16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Nopea 9, huijaustako??

Etusivu Foorumit Yleistä Nopea 9, huijaustako??

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Aloitin kisan ekan kerran ja olen hämmästynyt muutaman kerran jälkeen, MITKÄ tulokset… Kaikilla on (?) green card, vai mitä? Ja kaikki osaa etiketin ja rehellisyyden kentällä VAI?? Ja kukaan näistä HUIPPU TULOKSISTA ei HUIJAA! Voisiko joku Top Ten-porukasta kertoa REHELLISESTI miten se on noin helppoa JA onnistuu NOPEASTI 9 oikeen. HÄVETKÄÄ…

    ts

    Helppo juttu. Kysymyksistä printti ja kaverille jakoon ja sen jälkeen etsitään vastaukset. Kolmen porukalle samoja kysymyksiä kisan puolivälissä on jo tullut niin paljon, että kaikkiin on löydetty vastaus. Toinen tapa on tehdä se itse useampaa käyttäjätunnusta käyttäen.

    HUOM! Itse en tätä systeemiä käytä. Mielestäni se on samaa huijaamista kuin huijaaminen kentällä.

    Todella ikävää, että hauska kisa on tällä vesitetty, eikä taida juuri konsteja sen ehkäisemiseksi löytyä muualta kuin jokaisen arvomaailmasta.

    Luultavasti nämä naisten nimet on arvon huijaajien tyttöystäviä joilla monellakaan on green cardia.

    Osoite oltava oikea palkintojen toivossa !

    Hävetkää !!

    Nimimerkki TS sen jo kertoi mitä olin jo aikaisemmin epäillyt. Printti vaan kysymyksistä ja sitten yhdessä etsimään ja opettelemaan oikeat vastaukset.*****taa tollaiset huijarit. Ja sama huijaus varmaan jatkuu kesällä kisoissakin ! Eihän noita kysymyksiä oikein ehdi 15 sek.kunnolla edes lukeakaan saati sitten vielä miettiä ja klikata oikeata vastausta.

    Muuttakaa nopean 9 palkinnot vaan kaikkien vastanneiden kesken arvottaviksi niin ei tartte enää huijata !

    Aikamoisia GOLFAREITA nämä topten- kaverit, mutta KAIKKIEN NIMET näkyy…

    Voi, voi, kyllä sitä kaikennäköistä tehdään palkinnon eteen, aikamoisia LUUSEREITA nämä kaverit… hah hah, oliko palkintona joku MIAMIN matka vai palloja tai sateenvarjo…

    Se on hienoa että kisoja järjestetään mutta, nähtävästi tilaisuus tekee varkaan…

    Hyvä! Helpotti tietää! Tuli näköjään tajunnan ahtaus vastaan. Tänään vaatimattomilla tiedoillani puristin 4/9/ 45 sek. ja ihmettelin geniuksien tietämystä ja akrobaattista näppäinnopeutta! Niin, en epäile yhtään kun joku kirjoitti että näillä hemmoilla on samat jujut kentällä! Pieniä ihmisiä jotka yrittää pönkittää egoaan!

    on toi kilpailu kyllä aika syvältä temmattu…
    ei siinä mitään, ihan hyvä idea sinänsä, mutta ku on noita ****tun huijareita olemassa ni ei siinä oo enää mitään järkee jakaa kalliita palkintoja tollasille huijareille!!! Keksikää sellanen kilpailu missä toisiaankaan ei voi huijata ja sit vasta niitä palkintoja jakamaan!!!

    Olipas todella hauskaa lukea kommenttejanne – niinkuin naisella ei voisi olla muuta keinoa pärjätä kuin mies pönkittämässä ! Yhtäkään sivua en ole printannut – myönnän kyllä, että jälkikäteen olen joitakin vastauksia tarkistellut netistä – osa menee arvaamalla ja osaan on apuna kenttäopas kisan aikana käsipelillä. Tämä tietojen tarkastaminenhan on luonnollista tiedonjanon sammuttamista, eikä varmastikaan golfissakaan kiellettyä.

    Tuliko Teille mieleen, että joku on oikeasti saattanut jo vuosikausia imeä myös englanninkielistä lehti- ja kirjallisuumateriaalia golf-aiheesta ?

