26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

No onkos tullut kesä?

Etusivu Foorumit Yleistä No onkos tullut kesä?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188674 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tänään en muistanut sitä tosiseikkaa että viimeisen viiden vuoden aikana VRlle talvi tulee joka kerta yllätyksenä. Onnexi nyt ollaan lähellä joulua ja fiilikset on ihan positiiviset junassa sähläämisestä huolimatta. Toki viiden vuoden aikana on tähän rumbaan jo ehtinyt tottua. Tosin en muista kertaakaan tapausta että IC olisi poiminut 300 ylimääräistä matkustajaa mukaan Ryttylästä;) Mutta sitten asiaan: Kuuletteko kuinka ruoho alkaa kasvaa kohisten, bunkkerit sylkee lumet sisuksistaan ja purojen jäät väistyvät? Tästä päivästä se alkaa ja eipä aikaakaan kun on jo kevät:) Mutta muistakaa sitä palloa jota yksikään griini ei huolinut vaan joutui majoittumaan kosteaan tai karkeaan esteeseen.. Mutta kevät tulee se on varma! (ja pääsen mäkin täältä kotiin… ainakin on seuraa;) Btw, ne ihmiset jotka vaativat 3.5h kierrosaikoja tekisi erittäin hyvää hiljentyä tutkimaan arvoja junamatkalle eritoten näin jouluna ;-> No ei vaineskaan;elekää hermostuko, en minä pahalla:)

    #496534 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Sehän on ollut sitten Ryttylässä oikein kansanvaellus, väkiluku kun on normaalisti noin 1000.

    Taidan lähteä paikan päälle katsomaan jälkiä:)

    #496535 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä minullakin tänään vierähti aikaa matkassa Katajanokalta Pitäjänmäelle melkein kaksi tuntia :-(.

    Eiköhän sitä huomenna taas kaikki ole paremmin. Tosin pakkasta oli luvassa reilusti enemmän, että vähän aikaa saadaan vielä odotella bunkkereiden sulamista :-).

    #496536 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tekevälle sattuu ja näin talven tullen VRlle varsinkin;) Ettei tule väärii käsityksi:i Hatunnosto VRlle, palvelu pelaa ja se tehdään mitä voidaan. Aion lähteä tiistainakin seikkailemaan:)

    Niin ja päivä toudellakin alkaa valkenemaan tästä päivästä lähtien:)

    #496537 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Niin oudolta kun se ehkä tuntuukin,on luonto talven myötä pysähtynyt myös täällä etelässä.Kaikki on vielä vihreää lukuunottamatta 2000 metriin nousevien vuorten huippuja jossa lumikin siintelee.

    Golfkentät edelleen hienossa pelikunnossa ja lämpötilat iltapäivän auringossa n.15 positiivista.Päivän pituus 7.30-17.30 valoisaa aikaa kirkkaalla ilmalla.Mutta nyt käännetään täälläkin katseet kevääseen ja uuteen kasvuun niin luonnossa kuin toivottavasti golfissakin.

    Iloista Joulua!

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    #496538 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Niin, ainakin vielä 2,5 viikoahan sitten Hartolassa pääsi pelaamaankin..

    #496539 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Moikka. En voi muuta kuin kateellisena seurata kirjoituksia sieltä etelän lämmöstä, atshii! Onko siellä viikolla 9 minkälaisia kelejä yleensä? Olis meinaan karattava viettämään(/-stä) 40v. juhlia. Kenties ihan golflomalle?

    #496540 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Heittipä pienen lisähaasteen – 21 naulaa pakkasta. Ei paljon tekis mieli pistää nenänpäätään pihalle, mielummin lukisin palstaa kotona…

    #496541 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onnexi päivä on tänään jo paaaljon pidempi kuin eilen. Se tarkoittaa, että kesä tulee taas !

    #496542 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hold your horses – kevät ensin;)

    #496543 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Moi!Kyllähän tuohon aikaan iltapäivälämpötilat nousevat aurinkoisina päivinä +20 asteeseen ja golfinpeluuseen ilmat ihan kelposet.Vettähän sataa kesälläkin joten siitä ei voi takuita antaa.Tervetuloa joukkoon!HYVÄÄ JOULUA!

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: No onkos tullut kesä?

Etusivu Foorumit Yleistä No onkos tullut kesä?