16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Navarino golf – Kreikka

Etusivu Foorumit Matkailu Navarino golf – Kreikka

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Moi,

  Menemme jo 8.3 niin kausi on aika alussa siellä, Vielä ei ole tuolloin suoria lentoja vaan lento Ateenaan, sieltä vuokra-autolla… Meillä oma majoitus viereisessä kyllässä, olikohan Pylos (?). Olisiko jollakulla jotain käytännön kokemuksia jaettavana siellä golfiin liittyen tai mitä tehdä lähistöllä? 4 rundia on varattuna, 1 per kenttä.

  Laittelen raporttia reissun jälkeen…

  Huippupaikka. Neljä erilaista kenttää, syksyllä olivat hyvässä kunnossa. Olimme järjestetyllä matkalla, ja silloin homma toimi niin, että bägit jätettiin kierroksen jälkeen ja olivat odottamassa seuraavalla kentällä. Ehkä teilläkin niim? Ts. bägeihin laitetaan kenttien pelijärjestyksen mukaisesti värilliset renksut, ja henkilökunta kuljetti ne.

  Suosittelevat että pelaaja ostaa pro shopista vettä varten pullon, ja täyttää sen kentän hanoista joissa vesi juomakelpoista.

  Hyviä lyöntejä!

  On suositeltavaa, että pelaaja ostaa vesipullon ammattiliikkeestä ja super mario bros täyttää sen kentän vieressä olevista hanoista, joista saadaan juomavettä.

  Kiitti vastauksesta, olinkin jo unohtanut, että laitoin kyselyä 🤣

  Tänään pelattiin The Hills kenttä. Tosi huikeata näköalaa. Griinit mahtavassa kunnossa. Palvelu tosi ystävällistä ja kamoista tosiaan huolehditaan. Hyvät harjoitusalueet. Kausi on vasta juuri startannut ja joka puolella hyvin rauhallista.

  Olemme omalla matkalla, majoitus Pylos kylässä, Camara Luxury Apartments. Kahdelle toimiva setti. Kauppa ja kylän ravintolat lähellä. Parempaa rapsaa kun kokemusta enemmän.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Navarino golf – Kreikka

Etusivu Foorumit Matkailu Navarino golf – Kreikka