    Myönnän kyllä, että saattaa tulokset arveluttaa joitakin – mutta hyväksyttävä tosiasia on, että toiset tietää ja haluaa tietää enemmän kuin toiset ! Mikäli osallistuisin esim. farmasia- tai kvanttifysiikan tietoskabaan – tuskin saisin ensimmäistäkään oikein, mutta eipä se minua oikeuttaisi arvostelemaan niitä, jotka ovat ko. aiheesta kiinnostuneita ja sattuvat siitä syystä omaamaan laajempialaisen näkemyksen ja tietämyksen.

    Ottakaa kisa oman tietämyksenne lisäämisenä ja impulssina ymmärtää enemmän golfia – siinä voi jopa kehittyä !

    Tsemppiä kaikille kisaan ja mun puolesta ainakin kunnian saakoon se, joka oikeasti TIETÄÄ eniten. Palkinnot voi sitten vaikka arpoa – kuka nyt niiden takia osallistuu … 🙂

    Toki – voisihan tähänkin kehittää vaikka tasoitusjärjestelmän, jossa hyvät (ja naiset) luokiteltais vaikka scr-pelaajiksi ja muille annettais handicappiä ? Mikä olisi oikeudenmukainen tapa mitata tietämystä tasoitusjärjestelmällä ? Heittäkääpä villejä ideoita. Montako bogey-pistettä tarvitsette omasta mielestänne ja miksi ?

    Taitaa nolottaa tulla pyytää händäriä 🙂 Heh. Minä tarttisin näköjään jo tässä vaiheessa about 2400 pojoa händäriä.

    Ja uskoo ken haluaa, mutta enpä usko Marin mitenkään huijanneen.

    llk

    Itse olen osallistunut nopea 9-kilpailuun suht’ säännöllisesti ja sijoitukset ovat vaihdelleet välillä 5-10. Oma ’menestymiseni’ on seurausta aidosta kiinnostuksesta golfin historiaa (erityisesti kilpagolfia) kohtaan, eikä kysymykset ovat mitenkään mahdottoman vaikeita. Huijausta en ole harrastanut, sen verran vaatimattomia palkinnot ovat. Jos kilpailua jolloin pitäisi parantaa, niin kysymyksiin pitäisi saada enemmän kiertoa. Samoja kysymyksiä putkahtelee turhan usein vastaan, joten mitä enemmän pelaa, sitä helpommaksi peli muuttuu.

    En epäile, etteikö kukaan voisi saada 9/9. Mutta alle 30sek:n alitukset eivät ole tältä planeetalta! kukaan ei ole ( itsehän sitä ei huomaa ) sanonut minua hämäläiseksi, mutta: luin nopeasti, vastasin nopeasti> 42 sek!

    Se siitä…

    Muistutan edelleen, että on ihmisiä, jotka kykenevät hahmottamaan yhdellä vilkaisulla enemmän kuin toiset. Kuinka se voi olla niin vaikeaa uskoa, että kaikki kysymykset voi hahmottaa ja tietää ja vastaa oikein n. 20 sekunnissa n. kerran kilpailun aikana.

    Sitä paitsi, kun katsot tämänhetkistä top 20 kärkeä ja niitä nimiä ketä siellä on, jos nyt niitä edes tunnistat, (2 prota, 5-6 FGT pelaajaa ja muita golfvaikuttajia) niin itse en ensimmäisenä lähtisi ketään syyttämään huijauksesta. Varsinkaan kun tässä kilpailussa ei ole mahdollista huijata. Sitä paitsi, vuosikausia golfkirjallisuutta lukeneelle ja huippugolfia seuranneelle kysymykset eivät ole kovin vaikeita.

    Siis kisahan on makee, niinkuin pitääkin olla!!!!

    Mut, nää abouttiarallaa 30 s. vastaukset sucks, eihän se ole kisan tarkoitus ett kusetetaan porukkaa, vai mitä, vaan itsensä voittaminen ja vastustajan nöyryyttäminen (joke)!

    Se on hienoa ett, näistäkin oppii jotain uusii juttui, mut en vieläkään ymmärrä näit muutamii…

    Laitetaan sarjat scr ja muut ( haloo, aika paha vai mitä?), tämä on vain YKSI EHDOTUS ( älkää ottako itseenne, keksikää parempi )!!!!!!!!!!!!!

