Aihe: Miten kaukojäsenyys ’toimii’ ? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

Miten kaukojäsenyys ’toimii’ ?

Etusivu Foorumit Yleistä Miten kaukojäsenyys ’toimii’ ?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184853 Ilmoita asiaton viesti

  Golf kiinnostaa, mutta aika ei riitä tässä vaiheessa kuin 5-10 kierrokseen kaudessa. Kaukojäsenyys lienee tällöin yksi vaihtoehto, mutta miten se käytännössä ’toimii’ ? Mitkä seurat ottavat kaukojäseniä, miten tasoitusasiat hoidetaan, mitä muuta pitää huomioida, jne…

  #383859 Ilmoita asiaton viesti

  Kaukojäsenyys toimii niukin naukin kymmenen rundin vuosi vauhdilla, pidemmän päälle tuskin toimii kun kuitenkin haluat pelata enemmän. Alkuun sillä pääsee toki.

  Tasoitukset hoidetaan faxaamalla kortti seuraan ja lukemalla sitten seuran webbisivulta päivitetty tasuri.

  Kaukojäsenseurojen etsinnän jätän kotitehtäväksi, hyvä lähtökohta tutkimuksille on tämän sivuston kenttäosio tai sitten vaikka liiton sivut http://www.golf.fi.

  Kyllä se siitä.

  #383860 Ilmoita asiaton viesti

  Selvitä, mitkä seurat ottavat kaukojäseniä ja valitse niistä mieluisin, joko hinnan perusteella tai muuten. Ota yhteyttä seuraan ja kysy miten homma hoituu. Luultavasti ottavat tiedot ylös ja lähettävät liittymis- ja jäsenmaksulaskun, jonka maksamisen jälkeen odottelet tasoituskortin tipahtamista postiluukkuun.

  Ja ei muuta kuin varaamaan tiiaikaa.

  Järkevä vaihtoehto jos et pelaa paljon.

  #383861 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin toimii itse ollut kauko jäsenenä jo reilu 5 vuotta. Miksi maksaa jollekin seuralle sika hintoja vuosi jäsennyydestä. Itse pelailen kaudessaa reilu 100 rundia.

  #383862 Ilmoita asiaton viesti

  Toi 100n rundin systeemi on tavalliselle mattimeikäläis-kaukojäsenelle tosi hyvä.

  Muistakaa vaan hommata siinä kevättalvella itsellenne semmonen hyvä ja vapaa edustustyö, niin kyllä firma hoitaa GF:t ja PR:kin tulee siinä sivussa niinku itsestään.

  #383863 Ilmoita asiaton viesti

  ehhe-he, varsinaisia vitsinikkareita, kyllä minnuu naurattaa ihan veet silmissä…

  #383864 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Unohda kaukojäsenyys jos asut suurhelsingin alueella (aluksi ). Muutamat kierroksesi voit hyvin pelata Paloheinässä ja tietääkseni SHG.ssa (Luukissa) voit käydä maanantaisin. Et maininnut omaatko tasoituskorttia, jos et niin em. kentille pääset ilman niitä mutta muille kentille golfin ajokortti on pakollinen. Muuten kaukojäsenyys toimii erinomaisesti eikä sitä tarvitse hävetä. Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin.

  #383865 Ilmoita asiaton viesti

  hei hei hei, Nurmijärvelle pääset pelaamaan par 3 kentälle, joka on tasoltaan aivan eri planeetalta kuin Paloheinä, myös ilman tasoituskorttia. Greenit on tosi hyvät ja korkeuserojakin löytyy. Ja hintakin on edullisempi: Paloheinä 25 euroa 19 reikää, Nurmijärvi 22 euroa PÄIVÄ.

  #383866 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tarkennus harrastukselle: Paloheinä on jokamieskenttä, jolle varsinaiselle 9-reikäiselle vaaditaan pelaajalta green card. Jos pelaat ryhmässä ( max 4 ), yhdellä pelaajalla on oltava cg. Hän tavallaan vastaa siitä, että ryhmän muut pelaajat noudattavat golfin sääntöjä ja etikettiä.

  Kesäksi valmistuvalla par3-harjoituskentälle sen sijaan pääsee pelaamaan ilman green cardia, samoin lyöntirangelle. CG on todellakin vain golfin ’perusajokortti’, sääntöjen ja etiketin ’iskeytyminen selkärankaan’ tapahtuu vain aktiivisen pelaamisen kautta.

  #383867 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  hienoa nimimerkki Juko,

  pääsitpähän taas aloittamaan uuden Paloheinä-parjausketjun. Mielenkiintoista, että ko. kentän mainitseminen aiheuttaa välittömän reaktion pienen kirjoittajapiirisi taholta.

