28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Nike Pro combo tour vai Wilson Staff pi5

Etusivu Foorumit Yleistä Nike Pro combo tour vai Wilson Staff pi5

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tasoitus on siinä 14,3 ja pitäis päättää kummat ostaa joko Nike pro combo tourit tai staffit.. en vaan osaa päättää. Eli tänne kerätään, kokemuksia molemmista ja mielellään myös jonkinlaista arvostelua siitä että kummat ovat paremmat teidän mielestänne.

  Tällä hetkellä taipuisin Nikee, mut en tiedä sitten että kannattaako..

  Nikejä olen kokeillut. Niissä on todella hyvä tuntuma. Varsinkin lyhyissä raudoissa. Testaamalla se kuitenkin selviää.

  Jos niiden pitää olla combot, niin suosittelisin testaamaan myös Hoganin F.T.X:sät

  Sori kaikille jos tuli mainostettua. Olen nääs itse erittäin tyytyväinen Hogan-käyttäjä!

  (näkyy varmaan myös nimimerkistä) =)

  minäkin suosittelen Hoganeja…mutta eri mallia apex50…aivan helmi mailat. olen pelaillut niillä tässä kohta pariviikkoa ja mailat tuntuivat jo ensikerralla omilta…sanon sen että ei kannata pelätä bleidejä…jos hyvät osumat ovat edes kohtuullisen varmoja bleidit toimivat upeasti…olen testannut molempia mainitsemiasi mailoja ja paremmat fiilikset jäi wilsoneista vaikka ei niketkään ollut huonoja…noista valitisin wilsonit mutta suosittelen testaamaan hoganeja…

  Pro Combot tietysti. Ei kahta sanaa.

  Nimetön

  Pro Combot. Ne on vaan niin hyvät!

  Tietysti kannattaa kokeilla jos vain mahdollista, jotta tietää kumpi sopii käteen peremmin!

  Opa

  Unohda muiden pelaajien kommentit!!! Käy testaamassa mailat (mielellään kunnon palloilla), ja tee päätös omien kokemusten / fiilisten pohjalta. Molemmat mailat varmasti hyviä vaihtoehtoja.

  Joo kiitos paljon näistä kommenteista, mutta haluaisin lisää.. näitä testaamisesta puheenollen olen testannut jo wilsoneja, mutta en nikeä ja niken testaus on vaikeaa täällä salossa vaikka täällä kaksi golfkauppaa onkin ja toisessa Niken tuotteita, mutta pro combo TOURit puuttuu…

  JA se vielä että kummalla on tämä ns. elinikä pidempi, oletetaan että tasotus tippuu johonki 5,5 tai johonki niin kummalla sitten pelais.. eli kummat ovat ns. pelimiehen mailat? 😛

  Noista ehkä niket. Saattaa tietysti olla että silloin tulee mieleen hankkia puhtaat bladet. Nehän on kai ne pelimiesten mailat.

  bladeja en vielä… ehkä sitten vanhempana… aika poikanen oon viel..

  ja niket sais halvemmallaki vielä, mutta sitten oletetaan että Nike, niin sitte drivereista kaadun Nike ignite 460 ja sitten puu 5 olis hyvä, mutta minkä merkkinen ja mikä?

  Jos kerran Nikea pakkaat bagiin, niin Niken T60 puuta vaan lisukkeeksi!

  Harrington pelaa pi5 wilsoneil eli ei todellakaan oo mitää tarvetta siirtyy bladeihin ku händäri pienenee,pelashan kakkoki maksereilla ku oli joku +1 hcp ja niissäki on offsettii. Oon kokeillu molempii ja mä kyl oisin ennemmin wilsoneiden puolella. Eihän sitä tartte kokeilla molempia jos toiset tuntuu ja näyttää tarpeeks hyviltä.

  Ihan mikä tuntuu hyvältä. Kaveri pelasi grafiittivartisilla fazereilla ja järvipalloilla singeliksi, jonka jälkeen hommas kunnon mailat ja pelaan nykyään kunnon palloilla.

  Nike on joissakin piireissä nuorekas brandi, kun taas meittin amerin wilson ei ole päässy pappa brandistä (pahempi kuin callawayllä) eroon. Eräs vanhempi pelikaveri totesi tässä tänä kesänä, että meidän greenille (vaarallisesti) lyöty pallo oli varmaan jonkun nuoren kaverin pallo, koska draivi oli pitkä ja pallo Nike. Pallolle astui 45 -vuotias hemmo :-). Voi kun meitin amer pääsisi samaan…, Staffit itse ottaisin. Olen lienen liian pappa tai katson maailmaa sinivalkoisten lasien läpi.

  Sitte olis vielä sillaset kysymykset niille jotka ovat molempia mailoja käyttäneet…

  – kummat ovat kevyemmät, ja kummilla mailoilla pitää olla suurempi mailanpään nopeus?

  – kummat ovat olleet teidän mielestänne helpommat

  – ja viimeinen, kummat ovat sopineet teidän käsiin paremmin, nuo Nike t-60 vai staffin settiin kuuluvat väyläpuut?

  JA ONNEA TIGERILLE 😛

  Itsekkin harkitsen nike pro combo toureja kun saan hinnoista lisätietoja.

  Bluri: kannattaa kattoo myös Nike pro comboja kaiketi OS, ne toimivat myös hyvin.. testannut

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Nike Pro combo tour vai Wilson Staff pi5

Etusivu Foorumit Yleistä Nike Pro combo tour vai Wilson Staff pi5