Aihe: Näin P:n rangella - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Näin P:n rangella

Etusivu Foorumit Yleistä Näin P:n rangella

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184572 Ilmoita asiaton viesti

  Suomen suurimmalla rangella: Lähes kaikki lyöntipaikat täynnä ja pallot loppuvat. Palloja ei oltu kerätty ainakaan puoleen tuntiin. Tähän henkilökunta: ’Odottakaa nyt 15-20 min. niin yritetään kerätä noita palloja’. Samaan aikaan ravintolan puolella 3-4 henkilöä tarjoili olutta 2 asiakkaalle. huh huh … tosi ammattimaista toimintaa ….

  #380653 Ilmoita asiaton viesti
  Net

  Tietysti ikävää jos pallot on loppu, mutta eikös ravintolaa ja rangea pyöritä eri firmat?

  #380654 Ilmoita asiaton viesti

  Surkeasti toimi palautus P:ssä joo.

  Myös pallojen kunto on jännittävä. Joka korissa minkä tomaatista otat, on vähintään 2 puolikasta, ja loput on karmeita munkkeja.

  Mutta minkäs teet kun asut lähellä, P:ssä tulee käytyä rangella.

  #380655 Ilmoita asiaton viesti

  Hexa hyvä,

  Meillä on ollut riittävä miehitys Paloheinässä koko päivän. Palloja on kerätty tauotta aamusta lähtien, henkilökuntaa on ollut paikalla riittävästi, mutta kysyntä ylitti tarjonnan.

  Syynä oli se, että range on yhä osittain liian pehmä, eikä palloja voitu kerätä koneella kaikilta alueilta. Keruri on kuitenkin raatanut aamusta iltaan, samoin työntekijämme. Tiimimme keräsi palloja rangen takaosista jopa käsin.

  Mitä ravintolaan tulee, sielläkin on riittänyt kiirettä. Tarkistin juuri tuoreimmat luvut (kello 18.00), joiden mukaan Big Horn Steakhouse on tarjonnut 114 ruoka-annosta. Sen lisäksi meillä on suuri määrä kahvila-asiakkaita.

  Sorry, Hexa, jos jouduit odottamaan hetken palloja. Toivottavasti raikas ulkoilma teki hyvää ja lyöntisi kantoi riittävän pitkälle! 😉

  Ystävällisin terveisin,

  Caddiemaster

  Paloheinä Golf Oy

  #380656 Ilmoita asiaton viesti

  Range auki, mitä vielä valitatte. Turha niitä palloja on sinne sarjatulena hakata. 15 minuutin lyönisession jälkeen muutaman minuutin tauko on muutenkin paikallaan.

  #380657 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen nyt lyönyt joka päivä rangella. n. 700 palloa on tullut hutkittua. (Ihan liikaa).

  Paikat on jumissa, mutta yhtään risaa palloa en ole näistä saanut, päinvastoin olen saanut 8(!) titua/wilsonia korien mukana. Ilmeisesti osa on lyänyt viime kaudella enemmänkin palloja rangelle ysiltä.

  Kerran olen joutunut venaamaan 10min, sekin meni kuivaharjoitellessa.

  Ilmeisesti näillä marisijoilla on lyönti niin sekaisin että kaikki ottaa päähän.

  #380658 Ilmoita asiaton viesti

  Tai sitten ne sun TituWilsonit on niiden pelaajien, jotka kyllästyy venaamaan palloja ja lyö omia vanhoja TituWilsoneita ihan vaan koemielessä, kun ei rangen munkeilla saa oikeaa totuutta lyönnin pituudesta ja kierteistä..

  #380659 Ilmoita asiaton viesti

  Uskomatonta paskaa.

  Jos ei muusta osata valittaa, niin range pallojen kunnosta. Ainoastaan Kytäjällä olen törmännyt kunnon lähes virheettömiin palloihin. lähes kaikkialla muualla on tarjolla ’munkkeja’ lyötäväksi. Jos on niin tiukkaa kierteistä ja draw’sta, kannattaisiko jättää range kokonaan väliin ja mennä vaikka teijoon lyömään omia palloja?

  Range on ainakin itselleni puhtaasti lyöntitekniikkatreeniä, kyllä osumasta tuntee meneekö hyvin vai ei. Sama se on onko siinä rangepallossa 1/2 spinni vai kunnon back.

  #380660 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Osaaks joku kertoo millaset on Paloheinän lyöntimattojen alla olevat turvalaatat?Onks niist käytännössä hyötyy?Näin P-heinän sivulla juttuu rangen avaamisesta ja niitä matoista ja laatoista ja jostain aidoista.Mun kotirange on Lepuski mut voisin tulla kokeilee nyt P-heinänki.

  #380661 Ilmoita asiaton viesti

  Suosittelen kokeilemista… olen käynyt pk-seudun kaikilla rangeilla. Paloheinän lyöntimattojen alustan johdosta matto ei tunnu niin kovalta lyöntialustalta. Tekniset tiedot pystyy varmaan joku kertomaan, miksi näin on. -Ruoholta lyöminen on taas parasta mitä teidän:)

  #380662 Ilmoita asiaton viesti

  No huh huh … tosi ammattimaista valitusta…

  Minäkin odottelin palloja siinä jonossa. Käytin aikani venyttelyyn muklavassa auringonpaisteessa ja nyt ei ole paikat juurikaan jumissa. Taidanpa vastaisuudessakin venytellä luppoajalla.

  #380663 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kolme kertaa tuli käytyä pääsiäisen tienoilla ja homma rullasi minusta ihan normaalisti. Pallonkeruukone rullasi kokoajan kentällä ja eräs tuttu kertoi keskustelleensa kiirastorstaina henkilökuntaan kuuluneen ja tämä oli todennut rangen olevan paikoin liian pehmeää koneelle.

  Mielestäni on hyvää palvelua, että range avataan heti kun se on mahdollista.

  Jos muka korissa on puolet kelvottomia palloja, minä menisin pyytämään tilalle kunnolliset.

  Itse olen kyllä mieltänyt rangetreenamisen lähinnä lyöntiharjoitteluksi, jossa lyötävällä mukkulalla ei ole niin suurta väliä kunhan on pyöreä.

  Ruuhkaa oli myös Peuramaalla sekä Par 3:lla että rangella. 27 reikää tuli kierrettyä ja mukavaa oli.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Näin P:n rangella