26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Naapuri haluaa pelata…

Etusivu Foorumit Yleistä Naapuri haluaa pelata…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jep, jep… Naapurini on suorittanut juuri greencardin, hän kyseli mikä olisi halvin/edullinen tapa aloittaa laji ja päästä pelaamaan pääkaupunki seudulla?!? Hmm…itse en ole enää aikoihin joutunut päätäni asialla vaivaamaan, joten en oikein heti osannut neuvoa. Täältä löytyy varmaan joltakin tietoa tästäkin asiasta, eli keskustelu ja vinkkien antaminen käynistyköön! Pääsee naapuri pelaamaan.

    Nimetön

    itse aloitin viime syksynä,Ja huomasin että hiekkaharju on ihan tarpeeksi haastava kenttä mulle ja pelilippuja saa tuolta pörssin kautta 15 eur kappale eikä normaali greenfee paha ole.myös Talman par3 on hyvä ja siellä on tosi hieno kuntoinen harjoittelu alue

    Kyllä golfpiste.com/golfpörssi/osakkeet on hyvä tapa selvittää asioita itselleen. Sieltähän saa myös vuokraoikeuksia, lippuja jne.

    No yksi hyvä tapa voisi olla että kiertelee vaikka aluksi näitä pääkaupunkiseudun ja lähialueiden kenttiä katsomassa hiukan puitteita ja rangelle pääsee käsittääkseni kaikilla kentillä vaikka ei jäsen olekkaan. Tämän jälkeen valitsee kentistä sen joka vaikuttaa mieluisimmalta ja sen jälkeen golfpisteen golfpörssistä bongaamaan joku joka vuokraa pelioikeutta kyseiselle kentälle ja kun pelioikeus on vuokrattu niin eikun kyseisen kentän cadimasterille ja jäseneksi liittymään. Tämän jälkeen peli on vapaata tuolla kentällä ilman lisäkustannuksia.

    Kun tasoitus on saatu sinne 30-36 haarukkaan niin sen jälkeen aukeaa pelimahdollisuus myös useammalle vieraskentälle ja kun hcp on 30 tai alle niin sen jälkeen pääsee lähes kaikille Suomen kentille (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta)

    … pelaamiseen voi hakea esim Luukista. Siellä pääsee pelaamaan tiettynä iltana viikosta (ma?) vaikkei kuulu mihinkään seuraan.

    Nimetön

    Kuten parti jo kertoikin, pelaamaan pääsee Luukkiin juuri maanantaisin, (tuntee nimen Musta maanantai) ja on päivä, jolloin ymmärrettävästi peli ei välttämättä ole sujuvimmillaan. Tuolloin voi puttigreenilläkin saada pallosta ja forea on turha odotella ?:-). Mutta sekaan vaan kokeilemaan oikeaa kierrosta ja mielellään joku kokeneempi suttari mukaan. Näin tein aikoinaan itsekin. Normaali greenfee tietenkin peritään, mutta jos ekana kesänä kiertää vähemmän ja harjoittelee enemmän, voi tuo juuri olla se huokein tapa, kun ei vaadi edes jäsenyyttä missään.

    409

    Tigerantero,vieppä naapurisi Paloheinään tai Nurmijärven par3 kentälle ja näytä svingin mallia!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Naapuri haluaa pelata…

Etusivu Foorumit Yleistä Naapuri haluaa pelata…