23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Naisten ET – Singapore

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET – Singapore

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Koska itselläni ei näy Urheilukanavaa, täytyy tyytyä seuraamaan kisan etenemistä netin välityksellä. Minni näyttäisi aloittaneen mukavasti. Vähän ennen loppua neljä alle ja toisena. Kisaa johtavaan Puu Pää Lauluun on tosin eroa kolme lyöntiä. Kaikki suomalaiset tällä hetkellä rajan oikealla puolella.

    Heitäppä linkki mistä voi seurata…

    tässä linkki LETin etusivulle, live scoring ei ole pahasti siellä hukassa.

    Lue lisää: LET

    ts

    Siellä sitä taas suomalaisen onnettoman golfvalmennuksen onnettomat hedelmät tumpeloi 🙂

    Oisko se sittenkin niinkun henkilökohtainen juttu kuka pärjää ja kuka ei.

    Hyvä suomalaiset naiset!

    Vakuuttavaa tulosta.

    Kylläpä on hienoa katsoa LET:in etusivulla olevaa kuvaa. Toivottavasti tulevat tuollaiset kuvat tavaksi. Mielenkiinnolla tässä jo odottaa illan koostetta.

    Lue lisää: LET

    Nimetön

    Mulla o sellanen kutina perseessä että minea on kolmen joukossa lauantaina.

    Thumbs up Minea!

    Hyvin näkyy naapurimaankin http://www.golf.se huomioivan Minean päivän pelit.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Oot sä varma, ettei se oo satiainen.

    Voi räkä…

    Ole

    Harmin paikka. Ei muuta kun kenttäennätys uusiks huomenna.

    Minnin on lopetettava voiton ajatteleminen ja kaivettava sisänen ’mattinykäsensä’ esiin:)

    Minnillä 27 ekaa reikää -5 ja sen jälkeen jotain tapahtui. Neljäs ysi +8 ?

    Kaikki neljä kuitenkin selvisivät katista eli tsemppiä vaan viikonlopulle, kyllä se siitä !

    ’Minnin on lopetettava voiton ajatteleminen ja kaivettava sisänen ’mattinykäsensä’ esiin:)’

    Tämä saa ihan uuden merkityksen kun muistelee erään urbaanin legendan mukaan Matin vastanneen mietteitä kysyttäessä: ’v**tuhan se on mielessä, mutta hypätään nyt ensin.’ 😀

    Harmi, että Suomen golfin ehkä kaikkien aikojen kovin lupaus ei näytä oppivan ammattilaiseksi. 81 huippukierroksen jälkeen ei ole ammattilaisen tulos huononakaan päivänä ellei menttaalipuoli ole totaalisen tukossa.

    Voiko kukaan uskoa, että Minni on täysin aloittelija Riikka hakkaraiseen, Jenni Kuosaan ja Ursula Tuuttiin verrattuna niin kuin tämä päivä osoitti.

    US TOurin karsinnoissa Minnillä oli sama tauti. Hävisi 10 lyönnillä kilpasiskoille, jotka oli kesällä kukistanut mennen tullen.

    Ainahan golffarilla ei kulje. Muttä jos ei ole kunnossa, ei pelaa 66 kierroksia. Ja jos on kunnossa ei pelaa 81 kierrosta.

    Tätä lupausta ei ole varaa menettää, joten hankkikaa nyt kehutut taustavoimat Minnille riittävän vahvat henkiset taustatuet.

    ’Harmi, että Suomen golfin ehkä kaikkien aikojen kovin lupaus ei näytä oppivan ammattilaiseksi.’

    Tuohan on taivaan tosi. Minnin on itseasiassa turha edes yrittää pärjätä, koska 19 vuotiaana lähes seniori-ikäisenä ei enää pysty omaksumaan golfin vaikeinta osa-aluetta, eli kokemuksen tuomaa itseluottamusta.

