Aihe: Näkikö Leppävuori valon? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Näkikö Leppävuori valon?

Etusivu Foorumit Yleistä Näkikö Leppävuori valon?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189926 Ilmoita asiaton viesti

  Syvästä kaukopelaaja vihastaan ja osakkeen kuin osakkeen omistuksen arvostuksesta tunnettu Erkki Leppävuori yllätti Golf-lehden pääkirjoituksessa. Tarvittiin Japanin matka tiputtamaan suomut silmiltä ja nyt jopa Erkkikin myöntää että mopo karkasi käsistä edellisessä buumissa ja on vaarassa karata taas. Oli yllättävää lukea(Leppävuoren mielipiteenä) ettei osaketta kannatakaan ostaa ihan millä hinnalla hyvänsä, tai ettei sellaisen kentän osakkeesta, joka ei omista maapohjaansa, kannata maksaa oikeastaan mitään. Useimmathan tämän on tienneet aina, mutta nyt kun sen havaitsi jopa Erkkikin, voisi ajatella että kupla puhkeaa pian tälläkin sektorilla. Vuokra-asunnon ja omistusasunnon alkupääoma eron ymmärtää jokainen, golfosakkeiden kanssa on ollut hieman toisin.

  #512431 Ilmoita asiaton viesti

  Ihmetellen kiinnitin itsekin huomiota esille tuomaasi asiaan, BBB. Alkaa suunnattomasti huolestuttaa tämä linjan löystyminen, joka näkyi muissakin kolumneissa ja artikkeleissa. Eihän sitä nyt Japanin ja Britannian esimerkeistä kannata heti hätääntyä. Kyllähän me täällä voimme vielä vaalia traditioita, vaikka tuollaiset radikaalihötkyilyn luvatut maat alkavat esimerkiksi sallia ’villejä’ pelaajia golfkentillä.

  Mihinkään ei voi enää luottaa, kun golflehden auktoriteetti kirjoittaa, etteivät kalliit kamat olekaan tärkeitä golfissa. Kohta ne varmaan sanovat, ettei kaunis loppuasentokaan ole tärkeä, minkä jälkeen ei mitään tärkeää ole jäljellä. Mihinkäs sitten enää voi pyrkiä ?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Näkikö Leppävuori valon?