23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Nelonen teki sen taas..

Etusivu Foorumit Yleistä Nelonen teki sen taas..

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Juuri kun peli on kaikkein parhaimmillaan, ratkaiseva viimeinen väylä pelaamatta, niin lähetys lopetataan. Jatkuuhan se toki kolmen tunnin kuluttua, mutta typerältä tämä tuntuu.

    Selostajan suusta tullutta sammakkoa lainaten: ’Tästä tulee sanomista’. Kyllä ainakin minua harmittaa.

    No kyllä totisesti harmittaa. Kohta saamme katsoa Yllytyshulluja uusintana(!) sen sijaan, että saisimme seurata kisan loppuun. Eilinenkin lähetys oli heikko tapaus: puolitoistatuntia puolenyön jälkeen, kun aiemmin illalla tuli sellaista ohjelmistoa, joka olisi vallan mainiosti voitu näyttää jolloin muulloinkin. Torstain ja perjantain lähetykset olivat lupaavia, mutta viikonlopun ratkaisupäivien näyttäminen ontui kyllä pahasti.

    Laittakaa neloselle viestiä sekä soittakaa myös palautepuhelimeen 0600-14444 (paikallispuhelumaksu) ettei sama toistu taas elokuussa.

    Voi XXXXX että ottaa päähän. Ihan MTV3:n tyyliä.

    No joo…urheiluruudussa kerrottiinkin jo että Els voitti viidennellä jatkoreiällä. Olisi taatusti ollut kiinnostavaa katsella ko. uusintapelit suorana.

    Eipä viitsi kuitenkaan vaivata itseään enää puolenyön jälkeen. Varsinkaan kun on odotettavissa ettei neloskanava näytä uusintaa kokonaisuudessaan. Kenties sieltä tulee vain neljän uusintareiän pelit.

    Nelosen selostajakaksikon tyylistä puhumattakaan…

    Ensin unohtelevat, sitten sotkevat ja lopuksi vielä vääristelevät asioita. Pahimpien mokien jälkeen pistävät aina mikrofonin kiinni puoleksi minuutiksi pieniä katumusharjoituksia varten. On se kumma ettei Nelonen löydä parempia selostajia.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Nelonen teki sen taas..

Etusivu Foorumit Yleistä Nelonen teki sen taas..