23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Nopea9 – Script timed out

Etusivu Foorumit Yleistä Nopea9 – Script timed out

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onkos teiile tullut tänään lauantaina: —8<------------------------ Active Server Pages error 'ASP 0113' Script timed out /clubhouse/competitions/nopea9/nopea9.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools. ---8<------------------------ Olen yrittänyt varmaan ainakin kymmenen kertaa osallistua tämänpäiväiseen kisaan, mutta joka kerta pukkaa samaa virheilmoitusta. Onko muilla samoja kokemuksia? Tietääkö joku, mitä pitäisi tehdä?

    EFC

    Ainakin minä osallistuin äsken ihan onnistuneesti.

    Mulla pukkaa ihan samaa virheilmoitusta koko ajan. Aika outo juttu!

    Sama juttu – la+su näyttää ainakin jäävän väliin ! Toivottavasti maanantaina joku fixaa palvelimen ja mitätöidään viikonlopun rundit.

    Mulle on pukannut jo viikon samat kysymykset ja ei rekisteröi ollenkaan vastauksia. Ehkä hyvä niin, sillä oon jo aika nopee ruksii oikeet vastaukset 😉

    Ilmoitin bugista golfpisteelle samantien, mutta ei ole vielä joutaneet korjaamaan. Ainakin yksi ’fiksaajista’ oli reissussa.

    Samaa herjaa se on heittänyt minullekin lauantaista lähtien eli minun osaltani kisa on ohi. Jotkut kyllä näyttävät päässeen ainakin vielä eilen läpi.

    EFC

    Osallistuin juuri äsken onnistuneesti, kuten koko viikonlopun ajan.

    Eipä tuonut ainakaan vuorokauden vaihdos mitään uutta. Samaa tekstiä jouduin minäkin kattomaan 🙁

    Onko golfpisteen ylläpitäjät vastanneet kenellekään mistä vika johtuu ????

    Onko jo korjattu ja mitä tehdään ’rikkinäisille’ päiville – mitätöidäänkö kaikkien kierrokset ???

    Joko toimii ?

    Mulle vastattiin ja bugi korjattiin. 10 päivää mulle tuli aina samat kysymykset ja tietenkään kisa ei rekisteröinyt mun jo salamannopeaksi tulleita vastauksia 🙂

    Mutta tämä bugi ei liittynyt script timed out bugiin. Joten sitä ilmeisesti vielä korjaillaan.

    Virhe syntyi, koska erään scriptin (joka rajoittaa ettei peräkkäisinä päivinä tule samoja kysymyksiä samalla pelaajalle) käyttämä suoritusaika ylitti sille varatun ajan. Teimme kyseiseen scriptiin pieniä muutoksia, vastaavaa ongelmaa ei enää pitäisi syntyä.

    Kaikki lauantain ja sunnuntain (8. ja 9.12) vastaukset tullaan hylkäämään kokonaiskisan osalta. Kuitenkin jos joku teki tuolloin yksittäisen huippusuorituksen, säilyy se high score listalla.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Nopea9 – Script timed out

Etusivu Foorumit Yleistä Nopea9 – Script timed out