23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Nelonen mokailee TV-lähetyksiä..

Etusivu Foorumit Yleistä Nelonen mokailee TV-lähetyksiä..

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Katselin juuri nelosen lähetystä US openista. Mikähän järki siinä on että lähetys pitää lopettaa, kun muutava väylä on kärkimiehiltä pelaamatta? Parhaat hetket kierrokselta jätetään näyttämättä. Ihan samaa olisi jos jalkapallon ottelusta näytettäisiin vain 70 minuutia tai formuloista jätettäsiin viimeiset kymmenen kierrosta näyttämättä. Olisi kiva kuulla selitys, miksi menetellään näin typerästi?

    Totta miksiköhän ? Ku ei sieltä yöllä enää muutakaan tuu, eli lähetys aikakin on melkein rajaton… Tyhmäää !!!!!!!!!!!! ja Ärsyttävää!!!!!!!!!

    Syy on siinä, että Nelonen maksaa jollekin amerikkalaiselle televiestintäkeskukselle oikeudet lähetyksiinsä, ja golfin katsojalukujen pienuudet (esim. USA:n verrattuna) Suomessa aiheuttavat sen, että ’niinsanotut’ parhaat palat jäävät näyttämättä kalliin lähetysaikansa takia, jota Nelosen ei ole omalta kannaltaan järkevää maksaa. Välittämismaksuthan ovat samat joka kanavalle ja maalle. Neloselle on siis kannattavampaa näyttää 80% kilpailusta puoleen hintaan. Tämä kyllä kieltämättä *******taa.

    Lue lisää: vitutus

    eiköhän syy keskeyttämiseen ole ihan puhtaasti rahassa. Sen lisäksi, että kilpailun esittämisestä pitää maksaa, pitää maksaa myös erilaisia signaalin siirtokustannuksia. Jos kisa venyy, rahaa palaa lisää. Ohjelmiin ei ole juurikaan saatu myytyä mainoksia kuin ne Audin, Finnairin ja Taylor Maden iänikkuiset mainokset, joten kun kulubudjetti tulee täyteen, yhteydet katkaistaan.
    Golfista kiinnostuneita ei lopultakaan ole niin paljon, että majoreiden lyhennetyilläkään lähetyksillä kukaan rikastuisi, hyvä jos ei tule kovin paljon tappiota…

    Mietin aivan samaa!!!!

    Just – laitoinpa Neloselle asiaan kuuluvat kommentit, kun rupes vähän *****tamaan. Eivät vaivautuneet edes vastaamaan. Se niistä web-palautuslomakkeista.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Nelonen mokailee TV-lähetyksiä..

Etusivu Foorumit Yleistä Nelonen mokailee TV-lähetyksiä..