16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

niken 9.5/8 astetta

Etusivu Foorumit Yleistä niken 9.5/8 astetta

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • olen tässä ostamassa niken forged titanium driveria ja on sellainen pulma ettein tiedä että moniko asteisen ostan! tarjolla olisi 9.5 ja 8 asteisia. olen harrastanut golffia 4 vuotta ja nytten lähti 5 vuosi, tasoitukseni on 14.2. kumiko olisi minulaiselleni pelaajalle parempiasteluku draiveissa/kuinka paljon pituus eroja kun parhaimmillani viimekesänä löin 10 asteisella tommy armourilla 230m rullien kanssa. mietein vaan kun nuo mailat ovat eri paikoissa ostettavissa netissä ja tuo 8 asteinen driveri tulisi hieman kalliimmaksi. onko tarvetta 8 asteiselle. ja sellainen kysymys vielä että onkohan kenelläkään kokemusta TGW:n kautta tilaamisesta? kuinka paljon tullit/lentorahdit+ muut toimitus kulut tulevat maksamaan tuotteen lisäksi?

    Asteluku täytyy testata eri merkkien välillä. Myös varren jäykkyys, erilaiset face-materiaalit, pallo jne. vaikuttaa lentorataan.

    Niken mukaan parhaan tuloksen saa lisäämällä noin asteen nykyisen draiveriin. Tiger lisäsi kaksi siirtyessään Nikeen.

    Kärkimerkkien osalta, varsinkin uutuustuotteiden kohdalla, hinnoissa ei juurikaan ole eroa eri maiden tai maanosien välillä. Rahdit yms. mukaan lukien ei välttämättä kannata lähteä merta edemmäs kalaan, vaan mennä lähimpään palvelevaan liikkeeseen.

    Summa summarum korkeampi lofti ja löysempi varsi saattaisi olla monelle golfarille oikea valinta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi…

    Lue lisää: http://www.nikegolf.com

    Nämä tiedot ovat peräisin ohjelmasta joka stimuloi lyöntipituuksia eri lähtötiedoilla. En muista ohjelman nimeä, enkä takaa ovatko varmasti oikein:

    Jos mailanpään nopeus ei ole hirmuisen kova niin kannattaa valita >10 asteinen – silloin lyönti kantaa pidemmälle. Totella kovaa lyövät hyötyvät <9 asteisesta pituuden suhteen. Taitaa olla tuo nostavampi maila turvallisempikin. Olisikohan tuo ohjelma ollut joku 'traj…' jotain.

    Aina kannattaa testata… jos ei todella halvalla saa…

    …mutta muistan lukeneeni jostain jenkkilehdestä tai netti-sivuilta että juuri Niken drivereissa suositellaan valitsemaan 1 aste normaalia suurempi lofti jostain kummasta syystä.

    ota nyt siitä selvää sitten!

    Ostin juuri Niken 350cc:n loftilla 10,5 ja ust:n 60g gold tipstiff erkku varella. Tasoitukseni on neljätoista. vanha driverini oli TM 9,5 loftilla. Testasin paljon myös 9,5:sta sekä rekku, että stiffi varsilla. SEn voin sanoa, että uskoisin, että toi kasi kannattaa unohtaa ja suosittelen tosiaan kokeilemaan myös 10,5. Itse tein just ton asteen lisäämisen vanhaan nähden ja trajectory pysyi ihan samana, jollei jopa madaltunut. Lisäksi 10,5 ja 11 loftiset on painotettu suosimaan drawta.

    hyvä tietää että olet itsekkin joutunut nostamaan mailan loftia, niin tiedän ottaan tuon 9.5 asteisen enkä 8 asteista. tuossa minun 10 asteinen armouri tuntuu ainakin omasta mielestä nostavan liikaa nii sillä ajattelin jopa 8 asteista mutta jos jotkut ovat ottaaneet edellistä mailaansa suuremman loftiluvun nii taida päätyä tuoho 9.5

    Nimetön

    No sekin on maku asia että onko huonoa jos pallo nousee. Itse tykkään korkeista kaareista draiveissani joskin joskus ottaa päähän kun kaveri vetää 180m draivin ja rullia tulee päälle 40m ja itse lyön varmaan 230m hyvällä lyönnillä ja rullia tulee nihkeät 10m korkeentaan 🙂 Itse kysymykseen..

    Luulisin että toi 9.5 riittää sinulle hyvinkin.

    Itselläni on toi 350cc malli 9.5loftilla ja stiff varrella. Kyllä tollakin komeita korkeita kaaria lähtee vaikka ei oo ton enemmän loftia. En kyllä itse lähtis havitteleen tota 8asteista, kuulostaa aika vähältä näin klubi-tuupparille…

    ainakin mulla tuo Tommy Armourin viimevuotinen draivimalli tuotti 10-asteisena ihan ilmapalloja, vaikka varsi olikin UST:n tunnetusti matalan kaaren tuova stiffi proforce. Yleensä 10-asteinen tuottaa minulle sopivan kaaren. Joten ei kannata verrata tuohon mailaan (jos puhumme samasta mailasta)…

    mulla on ollu tuo voitonjumala 350cc 9.5 viime kauden alusta lähtien, ja on hyvä. lähtee ehkä hiukan matalampana kuin muilla vastaavan kulman omaavilla ajureilla, mutta vastaavasti rullitkin on sitten sen mukaiset, parhaillaan 40-50 m. älä suotta osta mitään kasiasteista, sillä pitää löydä aivan helvetin kovaa jos meinaa päästä samoille pituuksille.

    4D pöllyttää Niken mennen tullen!

    http://www.stadium.se/campaigns/4d/editorial/four_d.pdf

    Nimetön

    Huomioi varren taipumiskohdan vaikutus, joka on helposti tuo 1,5 astetta loftissa. ( high-low kickpoint)

    Nimetön

    Tähänkin asiaan tarvitaan aina kaksi: mailan lisäksi pallo. Kannattaakin lukea huolella se pienellä painettu englanninkielinen (usein myös ranskaksi) teksti pallopaketin kyljestä.

    Esim. Titleist Pro V-1 ja Titleist Pro V-1X erovat kuin yö ja päivä. Jälkimmäinen sopii Ernie Elsille, edellinen korkeaa kaarta tavoitteleville klubituuppareille kuten minulle.

    Toisin sanoen kysyjälle 8-asteinen draiveri ja väärä pallo on vain masokistista kärsimystä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: niken 9.5/8 astetta

Etusivu Foorumit Yleistä niken 9.5/8 astetta