12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Miten pääsee pelaamaan, jos…….

Etusivu Foorumit Yleistä Miten pääsee pelaamaan, jos…….

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190932 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  eli siis miten pääsen pelaamaan jos minulla ei ole varaa osakkeeseen tai en halua edes vuokrata sitä (kallista varmasti sekin). Haluaisin aloittaa golfin mieluusti helsingissä, esim vuosaaren uudella kentällä. Jäseenyys ei kuitenkaan kuulemma (en muista mistä kuulin) irtoa ilman osakkeen ostoa tai vuokrausta ja käsittääkseni jos aikoo edes pelata niin jossakin on pakko olla jäsenenä. eli miten voin siis päästä pelaamaan ilman että joudun maksamaan kesässä n. viidestä pelikerrasta (plus range käynnit päälle) päätähuimaavia hintoja. eikö siihen ole muka olemassa vain jotain yksittäistä kenttämaksua/liittymismaksua/jäsenmaksua ja sitten vain joka kerrasta erikseen green fee? kiitos paljon jo etukäteen.

  #525229 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Sun kannattaisi varmaan kysyä ERG:stä sielä voisi olla tilaa eikä tarvitse ostaa osaketta tai ainakin mun kaveri aloitti siellä viime vuonna juniori ryhmän kautta ja se maksoi siitä suunnilleen joku 3000mk johon sisältyi kaikki mahdollinen eli kaikki tällänen vuoden pelimaksut ja jäsenyys maksut ja silleen et kannattaa kysyä vahän joka puolelta SHG voisi myös olla hyvä paikka aloittaa

  #525230 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  kiitos vinkistäsi. en vain vieläkään ymmärrä sitä, että miten minunlaiseni alle 18-v. aloitteleva golffari voi ylipäätänsä päästä pelaamaan. kukaan tuntemani henkilö ei omista osaketta eikä minulla itselläni ole sellaisia rahoja. miten te olette päässeet peliin mukaan? olenko ihan umpikujassa? eikö tosiaan ilman osaketta tai sen vuokrausta pääse pelaamaan? entä rangelle? pääseekö edes sinne ilman jäsenyyttä?

  #525231 Ilmoita asiaton viesti

  Nii-in. Näkisin että olet juuri asian ytimessä. Juuri tuon takia meillä ei ole kansainvälisesti merkittävää kilpagolfedustusta kilpakentillä. Lajin aloittamiskynnys on vieläkin kaikista hyvistä(?) yrityksistä melkoisen korkea, ja pelaamaan pääseminen vaatii helvetisti rahaa pääkaupunkiseudulla.

  Näkisin että vaihtoehtosi ovat hankkia etäjäsenyys jostain muualta, se maksaa jotain satasia vanhaa rahaa vuodessa, tai sitten ostaa osake tai vuokrata pelioikeus, mitkä sitten vaatii sitä rahaa jo toisella lailla. Kierrokset pelaat sitten green feellä missä satut pääsemään, GF-pelaajia kun harvassa seurassa enää laitetaan ensimmäisinä jonoon vapaille tiiajoille.

  #525232 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  haluaisin mielelläni lisätietoa asiasta. miten se on mahdollista, missä ja minkä hintaista. jos asiasta jotain tiedät niin kerro ihmeessä

  kiitos

  #525233 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jäsenmäärältään yksi Suomen suurimpia golfseuroja on Botnia Golf. Suurin osa jäsenistä on muistaakseni etäjäseniä ja viime vuonna jäsenmaksu ja kait liittymismaksu oli yhteensä noin 500 – 750 mk. Tämän jälkeen voi pelata greenfeellä.
  Kun golflehden mukana tulee kesän kilpailukalenteri ja infot seuroista, niin siellä on muitakin seuroja, joihin on mahdollista päästä jäseneksi kohtuuhintaa. Selvittelin itse näitä asioita viime vuonna, kun vaimolle piti etsiä seuraa ja vuokrapelioikeutta ei kannattanut hankkia, koska meillä on pieni pelaajanalku.
  Minä ostin itselleni osakkeen, mutta kenttä aukeaa vasta v. 2003, joten olen tässä nyt itsekin vähän kahden vaiheilla ensi kesän suhteen: hankkiako vuokrapelioikeus vai liittyä etäjäseneksi. Toisaalta paljon pelaavalle etäjäsenyys ei ole kuitenkaan halpa ratkaisu, jos huhut kenttien kallistuvista greenfee maksuista osoittautuu todeksi.