    Hyvä Hahmottaja! Ensivilkaisulla hahmotin kirjoituksesi toisen kappaleen toisen lauseen. Elät selvästi seestymiskauden loppuvaihetta ( lunttaa psykkan kirjasta jos tunnistat sellaisen )! Kun tämä on selvästi henkilökohtainen ongelmasi, ehdottaisin sinulle nimimerkkiä selvännäkiä! Pystytyt hahmottamaan kilpailun kysymykset yhdellä vilkaisulla näkymän ulkopuoleltakin. Mukava tarttua provoon!

    Ei tuo vielä mitään (30 sekuntia), mutta kun vähän aikaa sitten voittajalla oli 9 oikein ja aikaa oli mennyt 16 sekuntia. Hahmottakaa sitä!

    Kyllä tuo 30 sek on ihan normaalin rajoissa, varsinkin jos suurin osa kysymyksistä tuttuja.

    Sitten kun puhutaan alle 25 sek ajoista, niin silloin mielestäni on kyseessä jo lottoaminen.

    Nimetön

    Hah haa… jotkut sanovat, että ei ole mahdollista saada alle 40 sek aikoja. Seuraava kommentoi, että on kyse hahmottamisesta, mutta ei voi kuitenkaan mennä alle 30 sekunnin. Kolmas kommentoikin jo että kyllä 20 sekunttiin asti voi tuloksen saada nopealla hahmotuksella, mutta 15 sek on jo mahdotonta…

    Voisiko olla mahdollista, että tämä on yksilöllistä ja toiset ihmiset ovat vain nopeampia ja parempia hahmottamaan kuin toiset? Onhan se jo näköjään siis todistettu, että joku on pystynyt hahmottamaan 15 sekunnissa! Eikä se todellakaan pelkkää arpapeliä ole, jos 9 saa oikein, vaikka kyllä tuossa vauhdissa tuuriakin tarvitsee.

    Ja kun viestissä on alussa verrattu nopeaa 9:ä golfiin, niin yhtymäkohtia lienee muitakin kuin huijaaminen. Jos harjoittelee nopeaa 9:iä pelaten joka päivä ja sen myötä pärjää, niin eikö golfissakin se harjoitteleminen ja usein pelaaminen hiukan jeesaa? Ja voisikohan olla, että jotkut jotka ottavat nopean 9:n liian vakavasti, niin ottavat kentälläkin asiat aivan turhan vakavasti…

    Muistakaa, että meitä on moneen junaan ja osa on jäänyt asemallekin… don’t stress – just play golf!

    Nimetön

    Juu, taitaa löytyä nopean ysin pelaajien joukossa yhtä paljon tiukkapipoja kuin kentälläkin…!!!

    Hyvä Mari, näytä tyttöjen puolesta mallia!

    Tämä keskustelu alkaa jo pahasti muistuttamaan teinien peli yms. keskutelupalstaa. Tyyliin ’ei voi olla noi hyvä se on p33l0 x11t3r1’ ’Kaikki xiittaa täällä mä kerron adminille nin se pistää sulle banid 0’. Kyllä tiettyjen ihmisten ajatusmaailma on ahdistunutta, kun ei pystytä hyväksymään sitä tosiasiaa, että meistäkin löytyy tietyissä asioissa muita paljon(kin) etevämpiä. Kovia on nuo parhaat nopea 9:n ’huijarit’, jos ne vielä mukamas huijaavat kentälläkin, eikä jää kiinni. Hmmm pistää miettimään huijaakohan kaikki huippuhyvät golffarit, kun en ole vielä päässyt edes alle 90/kierros, joka tuntuu käsittämättömältä, varsinkin nuo alle parin kierrokset tai kun V.Sighn teki PGA:n vikalla kierroksella tuloksen 63, niin onhan sen täytynyt huijata, kun se on mahdoton tulos.

    Hävetkää kateelliset ruikuttajat.

    Palkinnot pois nopeasta ysistä pois, tai sitten huijarit lopettaa ton huijaamisen.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Nopea 9, huijaustako??

Etusivu Foorumit Yleistä Nopea 9, huijaustako??