  #383868 Ilmoita asiaton viesti

  Kylläpä ’totuudella’ on herkässä asiat. Hän saa kehua omaa Paloheinäänsä miten haluaa mutta heti kun kertoo että jossain on halvempi ja parempi vaihtoehto, (kuten oman seurani par 3 on aivan eri lokkaa kuin Paloheinä) niin syytetään keskustelun aloittamisesta pP:heinästä. Täällähän jo retosteltiin aiemmin Paloheinän hyvyyttä, ei voinut vastustaa kiusausta kertoa totuudellekin totuutta.

  #383869 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En mäkään ymmärrä totuuden kommentteja, tuntuu, että kaverilla on herneet aika syvällä syystä tai toisesta ?? Uskon että alkuperäinen kysyjä ABC on sen verran sosiaalista tyyppiä että löytää jonkun kaverin klubilta joka opastaa alkuun . Tietysti voi olla etta ABC on vanha tekijä jolla tasoituskortti taskussa ja muut asiat kunnossa ainoastaa kiireet estävät enemmän pelaamisen ja osake on myyty ja nyt etsitään toista vaihtoehtoa. Itse heitin yhden esimerkin niille jotka haluavat aloittaa golfin kokeilemalla ilman suuria investointeja. Itse aloitin ja innoistuin lajiin SHG.ssa jossa oli mahdollista kokeilla lajia ilman Greed Cardia.ja mailatkin sai sielta vuokrattua. Siitä lähtien hulluna Golffiin. Keep smiling

  #383870 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juko, mikä lieneekään ollut tarkoituksesi asettaa kaksi profiililtaan erityyppistä kenttää vertailussa vastakkain? Mitä tasoituskortilla on tekemistä par3-kentän kanssa? Mikä kenttä hinnoittelee 19 reikää? Miten voit verrata Paloheinän par3-kenttää Nurmijärveen, kun kenttä valmistuu vasta kesän alkuun? Juko, oletko golfari lainkaan itse?

  #383871 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vinkeistänne. Kaukojäsenseurojen etsintä nettiä käyttäen näyttää osoittautuvan lähes salapoliisityöksi. Tämän sivuston kenttäosiosta löytyy useiden kenttien/seurojen kohdalta tietoja liittymismaksuista ja jäsenmaksuista, mutta jäsenyyden edellytyksiä ei juurikaan löydä em sivuilta. Monista potentiaalista kaukojäsenkentistä/-seuroista löytyy vain perustiedot. Golfliiton nettisivuilta löysin asian tiimoilta pöytäkirjatyylistä tekstiä, jossa kaukojäsenyys mainitaan lähinnä teoreettisella tasolla.

  Onko ainoa mahdollisuus siis tarttua vanhaan kunnon puhelinluuriin ja soitella seurat läpi ja kysyä jokaisen edustajalta erikseen ’Ottaako seuranne kaukojäseniä ’ ?

  #383872 Ilmoita asiaton viesti

  Kuuleppas nyt ’totuuspoju’

  Mainioita huomioita nuo sinun ’profiilisi’ eri kentistä ja sanontasi että säännöt ja etiketit aivan ’iskeytyy selkärankaan. Kerronpa sinulle että olen Paloheinässä kiertanyt ainakin 200 kierrosta ja tasoitukseni on nyt 12. Suomessa olen pelannut 53 eri kentällä joten veikkaisin että voinen ainakin jonkinlaisella oikeutuksella arvostella kenttiä ja niiden tyylejä, ainakin Paloheinää. Minä niinkuin muutkin pitävät Paloheinää ( ja niinhän se itse asiaassa onkin) jo entuudestaan par3 kenttänä, sitä ei muutama vähän päälle 200 metrin par nelonen mihinkään muuta. Ainakin aemmin uudesta par3:sta piti tulla kolme noin vajaan sadan metrin väylää, joten se siitä. Hinta-laatu suhteessa Nurmijärvi pieksee Paloheinän ’pitkät väylät’ kunnossaan ja vaikeustasossaan mennen tullen, ellei mukaan lasketa vaikeudeksi sitä että Paloheinässä griinit ovat melkein yhtä hyvät kuin Nurmijärvellä huonot väylät.

  #383873 Ilmoita asiaton viesti

  Menee näköjään taas keskustelu IHan ohi aiheesta. Ohessa kuitenkin varteenotettava vaihtoehto. Etkä tartte ees puhelinta 😉

  Lue lisää: Härmä Golf & Academy

  #383874 Ilmoita asiaton viesti

  Juu, toi paksiksen mainitsema seura Ylihärmässä toimi meikäläisen osalta viime kaudella ihan jees. Nykyinen seurani Hattulassa, http://www.hattulabusinessgolf,fi, ottaa myös jäseniä vastaan ilman pelioikeutta. Olen kuullut että Nakkilan kirkon vaiheilla on myös tälläinen seura.

  Näillä kaikilla seuroilla on myös toiminnallinen kenttä.

  #383875 Ilmoita asiaton viesti

  Järviseudun Golf, Outokummun Golfseura, Botnia Golf, Pielis-Golf ja Kajaanin Golf – siinä joitakin. Niin, ainakin vielä viime kesänä. Kajaanin Golf otti jäseniä 99 €:n hinnalla. IHan totta! Halvempiakin varmaan oli.

