23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Natural Golf demo Talmassa 9.6.

Etusivu Foorumit Yleistä Natural Golf demo Talmassa 9.6.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ensi maanantaina järjestetään Talman par 3 kentän rangella klo 18-20 demoklinikka Natural Golfista. Vetäjänä on yksi maailman parhaista NG prosta Tom Chicovsky USA:sta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, joten jos yksinkertaisempi tapa lyödä palloa kiinnostaa, niin kannattaa koettaa päästä paikanpäälle! Lue lisää: http://www.naturalgolf.nu

    On tullut nähtyä… ja en suosittele.

    Nimetön

    Suosittelen tota natural golf svingiä yli 60 vuotiaille(eli niille iäkkäämmille ihmisille, jotka aloittelevat golfin ja eivät ehkä saa enää niin paljoa voimaa svingiin..) Silloin tuo on parempi ratkaisu mutta tämä ns. ’Oikea’ svingitekniikka on reilusti parempi ratkaisu junioreille, pelimiehille ja pelinaisille jne.

    Vastustajien perustelut suorastaan häikäisevät 🙂 Ei sattuisi missään olemaan selostusta ko. hommasta vaikkapa englanniksi.

    dr

    noh, kokeilepa vaikka

    http://www.naturalgolf.com/

    Lue lisää: Natural Golf

    Kannattaa käydä demossa vaikka ei kyseiseen lyöntityyliin vaihtamista ajattelisikaan. Olen itse ollut yhdessä demossa ja lyöntityyli säilyy kyllä ’perinteisenä’ mutta harkitsen että menisin tuonne jopa uudelleen. Natural golfin jotkut ajatukset ovat hyödyllisiä myös ’perinteiselle’ golffarille.

    Joka tapauksessa jenkkipron toimintatavan seuraaminen on erittän mielenkiintoista. Ainakin klubiproiden tulisi käydä katsomassa sitä vaikka ei natural golfista piittaisikaan.

    Summa Summarum. Viimeeksi demo oli mielenkiintoinen vaikka en ’luistelutyyliin’ vaihtanutkaan vaan pysyin ’perinteisessä’

    Oli mielenkiintoista huomata, että NG:n grippi on lähes identtinen minun aikaisemman grippini kanssa. Aloitin aikoinaan golfin syksyllä, jolloin pron opastuksella opettelin perinteisen gripin. Seuraavana kesänä grippini luisui NG:n grippiä muistuttavaksi. Siitä se korjattiin takaisin perinteiseksi pron avulla. Ehkä tässä sana ’natural’ ei olekaan niin kaukaa haettu?

    Perustelut vaikuttivat järkeviltä, mutta ihan heti en minäkään ole vaihtamassa tyyliä 🙂

    Natural guru Moe Norman ei lyönyt 11 vuoteen yhtään OB. Hyvä tekniikka??

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Natural Golf demo Talmassa 9.6.

Etusivu Foorumit Yleistä Natural Golf demo Talmassa 9.6.