  Suomessahan ei ole vielä ’kunnallisia’ kenttiä, joissa kuka vaan voisi pelata, mutta niitä on tulossa ja suunnitteilla. Paikka, josta ostin osakkeen tulee rakentamaan myös jokamiehen kentän muutaman vuoden kuluttua,ainakin piirustukset on olemassa.

  Muistaakseni viime vuonna mm. Nevaksessa ja SHG:ssa oli joinakin päivinä mahdollista päästä pelaamaan greenfee-maksulla myös niiden, joilla ei ollut greencardia. Tämä kannattaa tarkistaa tulevasta kenttäoppaasta.

  Lue lisää: Golfpiste

  #525234 Ilmoita asiaton viesti

  Tosiaan SHG:ssä Luukin kentällä Espoossa on (tai oli 2 vuotta sitten ollessani kys seuran vuokrapelijäsenenä) tosiaan maanantaipäivisin käytäntö, että sinne pääsee pelaamaan pelkällä green cardilla. GC siis tosiaan käsittääkseni pitää olla, mutta golfliiton jäsenkorttia eli voimassaolevaa jäsenyyttä ei tarvita.

  Maanantaisin sieltä muuten ei omia jäseniä pahemmin löydä, kierrosaika kasvaa tuolloin normaalista runsaalla tunnilla…

  Ja tosiaan etäjäsenyydessä on se haittapuoli että silloin joidenkin kenttien caddiemastereilta saattaa kuuleman mukaan saada todella tylyä kohtelua. Lisäksi GF:t eivät nekään ole halpoja ja vieraspelaajien tiiajat muutenkin kiven alla. Kukin voi laskeskella montako kierrosta kaudessa pelaa, mutta jos GF:t nousevat lähelle 50€ ja halvimmat etelän vuokrapelioikeudet näyttäisivät olevan 500€ ja risat niin 10-15 kierrosta olisi break-evenin raja vuokraamisen/etäjäsenyyden välillä.

  Miten tahansa sen laskee niin halvaksi tämä laji ei tule. Se on hyvä tiedostaa, ennen kuin ensimmäistä kertaa ottaa sen mailan käteensä, koska sen jälkeenhän paluuta ei tunnetusti ole. =)

  #525235 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo se on totta että luukissa pääsee pelaan ILMAM green cardia maanantaisin juniorit 80mk ja aikuiset jotain 150mk kai en oo ihan varma mutta myös toi gumbole golf voisi olla hyvä ratkaisu se maksaa jotain 2500mk jossa on kaikki tarvittavat ja kaiken lisäksi pääsee espoo ringside golfiin ilmaiseksi eli toisin sanoen two in one ja sitä paitsi toi 2500mk on vain sen ekan vuoden maksu se halventuu siitä tietysti ku ei tarvitse maksaa kaikki liittymis maksuja ja muita tarttee vain maksaa se vuoden pelimaksu ja se on varmaan jotain siihen kahen tonnin pintaan =0) mun yksi kaveri teki näin ja nyt se on tosi iloinen että se teki näin se gumbole golf sijaitsee siinä turun motarin ja suunnille kehä kolmosen risteyksen kohalla eli tosi lähellä stadii joo no eipä mulla kauheesti ollu muuta kauheesti ollukkaan kannattaa muuten käydä kattoon tuolta golfpisteen kentät sivulta sinne gumbolen kotisivua

  #525236 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mietippä seuraavaa mitä kerrotaan osoitteessa:
  http://www.mankki.joonas.net/teeoffgolf/

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Miten pääsee pelaamaan, jos…….