Aihe: Neuvoja kaivataan - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Neuvoja kaivataan

Etusivu Foorumit Yleistä Neuvoja kaivataan

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190393 Ilmoita asiaton viesti

  Haluaisin apua kokeneemmilta pelimiehiltä sellaisesta asiasta, että kannattaako Englannista tilata TM XR-03:sta, jos hinta on todella hyvä, mutta sen joutuu ottamaan liian löysällä varrella. Tarkoitan lähinnä sitä, että onko varren (regular) vaihtaminen Suomessa vaivalloista tai kallista, ja mitä muita ongelmia siihen saattaa liittyä?

  #519002 Ilmoita asiaton viesti

  Jos hinta on todella edullinen niin saattaa kannattaa, varren vaihto ei ole suomessa mitenkään edullista ns. merkkiliikkeissä jo pelkkä varsii saattaa kustantaa 200€+vaihto, riippuu tosin varresta, joten varsi kannattaa hankia myös Englannista. Tosin jos maila on aivan uusi saattaa sen vaihtaminen suomessa onnistua pienellä välirahalla.

  #519003 Ilmoita asiaton viesti

  Vaihtaminen Suomessa ei ole vaivalloista tai erityisen kallista. Varret ovat kalliimpia kuin Jenkeissä, mutta Englantiin nähden ero on jo kaventunut. Edellä mainittu 200 € + työ on kyllä kallista ja tuolla hinnalla saa jo huippuhyvän Fujikuran varren (kalleimmat jopa 500 €). 200 €:n varsia ei Suomessa myydä kuin muutama kappale vuodessa.

  Itselläni on paljon kokemusta XR-03:sta ja huomasin, että vakiovarsi ei sovi minulle, mutta lapa on uskomaton. Reilusti alle 100 € löytyy varsia Suomesta vaikka kuinka monta eri merkkistä (sis. asennuksen) ja huomattavasti parempia kuin vakiovarret.

  Huomioi se, että poisotettava vakiovarsi ei tuhoudu ja voit laittaa sen takaisin lapaan, jos joskus myyt mailaa. Usein vakiovarrella saa paremmin myydyksi paremmalla hinnalla ja sinulle jää vielä se arvokkaampi varsi!

  Varren vaihtoon ei liity mitään ongelmia, kun sen teettää asian osaavalla henkilöllä. Suurin ongelma on se, minkälaisen varren valitset mailaan.

  Varsiasioissa suosittelen kääntymistä esim. Johan Laaksosen puoleen (050-599 0509). Hän osaa neuvoa mailoihin liittyvissä asioissa ja hän kertoo mihin hintaan saa minkäkin varren. Hän toimii mailanrakentajana Henrik Sarajas Oy:ssä Espoon Kivenlahdessa. Jos haluat ko. mailaan stiffin vakiovarren, niin Laaksosella on minun lähes lyömätön myynnissä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Neuvoja kaivataan