  IH

  #383876 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juko, en oikein ymmärrä maanista tarvettasi Paloheinän arvosteluun ja panetteluun? Nimimerkkisi aloitti viime syksynä vastaavanlaista keskustelua Paloheinästä, johon sitten yhtyi kirjoittajapiirisi. Tässä ketjussa kysyttiin kaukojäsenyydestä, joku sattui mainitsemaan Paloheinän ja heti Juko kertomaan, kuinka huono kenttä se on. Jos oikein tarkasti luit tämän ketjun ensimmäisen kirjoitukseni, totesin siinä, että myös jokamieskentälle vaaditaan greencard- poislukien ns. par3-väylät. Se oli tarkennus nimimerkki harrastuksen kirjoitukseen, ei niinkään ko.kentän kehumista. Nurmijärvi on varmasti tyytyväinen

  kehuistasi ( jos nyt siellä lainkaan olet jäsenkään ).

  Ihmettelen vain, miksi n. 400 golfaria on päättänyt liittyä Paloheinän kenttää kotikenttänään pitävään

  Helsinki City Golf ry:öön, jos se niin huono kenttä on.

  Olen iloinen siitä, että sinulla on näin laaja kokemus suomalaisista kentistä ja hieman ihmettelen, että olet sentään jaksanut kiertää Paloheinääkin ainakin 200 kertaa- jotain masokistista siinä täytyy olla. Toivottavasti sait jälleen purettua Paloheinä-paineesi. Yritetään jatkossa pysyä keskusteluotsakkeen asiassa.

  #383877 Ilmoita asiaton viesti

  Halvimmat vaihtoehdot taitavat tällä hetkellä olla kait Jaala ja Eerikkala?

  Kaukojäsenenä maksat mahdollisen liittymismaksun ja jäsenmaksun = 100 € yhteensä

  Ja ei kun pelaamaan :o)!

  Mutta ei se IHan halpaa lystiä ole noin – viime kesänä tuli kierrettyä about 40 kierrosta ja GF á 40 €uroa = 1.600 €. Sillä olisi saanut jo pelioikeuden parillekin kentälle, mutta itse koen, etten halua junnata yhtä tai kahta kenttää.

  #383878 Ilmoita asiaton viesti

  Anteeksi vaan ’totuus’ mutta viime syksynä en kirjoitellut mihinkään. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, eli vastasin vain’ totuuden’ aina niin totuudenmukaisiin eikä Paloheinän Oy:myönteisiin viesteihin. Tämä ’totuushan’ heti tarttui syöttiin kuin särkikala (enemmistön hylkimä mutta joidenkin sietämä).

  Ei Nurmijärvi minun kehujani tarvitse, kaikki golfarithan tietävät että siellä on Suomen paras par3-kenttä. Mitä tulee minun masokismiini, niin sitä kyllä tarvittiin jo 2 vuotta silloin kun 9 reikää kesti 4 tuntia ja kenttä oli kauheassa kunnossa keskellä parasta sesonkia.

  Yhdessä asiassa olemme samaa mieltä. Minäkin ihmettelen miten 400 golfaria liittyy noilla ehdoilla Paloheinän osakeyhtiön uuteen seuraan. Voi rassuja!!! Terveiset sinulle ja osakeyhtiön väelle maaniselta kannustajajoukoltani. Lähestyt todellakin Matti Haran tasoa ’yhtiön miehenä.

  #383879 Ilmoita asiaton viesti

  Vielä kun epäilet jäsenyyttäni niin kunhan ilmoitat yhteystietosi palstalla kutsun sinut pelaamaan Nurmijärvelle vieraakseni joko par 3 kentän tai pitkät radat. Pääset joskus kokeilemaan golfiakin! Annahan tulla yhteistietosi!

  #383880 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juko: koska sanomasi mukaan olet kiertänyt Suomessa 53 kenttää, olisi Golfpisteen lukijoiden kannalta sääli, jos jättäisit asiantuntemuksesi takaaman ’oikeutuksen’ kenttien arviointiin käyttämättä myös lukijoiden hyödyksi. Tutkimuksen rungoksi ehdottaisin esim. seuraavaa:

  Sarfvik Golf versus Paloheinä, Katinkulta Golf versus Paloheinä, Porvoo Golf versus Paloheinä etc.

  Tämä kaikkien lukijoiden kannalta arvokas tieto sopisi mainiosti tuon otsakkeen ’miten kaukojäsenyys toimii’ alle.

  #383881 Ilmoita asiaton viesti
  dog

  Minäkin ihmettelen, miksi 400 ihmistä on voinut liittyä Helsinki City Golfiin, vaikka se ei ole Suomen Golfliiton jäsen eikä sieltä saa tasoituskorttia. Mitä herkkua siellä oikein jaetaan?

  #383882 Ilmoita asiaton viesti

  Lopettakaa jo!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Miten kaukojäsenyys ’toimii’ ?