    Golfhan on samanlainen laji kuin voimistelu, jossa huippuhetket sijoittuvat tuonne ikähaarukkaan 12-16 v, niin yhdeksäntoistavuotiaanahan on tosiaan jo auttamattomasti tippunut lajista ulos, jos ei vielä ole ’oppinut ammattilaiseksi’.

    Poistettu hymiöt.

    Tämänhetkiseen keskusteluun haluaisin OT:na lisätä, että _kaikki_ suomalaiset selvittivät cutin ja pelaavat myöskin päätöskierroksella.

    Hyvä Tytöt ja tsemppiä jatkoon !

    Surut ja murheet tämän päiväsistä on taidettu jo Singaporessa unohtaa, sillä iltaruokailun jälkeen ainakin kovaa naurua ja iloisia ääniä golf-lähettiläisistämme lähti… 😉

    Hyvä kuulla että vielä ei olla vaivuttu murheen alhoon. 🙂 Toivotan tsemppiä koko porukalle huomiseen finaaliin.

    Rasittavaa kun aina aletaan lyömään puukolla selkään kun pelaa yhden huonon kierroksen. Ihan uskomattomia selityksiä ja spekulaatioita. Minea tietääkseni pelaa toista vuotta ammattilaisena, eiköhän siinä vielä aika paljon ehdi vuosien varrella oppimaan.

    Uran tässä vaiheessa tuollaista sattuu, ei siinä mitään. Pääasia tällä hetkellä on, että pystyy pelaamaan noita 66:n kierroksia. Silloin pelaaja tietää, että pystyy siihen jatkossakin.

    Huippugolfissa on kaikkein tärkeintä se, että pystyy tekemään kovaa tulosta. Parin pinnassa pelaaminen ei riitä.

    Tuosta 81:n kierroksesta pitää vain oppia se missä meni pieleen. Hyvä pelaaja ottaa opikseen vastoinkäymisistä, joita väistämättä tulee jokaisen eteen.

    Pitää vain työstää henkisen puolen prosessia paremmaksi vastaavan tilanteen varalta.

    Nimetön

    fukke disse skeida, ilmeisesti soli satiainen, ois kyl saanu olla jotain muuta…

    tsemppiä minea!

    Täällä joku kertoi viime vuonna Ilosen joskus sanoneen, että:’tasaisuus on tylsää’. Toivottavasti hän ei opettanut tätä Blomqvistille yhteisellä harjoitusleirillä Dubaissa.

    Kuinka tylsää olisikaan ollut toinen 66:n heti perään. Onneksi tuli vähän eri tulos.

    Korean ’Never Heard Of’ sensijaan sortui tylsyyteen, bogeyfree rundillaan.

    Eihän tästä ’tasaisuus on tylsää’ nyt vaan tule koko suomalaisen ammattilaisgolfin tapa, merkkejä on jo liikaa näkyvissä.

    Mistä ihmeen puukottamisesta te puhutte? Toivoin samaa viimeisessä virkkeessäni, minkä Northwind totesi hieman ammattimaisemmin: ’Pitää vain työstää henkisen puolen prosesia paremmaksi vastaavan tilanteen varalta’.

    Uskoakseni ajan mittaan alkaa rassaamaan, jos tavaksi tulee menettää totaalisesti superkierrosten edut. Superkierroksia Minni osaa pelata. Ei kait se ole selkään puukottamista, jos toivoo lisäpanostuksia romahduskierrosten poistamiseksi.

    Mitään ikään tulee, niin tosi nuoria nämä korealaistähdet ovat, jopa kokeneetkin sellaiset.

    ja ainakin minä olen odottanut, että Minni nousee ainakin ajoittain maailman kärjen tuntumaan eli US Tourin kärkipaikoille. Enkä kait puukota selkään, jos totean, että kaiken järjen mukaan siihen on hyvät edellytykset, jos päästään irti näistä katastrofikierroksista (ei siis huonoista).

    Jos tavoittena on pysyä Euroopan tourilla ja mennä cutista läpi heittämällä, niin ei tietenkään tarvita mitään lisäpanostuksia henkisellekään kestävyydelle.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Naisten ET – Singapore

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET – Singapore