuin zapal 🙂

    Hyvä pointti aiemmin tuo vertaus kentällä kävelyyn.

    Jos tässä hiuksia aletaan halkomaan niin parkkipaikalta ei todellakaan ole pitkä matka kaikkialle vaan nämä kolme mainittua paikkaa vaan sattuvat olemaan eri suunnissa ja tuntuu, että kävellään toooooooodella pitkiä matkoja 🙂

    Niin kuin tuossa edellisessä viestissäni kerroin on tässä KurkGolfin lahjasta Suomalaisille kenttärankingeille jo aiempi viestiketju. Sepi oli vaan eilen näköjään käynyt vähän muuttamassa perustelujaan joistain kentistä. Herra Mäkinen nimestään poiketen taitaa pitää enemmän lentokenttien viereen rakennetuista golfkentistä(hyvin tasaisista), joissa hänen rangepalloilla lyömät draivinsa lentävät ilmassa noin 270m.

    Onneksi olkoon tasoituksen putoamisen johdosta! Muutenkin on ollut havaittavissa, että mitä pienempi tasoitus, sitä painavampaa tekstiä, joten eiköhän laiteta kaikki tästä lähtien ÄO nimimerkin perään!

    No täytyy kyllä sanoa, , että kritiikki Sepin arvosteluja kohtaan on ollut vähintäänkin oikeutettua…

    Kyllähän se on totta, että Kurkissa on range, puttigriini ja 1. tii harvinaisen lähellä klubia ja parkkipaikkoja.

    Mutta kentällä on kyllä hiukan tärkeämpiäkin arvoja kuin se, että tuleeko ennen kierrosta kävellä yht. 1 min (Kurk). vai 5 min. (NGCC Benz) tai 4 min. (NGCC Fream)… Siis käydäkseen CM:llä, puttaamassa, ostamassa eväitä ja rangella ennen kierrosta.

    Ja kaiken lisäksi jos ostaa sämpylän ykkös/ysi-tiin (Benz) kiskasta niin kävelymatkasta tulee aika lyhyt…

    Nordcenter on meidän harvoja todellisia Golf & Country Clubja, joten siellä ajetaan autolla…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Nordcenter ja pitkät matkat?

Etusivu Foorumit Matkailu Nordcenter ja pitkät matkat?